Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Česko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh je voľným pokračovaním úspešného filmu Šťastný nový rok. Začína sa na Silvestra, keď Marek (Ján Koleník) požiada Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Jej súhlas rozpúta bláznivý kolotoč udalostí, predchádzajúci ich svadbe v nádhernom prostredí pri „československom“ mori v Chorvátsku. Trojica Haniných priateliek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a ich rodiny opäť vnášajú do zdanlivo jednoduchej prípravy svadby dobrodružstvo, napätie, zábavu a niekedy aj drámu. Zatiaľ čo jedna z nich je momentálne bez partnera, druhá má okolo seba hneď dvoch súperiacich sokov a tretia manžela, ktorý svojou bezstarostnosťou už naozaj prekračuje všetky hranice (v tomto prípade dokonca hranice schengenu). Všetci v podstate nechtiac robia všetko pre to, aby zamilovanej dvojici svadbu skomplikovali, alebo ich vlastným príkladom odradili, až tak, že k nej skoro ani nedôjde... (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (108)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Sequel k Šťastnému novému roku nebol až tak zlý nápad. Otvorené osudy postáv sa dali ďalej rozvíjať, predovšetkým láska Mareka a Hany, ktorá vyústila až do svadby. Tá sa odohráva v chorvátskom Rovinji, ktorý je ako stvorený na príjemnú kulisu. A keď sa to tak vezme, tak práve táto scenéria je najväčšou prednosťou celého filmu - čiže opäť dominuje skvelý vizuál a Čekovského hudba. Herecké výkony sú fajn, ale scenár je zas a znovu slabší a klišoidný. Nuž, ale aspoň na tie 2* to bolo. ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Moje hodnocení není uplně objektivní, protože jsem viděl první 15 a posledních 10 minut, mezitím jsem si byl zaběhat. Je mi jedno, že tam hraje hned několik hereček s vyšší klinickou účinností než má viagra, ale za ten závěrečný pokus o Bollywood bych rád tvůrcům připomněl, že má Indie jaderné zbraně. 3/10 ()

Reklama

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Zasněžený bedekr Slovensko-Maďarsko vystřídal letní bedekr Chorvatsko. Líbezný kýč sestavený z obrázků jak z katalogu cestovní kanceláře by nemělo smysl ani komentovat (celé je to tak prostoduché a wtf jako závěrečná scéna s neorganicky vloženým rádoby bollywoodským tanečkem), ale hlavní čtveřice je absolutní eye candy potěšení. A to tak, že velmi. Pauhofová-Lišková-Marcinková-Norisová jsou společně v letních šatech tak pěkné, že se na nějaký film měly vykašlat a místo toho měly poslat do světa velkoformátový kalendář ;) ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Kvalitativní posun od prvního dílu, kterému jsem dal odpad. Postavy jsou sympatičtější nemelou sračky případně nemluví skoro vůbec ty co mě sraly v jedničce (dcera, influencierka) jsou  upozaděny úplně a navíc jsem se několikrát zasmál proti jedničce. Velkým plusem je i to, že chybí Prachař. 60 procent ()

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Už je to víc jak rok a půl, co jsem viděl ten první film, tak mi chvíli trvalo, než jsem se v osobách zorientoval. No, není to žádná extra podívaná, to rozhodně ne, ale jako úplný průser to taky nevidím. Dobře se koukalo na celkem příjemné prostředí, mně z ústřední dámské čtveřice především na G. Marcinkovou a T. Pauhofovou, no a "dánský imfluencer. Zabili ho.", tak ten to zabil:). ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama