Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter se snaží před Debrou utajit vztah s Hannou, ale nečekaná návštěva Astora, Codyho a Harrisona mu překazí plány. Isaak je venku z vězení a jde po Dexterovi, zatímco Quinn dál bojuje s nájemnými vrahy bratrství Koshka. (HBO Europe)

Recenzie (8)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dozvieme sa skutočnú motiváciu Isaaca, čiže prečo chce zostať v Miami, zabiť Dextera a zbytočne tak ohroziť vlastný podnik a rozoštvať ešte každého proti každému. A dáva to zmysel, čím sa zase dostávame ku kvázi iracionálne vyznievajúcemu vzťahu Dextera a Hanny. Tam tiež logiku hľadať netreba, len si treba zvyknúť, že Dex zrazu nepremýšľa iba chladne racionálne. Opäť išlo najmä o dialógy, trochu toho napätia obstaralo zopár rán z revolveru a jeden zárez do hrdla, ale boli to iba chvíľkové odbočky. ()

mijec 

všetky recenzie používateľa

Mám pocit, že môj obľúbený seriál stráca dych. Reprízujem si postupne všetky sezóny a túto siedmu sa mi už miestami nechce pozerať. Nudím sa pri tom. Konkrétne pri tejto epizóde som si všimol, ako prevládajú dialógové scény. Niekto za niekým príde a rozprávajú sa. Málo akcie, akoby motanie sa dokola, inými slovami naťahovanie času, aby tvorcovia dodali požadovaný objem materiálu. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Když už jsem u hodnocení epizod tohoto seriálu váhal nad hodnocením, nevěděl jsem jestli mám udělit čtyři nebo pět kousků, v poslední době se začínám rozhodovat mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Proč? Protože se prakticky vytratily Dexterovy cynické komentáře a až nebezpečně narůstá počet romantických scén. Pokud ale můžu někoho pochválit, je to Titus Pullo, jeho Isaaka jsem mu věřil. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama