Reklama

Reklama

Escape Room: Niet úniku

  • Česko Úniková hra: Turnaj šampiónů (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Escape Room: Niet úniku je pokračovaním psychologického thrilleru, ktorý zaujal hororové publikum po celom svete. Tentokrát sa nič netušiaca skupina šiestich ľudí ocitne uzamknutá v ďalšej sérii únikových miestností. Postupne odhaľujú, čo ich spája, aby sa im podarilo prežiť.... pričom zisťujú, že túto hru už raz hrali. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (177)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Typický,moderný sequel. Kvalitovo slabší film od originálu, ktorý je v konečnom dôsledku takmer zbytočný. Príbeh sa klasicky kopíruje systémom ctrl c ctrl v z jednotky(máme v ňom pár známych hrdinov doplnených o nové postavy ktoré sú úplne zbytočné, bezduché a sú na plátne len aby mal kto umierať) ; tvorcovia sa držali hesla všetkého viac(viac hier, viac pascí, ktoré budú zložitejšie,náročnejšie a premyslenejšie) a na záver tam šupli nejaké to prepojenie a objasnenie 1 udalosti z jednotky aby sa nabudil dojem že celý príbeh je hlboko premyslený, začalo sa budovať univerzum a mohli do nekonečna vznikať ďalšie a ďalšie diely(minimálne trojka sa zdá podľa záveru ako povinnosť aj keď filmy s takouto témou môžu vznikať v podstate do nekonečna). Keď opomeniem fakt, že toľko tak prešpekulovaných a zložitých pascí a escape rooms by po sebe neprežil asi nikto, film nie je celkovo natočený zle a Adam Robitel si hercov i technickú stránku postrážil. Akurát, že toto všetko sme už raz videli. A o Minose sme sa toho tiež príliš nového nedozvedeli... 55% ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel ma bavil viac ako tento druhý. Úlohy sú síce dobre vymyslené, ale tie s prvého filmu mi prišli lepšie. Viac menej je to to isté, čo ponúkol prvý diel a ako celok je to v pohode jednohubka, ktorá vie byť aj zaujímavá a keďže je to také krátke, rýchlo to odsýpa a moc to nenudí. Pre ľudí, ktorý obľubujú žáner horor, či radi podstupujú hry Escape Room, odporúčam. 55% - 2* ()

Reklama

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

S únikovkami se v posledních letech v realitě roztrhl velký pytel, bylo tedy jen otázkou času, než se s nimi sejdeme formou filmu a předloni se tak konečně povedlo. Jelikož se jednalo o skutečně první záležitost svého druhu, já se bavil a na dvojku čekal už při první avizované premiéře loni v prosinci. Teď už konečně dorazila a byť se nemůže zařadit mezi kousky, u kterých bych děkoval vyšší moci, že jsem je viděl na velkém plátně, pár opravdu promyšlených momentů se zde najde. Jen je škoda, že se opět cílí zejména na sofistikovanost pastí a hororové prvky jako smrt pro tuhle sérii nemají vlastně vůbec žádný význam. [viděno v Cinema City Plaza Plzeň 26.7.2021] ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

“Zabijácke hádankovo 2” je oproti prvotine akýmsi myšlienkovým kvízom. Kým sa v prvej časti dbalo prevažne na originalite zmeny vizuálu prostredia, a s tým spojenými prekážkami, v tomto prípade akoby tvorcovia vsadili všetky karty na “sudoku”. Mne prišla jednotka lepšia, nápaditejšia, no ani toto pokračovania rozhodne nie je tak špatné, aby bolo jeho sledovanie označené za stratu času. K čipsom a Kole Zero ideálna voľba na unudený podvečer. Ja som sa bavil, pričom byť jednou z postáv, tak otrčím kopytá ako prvý .. ()

Wally 

všetky recenzie používateľa

Horší než první díl, ale je fakt, že jsem se párkrát přistihl, že jsem se v důsledku napětí předklonil a za držel dech...a to se mi moc nestává 😁 Takže jen za to dávám jednu hvězdu navíc než bych normálně... Ani nevadilo, že některá řešení nemáte napoprvé šanci ani pochytit... Slušná závěrečná pointa a náběh na další díl je na světě. Snad si tvůrci dají pozor a udrží jakou takous kvalitu a nestane se z toho sra*ka ve stylu Saw... ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (6)

  • Existují dvě různě dlouhé verze filmu (88 a 96 minut). Obě mají naprosto rozdílný začátek a závěr filmu. (SOLOM.)
  • Film se natáčel od 10. listopadu 2019 do 27. ledna 2020 převážně v Kapském Městě v Jižní Africe a v Budapešti v Maďarsku. (Trilobajt)
  • V čase 56:32 můžeme vidět loď v láhvi. Tato láhev je od 15leté skotské whisky Dimple Haig 15 yo. Je balená v typické třírohé láhvi s důlky – anglicky dimple, odtud její název. (DJMaroko)

Reklama

Reklama