Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) sa stane svedkom brutálneho zločinu, ktorý ho psychicky zrazí až na dno. Z Malloya sa stáva alkoholik. Aby sa zotavil, podstúpi liečbu na rehabilitačnej klinike pre policajtov. Miesto, ktoré mu má byť útočiskom, sa ale čoskoro premení na desivé väzenie. Keď snehová búrka odreže kliniku od okolitého sveta, zomrie tu za podivných okolností niekoľko pacientov. Je zrejmé, že vo vnútri je vrah a že sa teraz ktokoľvek môže stať budúcou obeťou. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (274)

sud 

všetky recenzie používateľa

Sylvester Stallone má sice už svá nejlepší herecká léta za sebou, ale tohle se docela povedlo. Drsnější béčková kriminálka s kvalitní akcí a dobrou závěrečnou temnou půlhodinou. Není to sice žádné veledílo, ale jako napínavá podívaná s atraktivním prostředím, charismatickým odpudivým záporákem a slušným Slyem je to více než uspokojivé. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Vôbec nie zlé... Otrepané a klišovité spojenie vyvražďovačky a policajnej drámy o strate manželky... Ale režisér je na počudovanie celkom šikovný chlapík a niektoré mordy a akcie fakt stoja za to a atmosféra je tiež celkom fajn. Sly určite poteší tých, čo ho majú radi. Ku kvalitám (?) mrazivých LOVCOV MYŠLIENOK tomu chýba ešte nejaký krok (alebo viac "drzosti"), ale bolo to sympaticky blízko... ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Toto je film z takzvaného hluchého obdobia Sylvestera Stalloneho. V tej dobe účinkoval v projektoch, s ktorých sa väčšinou vykľuli poriadne prepadáky. Jeho kariéra viditeľne upadala. Neskôr oživil Ramba, Rockyho a priviedol na plátna kín Postrádateľných. Tak sa znova dostal na hollywoodske výslnie. "D-Tox" je však jedna veľká skomolenina, ktorá nemá ani hlavu ani pätu. Začína to ako akčný thriller, zrazu to prejde do nepodarenej osobnej drámy, potom sa to zmení na vyvražďovací horror a končí to ako úplna somarina. Stallone sa síce snažil ako mohol, ale snímok s tak rozháraným a hlúpym scenárom sa mu nemohlo podariť zachrániť. ** ()

Trellíno 

všetky recenzie používateľa

Na zabytí nudného večera to stačí, ale to je tak vše. Po 10 minutách už není v hlavě po filmu ani památky. Atmosféra je zajímavá, Stallone kupodivu slušnej, jenže na to, že to má být thriller to vůbec neni napinavý a od režiséra Gillespieho jsem čekal něco trošku lekavějšího. Velíký problém je ohromné množství postav, v tom musím souhlasit s Crossem. Měl jsem v nich akorát nepořádek a kvůli tomu jsem vůbec neměl čas, přemýšlet kdo by asi tak mohl být padouch. ()

arie 

všetky recenzie používateľa

Snímka dopadla presne tak, ako som očakával... Nemôžem povedať, že som sa nudil, film má zo začiatku veľmi dobré tempo a niekoľko pôsobivých scén zobrazujúcich traumu muža, ktorý prišiel o všetko, čo miloval dajú divákovi nádej na skutočne kvalitný zážitok, lenže v druhej polovici sa snímka zmení na nezaujímavý a rutinne natočený pokus o žánrovú kombináciu triller/horor, ktorá kvôli chaotickému scenáru a neschopnosti režiséra (Gillespie je komerčný rutinér) nedokáže dostatočne zaujať pozornosť diváka, ktorý v týchto okamihoch sleduje, napriek atraktivite prostredia, v ktorom sa film odohráva, len ďalší priemerný americký produkt bez väčších ambícií. Hlavným lákadlom je, samozrejme, Sly Stallone, ktorý odvádza poctivú kreáciu životom unaveného policajta, ktorý stratil zmysel života a vydáva sa na neplánovanú cestu pomsty za smrť človeka, ktorého miloval. Zvyšok hereckého obsadenia je prekvapujúco zložený z mnohých známych tvári (Kristofferson, Berenger, Dutton, Wright, Flanery, Patrick či Dina Meyer), lenže ich pobyt vo filme je natoľko minimálny, že častokrát si ich prítomnosť ani nevšimnete. D-Tox je zručný žánrový priemer, ktorý však mohol mať skutočne naviac, lenže to to by musel mať film kvalitnejší scenár a hlavne lepšieho režiséra. ()

Galéria (61)

Zaujímavosti (5)

  • Film byl dotočen již v roce 1999. (Chatterer)
  • Scény ve vánici byly natočeny v Kanadě. (Chatterer)

Reklama

Reklama