Reklama

Reklama

Chris Rock: Selective Outrage

(relácia)
Stand-up / Komédia
USA, 2023, 69 min

Réžia:

Joel Gallen

Scenár:

Chris Rock

Účinkujú:

Chris Rock

VOD (1)

Recenzie (19)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Milujem jeho prednes. Tieto nové stand-upy už možno nie sú tak úderné, ako tie, ktoré robieval medzi koncom 90.tych rokov a zvolením Baracka Obamu za prezidenta (pretože zmenou politickej klímy jeho nasratosť malinko stratila na relevantnosti, a on sa rozhodol ďalej - miesto primárne politiky a rasy, venovať jak keby všetkému trochu), ale furt to v sebe má. Pri väčšine najlepších vtipov je smerovanie pointy značne neodhadnuteľné. A to naťahovanie nemá chybu. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Chris Rock nikdy nebyl můj oblíbenec a tenhle stand-up tak byl pro mě jeho premiérou a nejspíš i derniérou zároveň. Celé je to přesně takové jako většina jeho rolí ve filmech. Ukřičené, sem tam vtipné a celkem často se zbytečně opakující. Úplně sem nepochopil proč v určitých pasážích musel některé věty opakovat snad desetkrát. Rozhodně tím jejich vtipnost, nebo údernost nijak nezměnil. Závěr okolo Willa Smithe byl každopádně dobrý a nejspíš se bude ještě hodně probírat. Příště si ale mnohem radši dám nějakého Chappella, protože ten je úplně jiná třída...60% ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všetky recenzie používateľa

Po par minutach jsem si rikal, ze mam asi moc nizkou hladinu melaninu, abych si dokazal Rockuv comedy special poradne uzit. A par pohledu do publika potvrzuje, ze opravdu nejsem cilovka. Chrisovo kouleni ocima, kriceni a plizeni po podiu mi prislo vic otravne nez cokoli jineho. Obcas jsem se zasmal, to jo. Obcas pobavil historkou. Ale jinak mi problemy cernochu v americe jsou celkem volne a ani me nebavi po stopadestae poslouchat o Kardashianovych. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Mám dojem, že za nižšie hodnotenie môže predovšetkým záverečná pasáž o Big Williem, ktorá ale má v sebe aj humor, takže za nejaké fňukanie ju nepovažujem a furt sme predsa v stand-upe, kde je dovolené takmer všetko. Chris má všetko slušne vymyslené, takže všetko smeruje k pointám a možno tí, kto jeho výstupy nepoznajú, môžu byť šokovaní jeho nekorektnosťou ohľadom súčasnej korektnosti. A povie aj niekoľko právd o vzťahovej dynamike, viď Beyoncé a Jay-Z, prípadne situácia mŕtvy muž na ceste... V hľadisku sa bavil aj Spike Lee. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Niekoľko tém je zbytočnou variáciou na už povedané a videné. Ďalšie - vychádzajúce z vlastnej skúsenosti - žena, dcéra, Will Smith, zase potešia svojou úprimnosťou a trefnosťou. V zásade je to ale niekde na pol cesty. Chrisa mám rád a niektoré problémy udrie prvotriedne po hlavičke. V iných sa trochu opakuje. Prirovnania a postrehy mu idú ale stále dobre. Tamburína sa mi páčila trošku viac. Ale stále obstojný stand-up. ()

Galéria (65)

Reklama

Reklama