Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • Slovensko Prci, prci, prcičky 2: Pikantné pokušenie (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim Levenstein (Jason Biggs), sympatický Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), športovec Chris „Oz“ Ostreicher (Chris Klein), intelektuál Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) a frajer Steve Stifler (Seann William Scott) majú za sebou rok „pôstu“ na univerzite - a pred sebou letné prázdniny! Prenajatý dom na pláži dáva každému z nich nádej na skvelý sex. Ich túžba po aspoň jednej búrlivej sexuálnej noci je taká veľká, že prijmú aj brigádu, len aby si zarobili nejaký ten dolár na prilepšenie, a tým si zvýšili svoje šance. Lenže správny sex praktizujú minimálne dvaja a v tom je i tentoraz problém. O dievčatá, ktoré by mali pochopenie pre ich hobby je totiž núdza a chlapci to s nimi majú skrátka ťažké... Jedinou nádejou je dlho a starostlivo pripravovaná párty, ktorá sa však i tentoraz vymkne ich kontrole - a nikto na ňu nepríde! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (489)

kagemush 

všetky recenzie používateľa

Onehdy jsem se se svými známými vsadil, že oni i já dokážeme dokoukat do konce cokoli tam protistrana pustí. S ohledem na to, že má alergie na týnejdžr broskvoviny je obecně známa, a oni zas nemusí psycho a terror v movie byly filmy vybrány brutálně drsné (v sázce bylo mnohé -večeře!!). Takže zatímco oni mi pustili Zhovadilý koláč II., já jim Srpski film. -- Já ten hnus dokoukal (koláč), oni (byli tři) se nedostali (Srpski) ani přes padesátou minutu! Večeři mi ještě dluží (jen tak se k ní asi nedostanu-nějak se mi vyhýbají ….), ale jak tak rychle opustili mé kino, zanechali mi tam tenhle skvost. -- Dokud mi budou dlužit večeři, bude v mé filmotéce!! ()

PavelVanekArt 

všetky recenzie používateľa

Díl, který mě uvedl do strastí a pastí amerických penisů a vagín. Hláškami překypující komedie s perfektním soundtrackem a tím pravým duchem 90s. Když vidím, že to bude v TV, tak mám upřímnou radost. Celý si to samozřejmě krade Stiffmaister, bez něj, respektive bez S.W. Scotta, by to nikdy nebylo ono. 5* a.k.a 85% ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Druhá pokračování nejsou vždy tak úspěšná a dvojka "Prciček" rozhodně nebyla. Šlo vlastně jen o to, že se stará parta sešla rok po maturitě, aby zapařila na parádním mejdanu. Opět je to koncert Jima a jeho otce a Stiflera a jeho nadávek. Hlášky jako "Vyhul mi hůl", "Santa porňák" nebo "Umělý čuráky pro všechny" jsou nezapomenutelné stejně jako scéna s lepidlem, což se může stát prostě každému. Mytologie filmu se rozpracovává hlouběji, některé vztahy vznikají, jiné končí. Film je takovým preview k tomu, co má ještě přijít, ale nepostrádá své kouzlo, které je mimo jiné také v úžasném soundtracku, jenž je prostě dokonale vybrán. Všechno je směrováno k mladým, k party a divočině, ale takovým způsobem, aby to ani mě, kdo nepaří, neodradilo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Veľmi sofistikované pokračovanie. Bavil som sa minimálne rovnako ako v prípade prvého dielu. Hlavný hrdinovia sú stále rovnako sympatický a posúvajú sa vo svojich charakteroch a vnútornom vývine ďalej. Iste je mi jasné, že sa nejedná o žiadny umelecký majsterštik, ale ja si podobne ladené filmy dokážem dokonale užiť. Miera humoru je väčšia, objavujú sa tu mnohé kultové postavičky. Rozhodne najlepšia scéna je samozrejme prilepenie Jima k sebe sekundovým lepidlom - ktorá je zakončená Stiflerovým zdvihnutým prstom (všetko je v poriadku) - čo je pre mňa zabijak. James B. Rogers neposúva komédiu nikam ďalej. Využíva len vychytávky, ktoré boli prítomné v prvom diely- dlhá kamera pri párty, pomočenie Stiflera atď. V tomto smere film posúvajú dopredu naozaj postavy. Jediná vec čo celý film spomalovalo je Kevin a jeho príbeh s Vicky. Minimum humoru a pamätných scén. Obhliadnúc od toho je to ale solídne pokračovanie, úspešnej trilógie ku ktorej sa vždy rád vrátim. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Kvalitativne je druhej dil zhruba na urovni prvniho, takze je to jen proste dalsi halda vtipu, hlasek a nezapomenutelnejch scenek. Herecka sestava je taky stejna, takze se vraci genialni Seann William Scott, ale i ostatni jsou v pohode. Navic diky sviznymu deji a paradni hudbe leti celej film fakt v hodne rychlym tempu a tech 110 minut utece jako nic. ()

Galéria (117)

Zaujímavosti (24)

  • Několik scén z hudebního tábora bylo natáčeno v táboře JCA Shalom v Malibu. (Stocki)

Reklama

Reklama