Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenzie (20)

plagát

Karbon (2017) 

Frantici ked chcu vedia a tento film je toho priklad.Ma to pribeh a celkom dobre tempo.Nemyslim si ze to potrebuje 1000 slov.Kazdy kto si to pozrie uzna sam za kolko hviezd stoji tento Carbone movie ;)

plagát

Vražda v Orient exprese (2017) 

Branagh odviedol skvelu pracu na oboch frontach.Ma to dej ktory sa rozbieha a ide si svoje no na koniec to stoji za to.U mna prekvapenie a o to viac dajsia obludena detektivka ;) pozerane uz asi 5 krat :D

plagát

Black Adam (2022) odpad!

Nech sa na mna nikto nehneva ale ked nam zoberu Cavila a daju nam toto tak pardon.Postava Adama je zaujimava ako black shit.The rock je herec ako ja som kozmonaut.Nuda a snaha nahradit supermana?O čo tu vlaste ide?DC slape hoooodne vedla ked predpoklada ze tadialto vedie cesta.

plagát

Avatar: Cesta vody (2022) 

Rozhodne sa mu nepodarilo udrzat kvalitu prveho Avatara.Cakanie 13 rokov skoncilo a niesom prekvapeny ze nic extra to nebolo.Rodinny film plny cgi no pribeh na zaklade uz od zaciatku nedava zmysel.Zachranime kmen Navi tak ze sa ukrijeme k inemu kmenu lebo tam nas urcite nenajdu :D Sorač no nie nie.Tak asi Cameronova slava skoncila a ide uz len po peniazoch.Ok tak max su ***

plagát

Sanitka (2022) odpad!

M.Bay uz nieje tym co bol.Jeho filmy padaju k zemi ako Willis v armagedone.Chemia hercov je na bode mrazu a nezachranil to ani J.G.Scenar napisal predpokladam na WC lebo som sa smial jak lolo pane boze.Brak jak mrak ....sorry ale nemozem dalej....idem skocit z okna  ;)

plagát

Tolkien (2019) 

Pre mna bol Tolkien genius a nikto mu to nemoze vziat.Filmov o nom a jeho zivote mozu natocit desiatky.No kazdy bude svojski a o nom.To je zaklad vsetkeho ak ide o Tolkiena.On nebol ako my obycajny.To co po nom zostalo je nieco čo nedokaze len tak hoci kto vpísat z pera na papier.Jednim slovom genialne.Pre mna full stars sorač. ;)

plagát

Attila (2020) 

Ako fanusik som sa nedozvedel nic nove.Cakal som od toho asi viac.Pre mna sklamanie.Na dokument velmô slabé.

plagát

Rambo: Posledná krv (2019) 

Hlupost je ak poviem ze tu nostalgia funguje.Ani že vobec!Najslabsia cast zo serie!Pribeh nuda o nicom.Akcia nuda ....atd.Prosim ťa Silvester S. uz dost!Stacilo.Je cas na dochodok a dozitie zivota v klude bez steroidov.Tych bolo habadej za zivot.S.S. bol pre mna vzdy jeden z top actionhero ale teraz to uz nefunguje.

plagát

Jurský svet: Zánik ríše (2018) 

Sklamanie a hrúza!A to som fanusik od roku 1993!Prvy diel priniesol na platna a do oči detí nieco neskutocne.Zazitok na ktory si pamatam do dnes a to preslo 26r. Tieto pokracovania prinasaju uz len pesos do penazenky universalu.Skoda.