Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Česko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh je voľným pokračovaním úspešného filmu Šťastný nový rok. Začína sa na Silvestra, keď Marek (Ján Koleník) požiada Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Jej súhlas rozpúta bláznivý kolotoč udalostí, predchádzajúci ich svadbe v nádhernom prostredí pri „československom“ mori v Chorvátsku. Trojica Haniných priateliek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a ich rodiny opäť vnášajú do zdanlivo jednoduchej prípravy svadby dobrodružstvo, napätie, zábavu a niekedy aj drámu. Zatiaľ čo jedna z nich je momentálne bez partnera, druhá má okolo seba hneď dvoch súperiacich sokov a tretia manžela, ktorý svojou bezstarostnosťou už naozaj prekračuje všetky hranice (v tomto prípade dokonca hranice schengenu). Všetci v podstate nechtiac robia všetko pre to, aby zamilovanej dvojici svadbu skomplikovali, alebo ich vlastným príkladom odradili, až tak, že k nej skoro ani nedôjde... (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (108)

MUNRO 

všetky recenzie používateľa

Jediným opravdu vážným problémem filmu je tradičně Dagmar Veškrnová,menším pak předabovávání některých(?)scén,což mně osobně leze řádně na nervy.Jinak pohodička,šum moře,dovolená,..Příběh je jednoduchý,až naivní,ale na odreagování a natěšení se na léto a dovolenou u moře ideální.K čemu nějaký složitý děj,umělotinu které zdejší uživatelé rádoby zatleskají,přitom samotnému obsahu ani nerozumí.To už je ale alfou a omegou ČSFD. ()

Primavera odpad!

všetky recenzie používateľa

Za úžasné Chorvátsko by som aj dala tomuto slabomyseľnému filmu jednu hviezdičku, ale predabovanie Maštalíra je jeden zo smrteľných hriechov, nezmohla som sa preto na nič. Obliecť baby do extravagantných šiat v štýle Sex v meste nie je vôbec nápadité, ale plagiát. O deji sa zmieňovať nebudem, žiadny nebol, pretože chaos v správaní a konaní postavičiek nevytvára na požiadanie dej, o to sa treba viac pričiniť. ()

Reklama

Lailath odpad!

všetky recenzie používateľa

Fúú, ja ani neviem kde začať... neviem ani to, či sa mám smiať, alebo rovno začať plakať. Toto je kinematografické dno. Možno sa dá padnúť aj nižšie, to uvidíme, ak sa tvorcovia rozhodnú natočiť ďaľšie pokračovanie. Pri jednotke bolo pár úsmevných momentov, ktoré dokázali aspoň ako-tak vykompenzovať tú otravnú reklamu na Bognera, na ktorú som musela čumeť hodinu a pol. Dobro došli nemá asi ani jednu úsmevnú scénu, ktorá by ma pobavila. Pred koncom som psychicky vyčerpaná z pozerania na túto ,,trapáreň,, zaspala. Takže dúfam, že svadba dopadla dobre...Výkony hercov sú podpriemerné. Chémia medzi Koleníkom a Pauhofovou, je asi taká, ako chémia medzi mnou a plyšovým zajacom mojej dcéry. ,,Romantické,, scény medzi týmito dvoma jedincami, sú tak trapné a neuveriteľné, že som sa hanbila za nich. Až mi sťahovalo žalúdok. Pieseň ,,Ti Amo,, v podaní Janka a Táničky trhá uši, a na tej romantike teda vôbec nepridáva... Manžel sa mi smeje, keď pozerám romantické ,,sra*ky na Netflixe. Ale tie, aj keď je to samozrejme klišé, aspoň dokážu vtiahnuť do deja. Miestami si aj poviem, že chcem byť na mieste tej naivnej hlavnej hrdinky. Potom ma to prejde samozrejme. Dokonca mi pár krát vypadla aj slza dojatia... No pri tomto našom filmovom počine mi vypadne tak akurát slza sklamania a rozčarovania. Znova sa utvrdzujem v tom, že slovenský herci to nevedia... Hovorím o tých mladších. Kapacity ako napr.pani Vášáriová ma dokážu presvedčiť v akejkoľvek úlohe. Toť herecké umenie bratov čechov je na tom podstatne lepšie. Možno keby to bol film v čisto českom podaní, bolo by to viac stráviteľné. A neviem, či som si proste stiahla nejakú inú verziu, alebo je to tak originál, ale PROSÍM, nenechávajte slovenských hercov rozprávať po česky. To je proste strašné. Počúvať Pauhofovú ako sa snaží zasvätiť svoj jazýček do tajov češtiny, je naozaj len pre silné žalúdky. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Patrně o chlup lepší než první film. Už jen díky tomu, že tu není Prachař. Na druhou stranu příběh Bartošky a Vašáryové se minule uzavřel, takže tady fungují už vyloženě jen jako stafáž, aby se mohlo říkat, že se vrátili (téměř) všichni z jedničky. Holky tentokrát řeší svý příšernosti v Chorvatsku. Nejsou tu tedy hory a alespoň náznak vánoční atmosféry. Na druhou stranu je tu občas scéna, která je tak pitomá, že mě donutila se usmát (spadlý mobil do moře, vedle paddleboardisty, toho to vyděsí a spadne do vody - tohle je nejvtipnější scéna filmu, jo až tak je to špatný). Jednička ale neměla ani tohle, ani pitomou scénu, u který by se divák mohl zasmát nějaký kravině, jakože někdo někam spadne. Jestli má být Jakub Kroner zástupce nastupující generace českých režisérů, tak ať se sbalí i s maminkou a jdou...nejlépe do Ruska. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Po milenkách na horách nasledujú milenky na pláži. Lepšie ako jednotka, ktorá bola čistým nefalšovaným odpadom. Ale toto sa posunulo len na hranicu medzi smetným košom a bezďákovou rukou. Po prvé, dabing. To má aký význam niektorých Slovákov predabovať, iných nie a ešte im dať totálne nevhodné hlasy. Pritom len taký Maštalír má charizmatický hlas, to je hriech predabovať. Po druhé, dej. O čom to bolo si človek nepamätá už pri záverečných titulkoch. Bez nápadu, bez iskry a hlavne bez humoru. Tu je len nejaký súbor scénok akoby bez účelu. Osobitnou kategóriou v spleti súčasných hereckých "hviezd" je potom Kadeřávková, ktorá by mohla mať viac sebaúcty a hrať stále puťky a instagramové modelky by už mohla odmietať. A Pauhofová už vylieza z každej riti, pritom talent žiadny a to je na tomto svete už skoro 40 rokov. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama