Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (81)

Script 

všetky recenzie používateľa

Některé nápady na určité jumpscarey nebyli k zahození. Zároveň si říkám, že kdyby to neprodukoval debil a scénárista by nebyl idiot, tak by mohlo jít o docela povedený snímek. Áčkový herci, skvělý kameraman, i v určitých momentech dobrá režie. Gillian Jacobs skvělá herečka. Zaslouží si lepší snímky než v jakých hraje. Zakončení bylo skvělé. Zahřálo u srdíčka. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Nečetl jsem si komentáře zdejších uživatelů takže nevím jestli měl někdo ten samej pocit co já ale podle mě se Jacob Chase hodně vzhlédl ve filmu Babadook. Tudíž jsem se neubránil srovnávání. Babadook vítězí na celé čáře. Come Play není špatným filmem ale určitě to není nic co bych potřeboval vidět znovu. Na rozdíl od Babadooka. Váhal jsem mezi 2-3 hvězdama ale nakonec se přikloním ke slabší 3 hvězdě. Ikdyž ten "dojemnej" konec si mohl J. Chase odpustit. ()

Reklama

maddy 

všetky recenzie používateľa

Veľmi sympatický malý horůrek, ktorý si síce berie z Babadooka viac než by sa žiadalo, ale narozdiel od spomínaného Babadooka, ktorý bol vyslovene psychologickým hororom, Come Play sa zameriava skôr na to klasické hororové strašenie, ktoré sa mu však darí veľmi fajn. Samozrejme s detským hlavným hrdinom v titulnej úlohe sa nezmôže na žiadne drsné hororové výjavy, ale také to prvoplánové hororové strašenie s neviditeľným bubákom odvádza viac ako dobre. Navyše má nijako neotravujúce postavy, jednotnú atmosféru a náladu po celú stopáž, príjemne krátku dĺžku a slušný dizajn monštra Larryho. Byť to aspoň v sekunde o niečo originálnejšie alebo aspoň snažiace sa priniesť niečo nové, osobité čo sme ešte nevideli v desiatkach ďalších hororov, neváhal by som ísť s hodnotením aj vyššie. CELKOVO: 6/10 ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Na záver dňa sa mi začína "dariť". Pekne som si to naplánoval. "Come Play" je totiž opätovne veľmi vydarenou, atmosferickou ducharinkou, ktorá ma napodiv omnoho viac vtiahla do deja, ako nedávny "Z", z ktorého podaktorí padali na kolená, ako miništrant pred farárom v spovednici. Hodnotenie v podobe "dvojky - trojky" pochopím, no "jednotka" je asi tak objektívna, ako zmysel celoplošného testovania nie len na Orave. ()

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Nedávno som videl horor "Z" a tak som si pozrel aj Come Play, lebo som bol zvedavý ako sa tvorcovia popasujú s námetom imaginárneho priateľa. Či na základe známej schémy rozpracujú nový variant ošúchaného príbehu. Na začiatku to bolo sľubné... Hoci je aj tu zaostrené na rodinu s malým synom, tento chlapec je autista, preto sa navyše riešia problémy s tým súvisiace. Zároveň je načrtnutých viacej vzťahov: medzi deťmi v škole, medzi dospelými atď. Kým vo filme "Z" vládne taká retro nálada, v horore Poď sa hrať (Come Play) sú moderné technológie všadeprítomné. Je to pochopiteľné, keďže pomáhajú samotárskemu chlapcovi s poruchami reči zaradiť sa do života. Na druhej strane však ide o moralitu, ktorá ukazuje ako nás moderné technológie ešte viac izolujú. Prostredníctvom tabletu a mobilu sa totiž do nášho sveta pokúša preniknúť monštrum, ktoré chce byť jediným priateľom osamelého chlapca. Aké názorné skĺbenie sociálnej drámy a hororu! Tu však inovácie končia a pokračuje osvedčené klišé. Hoci cítiť väčší rozpočet (ako pri "Z"), ani samotný Larry nie je príliš strašidelný. Je to taký prerastený bubák, pred ktorým sme sa v detstve ukrývali pod posteľou. Skrátka, jednohubka, ktorá nenadchne, ale ani neurazí. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama