Reklama

Reklama

Zombi Holocaust

  • Česko Zombi Holocaust (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zombie! Kanibalové! Šílený vědec! Tento film má vše, co správný fanda hororu potřebuje štěstí. Malý, zdánlivě idylický ostrov kdesi ve východní Indonésii se stává dějištěm strašlivých událostí. Šílený doktor O´Brien zde ve svých laboratořích provádí nelidské pokusy s nevinnými domorodci i jejich mrtvými těly. Situace se vyhrotí po příjezdu čtyřčlenné expedice, pátrající po tajemném božstvu zvaném Kito. Vše směřuje k nevyhnutelnému střetnutí zombie s kanibaly! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (78)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Jedno mi nedá spať - že bol tento film nakrútený v rovnakom roku, ako Fulciho Zombi 2 a Deodatov Cannibal Holocaust. Ide totiž o klon oboch scenárov, doplnený ešte námetom šialeného vedca, ktorý tvorí na tajomnom ostrove humanoidné zombie-kreatúry (a lá The Island of Dr. Moreau). K tomu si pripočítajte sexy blondýnu, ktorá sa stále a všade vyzlieka, hrdinu typu Harrison Ford/Belmondo a kopec veľmi detailného gore. Poteší tiež vidieť kanibalov a zombie pohromade v jednom filme! Ako taliansky trash je Zombi Holocaust neodolateľný. Brutálny, nechcene smiešny a s neodmysliteľnou dávkou sexu. Pokiaľ tento žáner žeriete a príťažlivosť podobných filmov posudzujete podľa frekvencie stupídnych dialógov, úrovne príšernosti hudby a počtu litrov krvi, zombíkov a kanibalov, ste na dobrej adrese. ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Tradičný príbeh a spracovanie tej doby, niečo podobné a zhruba na rovnakej úrovni ako je Zombi 2 od Fulciho z roku 1979. Určite je viac filmov tohto žánru, ktoré sú si podobné, mňa hneď pri sledovaní napadol práve Zombi 2. Tieto 2 filmy sú si celkom dosť podobné napr. čo sa týka exteriérov, príbehu, spracovania atď... Avšak u Zombi Holocaust sa režisérovi asi málilo a tak pridal k zombiekom aj kanibalov + nahota žien taktiež nechýbala. Príbeh Zombi Holocaustu sa začína celkom hustým, atmosferickým začiatkom v pitevne. Tento úvod je dosť dobre urobený, navnadil ma, ale potom to už trochu viazlo. Už v spomínanej pitevne sa podarí odhaliť jedného zmrda, ktorý sa pohráva s mŕtvolami (napr. odrezáva im ruky, kuchá im hrudník apod. avšak pre svoju zvrátenú potrebu). Je odhalený, začína vyšetrovanie a až jeho znak (tetovanie) na hrudi kmeňa Kito, dá vyšetrovaniu a expedícii ten správny smer. Kolísavý hororový výkon v ktorom bolo minimálne v prvej polovici na škodu, že sa nerozviedli ďalej tie nechutnosti do väčšej gradácie. V závere sa to trochu zlepšilo v tomto smere + nemôžem filmu nedať 1* grátis za holé scény (nebolo ich veľa, myslím že 3), avšak tá posledná kvetinková sa mi moc páčila. Priemer žánru, 3*. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Holocaust je označenie pre agresívnu politiku systematického, štátom podporovaného prenasledovania a hromadného vyvražďovania určitej skupiny obyvateľstva. Predpokladám, že tvorcovia tohto nízkorozpočtového horroru vôbec netušili, čo toto slovo znamená. Vo filme "Zombi Holocaust" sa totiž žiaden holocaust nekoná. Myslel som, že to bude ukrutný masaker oživlých mŕtvol. Ale je to len nezmysel o šialenom doktorovi, ktorý robí svoje zvrátené experimenty na izolovanom, exotickom ostrove uprostred tlupy primitívnych kanibalov. * ()

EdaS 

všetky recenzie používateľa

Oproti filmu Cannibal Holocaust, který jsem viděl krátce před tímhle snímkem, Zombi H. je neškodná krvavá trashová zábava, která není nějak dobře natočená, herci jsou hodně špatní, ale díky tomu, že si na nic nehraje a má slušné tempo, potěší. A hlavní (pohledná) hrdinka je skoro pořád nahá, což se taky cení. :o) ()

Ruut 

všetky recenzie používateľa

Nejen Fellini nebo Visconti ale i Zombi Holocaust je italskou klasikou v tom pravem slova smyslu :-). Divák v něm najde uplně všechno. Osvědčený vypravěčský postup vzatý jako přes kopírák z kultovních Cannibal Holocaust a Zombi 2. Duc duc hudba, pomalé tempo, příšerné prkenné neherecké výkony, vesměs špatné masky a v neposlední řadě plíživé zombíky a střava požírající kanibaly. Idealní film pro pamětníky masitých 70-tých let a zároveň dokonalé studijní učivo pro nováčky, teprve objevující tento žánr, v celé své kráse. Ano Zombi Holocaust je italskou klasikou se vším všudy. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy asistent Toran (Roberto Resta) vyskočí z okna, se při dopadu oddělí ruka z figuríny imitující jeho tělo. V následujícím záběru, kdy Toran umírá, má ovšem obě ruce v pořádku. (masekjc)
  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)

Reklama

Reklama