Reklama

Reklama

Hviezdna pechota 2

  • Slovensko Vesmírna pechota 2 (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (308)

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Ani som nemohol uveriť,že toto je pokračovanie Hviezdnej pechoty.Strašná hovadina.V dvojke stoja za to len tie efekty.Nápad to bol zaujímavý(skupina vojakov sú donútení sa skryť v opustenej pevnosti),len to spracovanie je strašné.Jednotka má skvelých hercov,o dvojke sa to povedať nedá.Jediný kto stojí za to j hlavný hrdina Richard Burgi,ten zo seriálu Ochránca.Zaujímavé scény nahrádzajú úplné stupidity,ktorých je oveľa viacej.Celý film sa tiahne nudným tonom,žiadna adrenalinová scéna.Len priemerný vizuál v podpriemernom pokračovaní.Oproti jednotke je to jednoznačný prepadák.35% ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Skupina vojáků, na nejmenované planetě, ukrytá ve strážní věži, obklopené milióny brouků. Začínají pracovat nervy, a navíc nepřitel má novou zbraň, která může vyhladit celé lidstvo... Od jedničky již nějakej pátek uplynul, takže vyrobit armádu brouků už dokáže kdejakej ňouma na počítači. Navíc Phil Tippett nění "kdejakej" ňouma, ale chlápek, který se podílel např. na Hvězdných válkách či Robokopovi nebo Dračím srdci, takže broučci jsou pěkní, veselí a hraví. Oproti Verhoeveně velmi akční jedničce, se zde (kromě úvodních asi 15 minut) staví více na psychologickém efektu boje s neznámým nepřítelem .. není to sice špatné, ale ztrácí ten Verhoevenův náboj .... ()

Reklama

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Zďaleka nie až taká hrôza, ako by sa podľa tunajších hodnotení a komentárov mohlo zdať. Treba asi hneď na začiatku akceptovať fakt, že je to direct-to-DVD za pár šupov a teda nemá žiadny zmysel porovnávať to s Verhoevenovým drahým veľkofilmom. Pretože lacnota, vďaka ktorej sa to celé odohráva v jednom objekte obkľúčenom chrobákmi, je jediná vážnejšia výhrada, ktorá mi napadá. Dej a dialógy vykazujú prekvapivo nízky koeficient stupidity (napokon, napísal to Ed Neumeier, scenárista jednotky a autor takých sci-fi klasík ako napr. RoboCop) a akcie, chrobače a gore efektov je dostatok. Triky sú v rámci skromných možností možno až nadpriemerne dobré. V rámci všetkých tých direct-to-DVD sequelov, ktorými sú teraz zahltené videopožičovne, fakt znesiteľný kus. ()

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

Veliké...opravdu převeliké zklamání. Kdyby to byl seriál, tak by moje hodnocení bylo nejspíš trošku vyšší, bo tohle je naprosto, ale naprosto jasná SERIÁLOVÁ TVORBA - celé je to točeno ve studiu, unknown actors....prostě jasný seriál, ale je tu háček, on to není seroš, ale pokračování....OMFG. Jedna hvězdička je za ty gore scény a za arachnidy. Jinak, název by měl znít takhle "Hvězdná pěchota 2 aneb ublikáme je k smrti!!!" ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $7miliónov║ Katastrofa! V podstate ďalšia bečková zbytočnosť, ktorá na svojej pomerne krátkej ploche nič nové čo by sme už nevideli nepovie. Slabulinký odvar, čo beztak len vykráda Verhoevenov kino film, plus k tomu sa takmer celý dej odohráva na jednom mieste, pokus o nejaký zaujímavý vizuál je doslova tápanie v tme a hlavne že sa nezabudlo na nahotu, jedine triky sa ale dali prekusnúť, preto nedávam čistý odpad. Tých 20% je akurát. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (18)

  • Vězněný veterán měla být původně postava seržanta Zima (Clancy Brown) z první Hvězdné pěchoty (1997), ale jelikož jeho představitel roli odmítl, tak byl scénář upraven. (Tarmenel)
  • Mraky se vytvářely mimo jiné s pomocí toaletního papíru. (ČSFD)
  • V jedné scéně filmu se hlavní postava má podle scénáře oholit, ale jelikož se tvůrci obávali, že by neudrželi kontinuitu s na přeskáčku natáčenými záběry a nemohli si dovolit záběry případně přetočit, tak se hlavní postava sice natře holící pěnou, ale nechá se od holení rozptýlit a oholená je až v závěrečné sekvenci filmu. (Tarmenel)

Reklama

Reklama