Reklama

Reklama

Dobrý synček

  • Česko Dobrý synek (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Henry Evans je rozpustilý a hravý klučina, za jehož andělským úsměvem se skrývá temné tajemství a láska ke smrtelným hrám. Jeho milující rodiče a rozkošná sestra nemají ani potuchy, čeho je Henry schopen. Pouze jeho bratranec Mark, který k němu přijíždí na návštěvu, vidí zlo, které se skrývá za Henryho úsměvem. Zlo, jenž může ohrozit život celé rodiny. Mark se je snaží varovat, ale bezúspěšně a brzy se on stává tím špatným. Dokud nebude Mark schopen ukázat pravou tvář jejich „dobrého synka“, musí proti němu bojovat sám v zápase dobra proti zlu. (Bontonfilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (201)

Janko_Vlyrd 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých lepších trhillerov 90. rokov, ktorý sa práve vďaka námetu a hlavnej (zápornej) postave stáva vzácnym a nezabudnuteľným. Byť hlbšiemu venovaniu sa postavám a nie tak strmého konca, dal by som päť. Z iného uhla pohľadu, ak Vás už frustruje každoročný Sám doma a tajne túžite po niečom temnom a zároveň chcete "malého Kevina" vidieť, horor sa do toho! ()

tron 

všetky recenzie používateľa

V Hollywoode často žijú detské hviezdičky (o tom, koľké z nich prekročia v dospelosti vlastný tieň, raz napíšem smutný článok), ale len málokedy sa staneme svedkami zázraku, akým je DOBRÝ SYNČEK. V ňom totiž tvorcovia proti sebe postavili Macaulayho Culkina zo SÁM DOMA a Elijaha Wooda z NAVŽDY MLADÉHO. Bolo to odvážne rozhodnutie, pretože toto naozaj nie je komédia, toto nie je ani čierna komédia, toto je "skutočný" triler. No, skutočný... je to riadne čudný a rozpačitý „detský triler“, ktorému nepomôže ani balansovanie nad priepasťou (ani David Morse). ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Snaha urobiť z Macaulaya uznávanú hereckú hviezdu a vyslať ho na cestu rozvíjať svoju kariéru iným smerom, ako sme boli zvyknutí, bohužiaľ nevyšla. Nebolo to spôsobené kvalitami tejto snímky, ako skôr obmedzenosťou publika. Dobrý synček je klasický triler, ktorý nenudí. Macaulay sa spolu s Elijahom snažia, film je občas celkom mrazivý, len mal som stále pocit, že sa pozerám na trochu viac psychopatického Barta Simpsona. Ak by vtedy uvažovali nad hranou verziou zo Springfieldu....ale škoda plakať nad rozliatym mliekom.... ()

Silviaxx 

všetky recenzie používateľa

Prežila som ďalšie týranie v podobe The Good Son. Hneď od začiatku ako som počula tú hnusnú hudbu v tomto filme, ktorá mi neskutočne pílila uši a vytáčala ma mi bolo jasné, že toto nebude môj "cup of tea". Nemýlila som sa. Z omnoho väčšej časti filmu som sa pekelne nudila, pretože sa tam skoro nič nedialo. Aj keď sa už niečo stalo tak to bolo dosť neuveriteľné a celkovo príbeh je ľahko čitateľný. Neuverila som ani hereckým výkonom, v ktorých sa dvaja zasrani bavia v rozhovoroch na pomerne vyššej úrovni ako je to u takýchto detí zvykom. Prešpekulovanosť a vypočítavosť Culkina tiež nebola dvakrát uveriteľná, a tak mi ostávalo sa už na tomto celom len smiať cez slzy. Takmer záverečná scéna na útese bola klincom do rakvy. Jediné, čo som schopná oceniť je Elijah Wood, ktorý bol oveľa viac sledovateľný ako Culkin. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Maculaye Culkina všichni známe jako toho klučinu z filmu Sám doma, kde si ho spousta lidí zamilovala, no, a tady v tomhle filmu ho budou zase nenávidět. Tady totiž hraje bezemočního psychopata. Ten film začne hodně rozvláčně, budování nějaké atmosféry je zde fakt neskutečně pomalé, avšak potom se to rozjede a začne to být dost napínavé, nemluvě o poslední půlhodině, tam jsem fakt měl oči přilepené k obrazovce a doufal jsem, že už toho Henryho někdo zabije. Pravda, mohlo to jít víc do psychologie, ale pak už si snad nemám na co stěžovat. Bylo to napínavé, hlavní hrdina byl sympatický, hlavní záporák byl hajzl a celé to prostě fungovalo tak, jak mělo, takže vůbec nemám problém tomu dát 4*. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (7)

  • Původně měl film natáčet režisér Michael Lehmann, ale byl odvolán kvůli neshodám s otcem Macaulay Culkina. (Dartdevil)
  • V roku 1994 vyšla podľa scenára filmu aj rovnomenná kniha, ktorú napísal Todd Strasser. (emdvojka)

Reklama

Reklama