Reklama

Reklama

Toto je Sparta!

  • Česko Tohle je Sparta! (viac)
Trailer

Parodická verzia príbehu o hrdinskom Leonidasovi a troch stovkách udatných Sparťanov, ktorí do posledného muža padli, aby zabránili invázii armády Peržanov vedenej kráľom Xerxesom... Bitka sa začína! Hrdinský Leonidas, ktorého jedinou zbraňou sú kožené spodky, vedie oddiel trinástich bojovníkov, aby obránil Spartu pred inváziou Peržanov. Namiesto očakávaného Gerarda Butlera sa však do čela oddielu trinástich bojovníkov postaví bývalý Hercules Kevin Sorbo a rady nepriateľov rozšíria Ghost Rider so Shrekom, Rocky Balboa, Transformeri či hrbatá Paris Hilton. Objavia sa ešte aj ďalšie slávne celebrity, ale táto bláznivá paródia ani tie nijak neušetrí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (824)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tohle je Sračka!....Tak dal som prvú a zároveň poslednú šancu tejto nebezpečnej režisérskej dvojici a asi zostanem radšej verný iným tandemom. Ano, občas je to tak absurdné, až by v tom chcel divák hladať niečo viac, ale tento pocit je v momente zrušený ďalšou kanonádou prvoplánovosti. Dobre, modré plátno ma pobavilo, škoda ale, že F+S nedokážu podobnú absurdnosť, až dadaizmus, pretaviť v niečo viac ako nepretržitú zmes popkultúrnych odkazov. ()

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Možná to bylo tím, že jsem neviděl film 300 (nesnáším historické filmy), ale já se u tohoto filmu docela pobavil. Britney Spears byla prostě úžasná a Paula Abdul neměla chybu. Taky to, jak Sparťané hopsali jako nějaké transky - to mne fakt bralo :-) Hvězdičky dávám také za opravdu krásné barvy filmu - má plazmovka jen zářila. ()

Reklama

Isherwood odpad!

všetky recenzie používateľa

Bolestné znásilnění klasické parodie, z nějž si nejhorší tržné rány v oblasti dobrého vkusu odnese hlavně divák. Stavět humor na nefunkčních popkulturních narážkách a vzájemném pohlavkování mi přijde jako mrhání penězi a časem přihlížejícího publika. Sexy křivky Carmen Elektry mě svádí v pokušení dát jednu celou hvězdičku, ale nakonec tomu nepomůže ani vtipná sebeparodie Kevina „Herukles“ Sorba, natolik je výsledek tragický a neomluvitelný. ()

Peytl odpad!

všetky recenzie používateľa

Jason Friedberg, Aaron Seltzer Jason Friedberg, Aaron Seltzer Christopher Lennertz Sean Maguire, Carmen Electra, Ken Davitian, Kevin Sorbo, Diedrich Bader, Method Man, Jareb Dauplaise, Travis Van Winkle, Crista Flanagan, Hunter Clary, Dean Cochran, Lauren Walsh, Kim Kindrick, Robin Atkin Downes, Natasha Blasick, Tiffany Claus, Phil Morris Všechny výše jmenované popravit i s celými rodinami, psy, morčaty....vše spálit, zničit, vymazat z matrik!!!! ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Určitě už jste někdy něco vařili, že jo? A znáte to, špetku toho a tamtoho a škvařežina je na světě a dokonce se dá jíst. Jenže, řeknete si, "dám tam víc soli" a ...a ...a je to v prd...:-)A jsme u toho, co zahrabalo tento film do kytek. A to, hodně přísad v ještě větším množství, než je zdrávo. Ano, zkopnout jednoho nebo dva lidi do díry, zasměju se, ale proč proboha 20?:-) A co byl proboha ten souboj v breakedance??:-) Po většinu času nuda a jinak ... taky nuda:-) Pro fanoušky jistých fotbalových a hokejových týmů kultovní film, pro ostatní brak:-)10% ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (13)

  • Film nebyl promítán filmovým publicistům. (Petr23)
  • Ve filmu se objevuje mnoho narážek na homosexualitu spartských bojovníků, která byla ve skutečnosti poměrně častá. (vojtaruzek)

Súvisiace novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (viac)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

11.03.2008

Zdá se, že hollywoodská komedie se probouzí k životu. Samozřejmě teď není řeč o zrůdnostech typu Meet the Spartans a nebo o čemkoliv s Eddiem Murphym či Martinem Lawrencem přesně tento typ filmů… (viac)

Reklama

Reklama