Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po prvním skutečném střetnutí s nepřítelem se u jednoho z vojáků objeví zvláštní technické poruchy a smyslové zážitky. (Netflix)

Recenzie (91)

bubun odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento díl mě vyloženě iritoval, pro mne nejhorší epizoda z celého cyklu Black Mirror. Mimo to, že rekvizity, včetně přileb, vypadají příšerně plastově a papundeklově, mne Men against Fire štval přehnanou délkou, nablblým dějem a předvídatelností. Jo, a jak výstižně rozepsal DaViD'82, taky ta doslovnost a zbytečné vysvětlování na konci epizody tomu moc nepřidalo, všechno totiž bylo úplně jasné. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Samotný priebeh story nijak výnimočný. No tá pointa a podstata ukrytá v tomto príbehu, tá je až ukážkovo zarážajúca. Vymývanie mozgov, nie len v armáde, ale i formou médií, je v dnešnej dobe silnejšou zbraňou, než jadrová hlavica. Neskutočne lži sa šíria takmer všetkými spravodajstvami, až ma prekvapuje tá tupota a primitivizmus ľudí, čo dokážu toto nie len vnímať, ale tomu ešte aj veriť. Ja som naozaj zvedavý, kedy sa všetci “zobudia” .. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ďalší diel s dobrým námetom, ale strašne naťahovanou časťou, kým sa odhalia karty, ktoré divák aj tak do veľkej miery tuší. No a v závere sa narýchlo a strašne doslovne všetko vysvetľuje. K odhaleniu malo prísť hneď na začiatku, aby bol prerod hlavnej postavy oveľa prepracovanejší a intenzívnejší. V tomto prevedení je to príliš skratkovité. Dvakrát ma nepotešilo ani to jak to moja obľúbenkyňa Sarah Snook schytala. 6/10. ()

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takhle to dopadne, když se jeden quest z Oblivionu natáhne na celou epizodu seriálu. Kdyby to aspoň nebylo tak doslovné! (Na konci bylo hodně legrační, že vrchní vědec vysvětluje dějiny ďábelského plánu na desítky let do minulosti náhodnému vojákovi - představuju si, že to je veškerá náplň jeho práce a objíždí desítky takových celý den.) ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi najslabšia časť, aj keď technológia použitá na vymytie mozgov vojakov zaujala spolu s morálnou dilemou hlavného protagonistu potom, ako odhali kým mutanti vlastne sú. Tak ale takéto vymývanie prebieha nielen v armáde ale aj prostredníctvom médií, aj keď nespĺňa predstavy ľudí tak, ako by si želali. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (12)

  • Prvé scény boli natočené v boxoch na pretekárskej dráhe F1 Silverstone v Northamptonshire. (Arsenal83)
  • Jediná epizoda seriálu, která varuje jak před minulostí, současností, tak i budoucností. (griph)

Reklama

Reklama