Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všetci psi idú do neba... teda okrem tých, ktorí si ešte nesplnili poslanie tu na zemi! Vo filmovom spracovaní obľúbenej knihy W. Bruca Camerona prináša renomovaný režisér Lasse Hallström na plátna kín príbeh oddaného chlpáča, ktorý postupne prichádza na to, že na svet prišiel preto, aby ľudí učil smiať sa a milovať. Duchaplné, dojímavé, a neraz aj vtipné rozprávanie jedného psa ponúka jeho vlastný psí pohľad na medziľudské a ľudsko-psie vzťahy. Okrem iného nám pripomína, že láska nikdy neumiera, skutoční priatelia nás nikdy neopustia a každé stvorenie má na svete svoje jedinečné poslanie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (10)

Trailer 2

Recenzie (447)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Som psickar a na film som sa dost tesil, ale nejak ma to vôbec nebavilo. Nie je to ani dostatocne dojimave a ani zabavne. Nemam rad tento epizodny styl filmov v ktorom sa rychlo strieda viacero pribehov, takze si ma ziadny z nich nestihne ziskat. Vsetci tí psi sice boli roztomili, ale vôbec ma nezaujali ludske postavy a tym padom sa u mna nedostavili ani ziadne emocie, ked sa na konci kruh uzavrel a pes sa stretol so svojim pôvodnym panom. Jedine, co sa mi pacilo, boli epizodky medzi psom a kocurom. Tie boli fakt vtipne. Zvysok je sterilny priemer. 4/10. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Několik vtipných scén z počátku filmu se v rozvleklém a ponudnělém citovém vydírání úplně ztratilo. 1) Čekal jsem hodně, dostal jsem málo. Moje chyba._____ 2) Ovšem ti pejskové stojí za podívání. Směsku beagla, německého ovčáka a teriéra následuje zlatý retrívr, pak německý ovčák, welšský korgi pembroke a na závěr je tu mix bernardýna a australského ovčáka._____ 3) Všiml jsem si pěkného 20letého Novozélanďana K. J. Apy (Keneti James Fitzgerald Apa), který hrál Etona v teenagerském věku._____ 4) Abyste si nemysleli, koho že máte doma. Toto jsou otázky, které se vašemu psímu miláčkovi honí hlavou: What is the meaning of life? Are we here for a reason? Is there a point to any of this? ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Ve zkratce, za svých různých převtělení zažije chlupatý vypravěč veselé kousky s klukovským kamarádem, souboje s kocourem či oslíkem, paličský útok, rozpad velké lásky, policejní pátrání včetně střelby, orgie žravosti sdílené s osamělou studentkou, útěk před dětskou armádou, vyhnanství na mrazivém dvorku, úděl tuláka i vůni domova. Nejlepší je Psí poslání tam, kde se obejde bez umělohmotných krizových dramat vedoucích k citovému vydírání a soustředí se na nevtíravou láskyplnost zábavných každodenních situací ve stylu tematicky příbuzného filmu Marley a já. Ani tak ovšem díru do světa kinematografie nedělá, lze si jej představit spíše jako tradiční televizní výplň svátečních podvečerů. ()

dom156 

všetky recenzie používateľa

Nejhezčí z celého díla jsou krásní psi. Nejsem vystříkaný z každého živého tvora na planetě, ale zde jsou krásně nasnímaní, což je nejen díky výcviku psů, aby zůstali na místě, případně udělali daný pokyn, ale také díky dobré práci štábu kameramanů. Dlouho jsem čekal, co z toho bude a konec mě chytl za srdíčko. Příjemné překvapení a doporučuji. ()

kulyk 

všetky recenzie používateľa

Jak jsem pochopil z internetů, tvůrci si vysloužili klatbu od všech lunetiků, co mají zvěř raději, než vlastní druh. No tak tu kritizovanou krutost na zablešencích, tu jsem musel vidět, zajisté rozumíte, že? A je tam! Vždycky vezmou nevinné štěňátko, kterému během pár minut urychlí vývoj a pak jej bezskrupulozmě utratí. Ba co více, vkládají jim do mordy lidská slova a do mozkovny člověčí pohnutky - to je masakr, děs, rozčvaňhaná střeva, prokopnuté hrudní koše, kulky ve štípačkách! Hm. Když tedy pominu zklamání z faktu, že jde o film tak rodinný, až unylý, tak děti to ba a pesové jsou při svém poslání ňuňu k zesrání. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (12)

  • Plemená psov, ktoré boli použité v tomto filme, sú: zmes bígl-nemecký ovčiak-teriér, zlatý retriever, nemecký ovčiak, waleský corgi pembroke a mix svätého Bernarda a austrálskeho ovčiaka. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama