Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na prízemí domu kdesi v Ústí nad Labem, neďaleko chemickej továrne, je "montércimra", kde sa striedajú náhodní a stáli obyvatelia, nad ňou je byt riaditeľa továrne a potom ženské a mužské izby - slobodáreň. Toto usporiadanie sa však nikdy nedodržiava. Všetko je beznádejne pomiešané, do slobodárne vtrhne mladý pár, ktorý čaká dieťa. Neznášajú sa s riaditeľom, ale ani so spolubývajúcimi, hádajú sa o trochu vody, chcú vytlačiť ostatných, chcú byt. Nakoniec sa presťahujú a všetko sa zamieša a začne odznova. Na pozadí tohto kolobehu sa odohrávajú dva veľké príbehy: príbeh inžiniera Borka Trojana (Jiří Langmajer) a jeho lásky k Zite Gráfovej (Zlata Adamovská) a príbeh mladého Romana Gráfa (Jakub Prachař), zúfalo zamilovaného do krásnej, ale nepokojnej Maddy Serafínovej (Kristina Kloubková), ktorých zničujúci vzťah vyústi do vraždy. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Vadily mi kdysi, když jsem je četl, Páralovy knihy. Stejně mi vadí tenhle film, zabydlenej hromadou nesympatickejch a úchylnejch kreténů. Z toho usuzuju, že se adaptace povedla a dávám dvě hvězdy. Za co? Nevím. A ani to možná nedokoukám.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Whipper

Whipper (hodnotenie, recenzie)

Nejlepší herecké výkony v českém filmu za posledních x let, dobrý scénář, výborná atmosféra. Přestože může být kniha stokrát lepší i film je kvalitním počinem.

clericuzio

clericuzio (hodnotenie, recenzie)

Zajímavá knížka, nechci říkat špatná, někomu se to může líbit. Film se striktně drží knižní předlohy. Připadalo mi to trochu jako české provedení americké teenagerské komedie.

Reklama

Reklama