Reklama

Reklama

Niekto to rád horúce

  • Československo Někdo to rád horké (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrdinami slávneho filmu sú dvaja muzikanti Joe a Jerry, ktorí sa na úteku pre gangstrami prezlečú za ženy a ukryjú sa v dievčenskom orchestri, ktorý práve odchádza na turné na Floridu. Joe sa zamiluje do speváčky, ale spolu s kamarátom sa obaja, podobne ako ostatné dievčatá, stanú terčom pozornosti mužov. Kým o Joea, alias Josefinu, sa zaujíma mladučký hotelový poslíček, Jerrymu, alias Dafne, dvorí neodbytný obstarožný milionár... (STV)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (741)

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Nikto nie je dokonalý a dokonalý nie je ani tento film. Ale, ako sa v ňom hovorí "proti naftě se plout nedá" a ja si zatiaľ neviem predstaviť, že by som mu dal menej ako päť hviezdičiek. To by som musel prehodnotiť všetky komédie a do toho sa mi vôbec nechce. Isteže, pri dvadsiatom alebo neviem koľkom zhliadnutí už nemám šancu objaviť niečo nové, a ani ten smiech nie je taký hlučný a spontánny, ako kedysi. Ale nakoniec, ani od dobrého paprikáša neočakávam gastronomický objav, ale zaručene dobrý chuťový vnem. A keď sa v nejakej spoločnosti budú spomínať komédie, na ktorých sme sa dobre zabavili, verím, že Some Like It Hot bude filmom zjednotiteľom. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Netušil som, do čoho idem, koniec koncov ani som nemohol, keďže mňa snímky z týchto čias až tak príliš neberú, no a popravde, neberie ma ani táto forma humoru. Asi som príliš konzervatívny. Krimi zložka prakticky neexistuje, humor úplne mimo mňa, hudobné scény ma až na tie v Indických filmoch za doprovodu tanca nijak nadchnúť nevedia a tak som sa po niekoľkých minútach začal pýtať sám seba: "Prečo sa mám pozerať na dvoch chlapov, čo sa prezliekli za ženy?" Jediné, čo si ma dokázalo ako tak získať, je romantická línia príbehu, ktorá je prakticky originálna, pričom diváka tak nejak láka dopozerať samotný snímok, aby sa dozvedel, ako to celé dopadlo. Tak dajte vedieť, lebo toto je ďalší z radu 200 najlepších, či najobľúbenejších filmov, ktorý nijak extra nenadchol. No a zostáva 11 pokusov. ()

Reklama

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší komedie pro pamětníky co jsem viděl, navíc dobře lechtivá. Dvojice nadržených parťáků prchá v přestrojení za ženský na nadrženou Floridu, dokonale přitom přehrává a narazí na dokonalou Marilyn. Smyslnou, svůdnou, kouzelnou, kozy, sexy... Myslím, že až teď jsem konečně pobral tu věčnou mánii kolem ní. P.S. Ten proslov generálního ředitele mafie v závěru byl hahaaaa. ()

Kass 

všetky recenzie používateľa

Já vím, je to valnou většinou milovaná velká legenda a klasika, ale ze svého pohledu prostě nemůžu říct, že by mě oslovila tak, jak by zřejmě měla. Pustil jsem si ji speciálně na DVD kvůli originálnímu znění, ale očekávaný zážitek se nedostavil. Bylo tam několik velmi zábavných scén, to uznávám. Jack Lemmon je opravdu dobrý, to uznávám. Marilyn vypadá krásně, to uznávám. Chyba je pravděpodobně na mém přijímači, to uznávám :). ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Legendární komedie pod taktovkou Billyho Wildera, která má i po dlouhém půlstoletí stále ten šmrncovní a humorný nádech. Perfektní herecké výkony hlavní "mužské" dvojice Curtis&Lennon jsou doplněny skvělou Marilyn Monroe, která byla fakt fešná. Množství slovních narážek, vtipných momentů, chytlavé hudby, zajímavých vedlejších postav (Osgood) - co více si přát. Zkrátka "nikdo není dokonalý", ale tahle klasika je v mnohých směrech pravým ekvivalentem slova dokonalost. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (97)

  • Natáčelo se od 4. srpna do 6. listopadu 1958 v Coronadu v Kalifornii. (Varan)
  • Scéna, v ktorej sa Sugar Kane (Marilyn Monroe) dostane vo vlaku do postele s Jerrym (Jack Lemmon), bola jediná scéna z filmu, ktorú dokázala Marilyn urobiť na prvý pokus. (WalterIK7)
  • Marilyn Monroe (Sugar Kane Kowalczyk) zemřela šest let po uvedení filmu na předávkování léky a jen díky honorářům z filmu Někdo to rád horké mohly být posmrtně zaplaceny její dluhy. (Cucina_Rc)

Súvisiace novinky

Smutný týden v Hollywoodu

Smutný týden v Hollywoodu

01.10.2010

V uplynulých dnech se Smrtka postarala o značnou část smutného sestřihu, který každoročně vídáme na Cenách Akademie. Především odešel legendární Tony Curtis, kterého všichni (kdo ne, ať si doplní… (viac)

Reklama

Reklama