Reklama

Reklama

Príšery 2: Nečakaný šok

  • Česko Chvění 2: Vrátili se zpět! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Červy sú späť a dokonca majú v talóne zopár nových a nečakaných trikov, aby priviedli dvoch superhrdinov Burta a Earla na pokraj zúfalstva. Tí opäť začali neúprosný boj proti kreatúram a s kopou srandy pošlú tieto hrozné príšery tam, kam patria. Do horúcich pekiel... (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (92)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Díl který mi neuvěřitelně dlouho utíkal, a vyděl jsem ho až jako poslední. Sice nedosahuje kvalit jedničky která je bezchybáa chybý tu navíc i Bacon který jedničce dodával šťávu. Ale je to takové zábavné béčko, kterýmu bych možná přidal více napětí ale baví téměř stejně dokonale jako jeho o 6 let starší bráška. ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Jednička super, dvojka dostačující. Chcete-li přepnout do módu minimální mozkové námahy a zamlouvá-li se vám béčková sci-fi plná hnusných podzemních příšer, nadhledu a Michaela Grosse, neboli nejpovedenější variace na Tacklebarryho, tohle je ten pravý film. Hloupý scénář plný klišé už zkrátka musíme brát za samozřejmost.. 60% ()

Reklama

Stejšn 

všetky recenzie používateľa

Oproti prvnímu dílu, jak už to tak bývá, velký pokles. Film schematicky do značné míry kopíruje linku původního snímku, ale ztratilo se veškeré napětí i většina humoru. Tvůrci nechtěli vařit úplně z vody, tak vymysleli novou transformaci graboidů, ale dějový posuv z podzemí na povrch nápadu sebral všechno, čím byl zajímavý. Má to i pár světlých míst, třeba podzemní rádio nebo puška s velkou průbojností, ale bohužel to nestačí. Překvapivé je, že vznikla celkem tři pokračování, to určitě po natočení původních Tremors nikdo nečekal. ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Bez Bacona už to nemá takový ten správně vtipný nadhled. Animatronika je místy nahrazena vyspělejšíma digitálníma potvorama a moc to teda filmu nesluší. Nejhorší jsou ale scény, kdy všichni jen histerčej, kdy snad každý hraje něco jinýho. A nebo když jsou vážně míněné rozhovory, které jsou příšerně tupé a přehrávané. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Jedno z tých lepších pokračovaní. Vracajúci sa Fred Ward s Michaelom Grossom, ich bláznivé dialógy a bláznivá nátura Grossovej postavy z toho robia sympatickú a miestami docela vtipnú oddychovku. No klamal by som, ak by som povedal že Kevin Bacon z jednotky nechýbal. Červy sú našťastie stále väčšinou zobrazovaní praktickými efektami, takže v tomto smere za mňa spokojnosť. Ich transformácia a prerod v druhej polovici ma nestrhol, ani výraznejšie nepohoršil. Akcie nie je málo, no mohlo byť viac. Správanie postáv pár krát mierne nelogické, no dá sa to prežiť. Vo výsledku nenáročný film z ktorého sála atmosféra 90. rokov na míle ďaleko a ktorý kvalitovo mierne zaostáva za jednotkou. 60% ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (7)

  • Kate datuje fosílie graboidov do geologickej éry zvanej prekambrium. V tom čase však ešte život na súši neexistoval a graboidi by sa tak nemali čím živiť. (beso74)
  • Film sa odohráva v Chiapas v Mexiku, jeho najjužnejšom štáte, ktorý je pokrytý džungľou a dažďovým pralesom. Vo filme je však stvárnený ako púšť. (beso74)
  • Počet mŕtvych vo filme: 3. (beso74)

Reklama

Reklama