Reklama

Reklama

Olive, stredoškoláčka si v škole pripadá ako neviditeľná. Keď ju jej najlepšia kamarátka Rhiannon pozve na víkend, Olive si vymyslí, že má rande s neexistujúcim vysokoškolákom. V pondelok sa dievčatá stretávajú na školskej toalete a Rhiannon sa Olive vypytuje na jej rande. Tá ju oklame, že cez víkend s fiktívnym chlapcom prišla o panenstvo. Nanešťastie ich rozhovor vypočuje ďalší pár uší a školou už sa šíria zvesti o Olivinej promiskuite. Zrazu je Olive študentkou, ktorú každý pozná a ona si užíva svoju novú popularitu. Jediný, komu prezradí pravdu je jej homosexuálny kamarát Brandon, ktorého všetci šikanujú. Olive mu poradí, nech si vymyslí, že spal s nejakou dievčinou. Nakoniec spolu predstierajú sex na party. Lenže potom sa všetko zvrhne a za Olive prichádzajú aj ďalší odpadlíci a ponúkajú jej peniaze za vylepšenie si svojho imidžu. Olive úplne stráca kontrolu nad situáciou, podarí sa jej všetko ustáť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (626)

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 7.6/10] | me: Ako tu už niekto spomenul - trailer sľúbil viac než film dokázal ponúknuť. Celý film som presedel čakaním na niečo čo by ma pobavilo, upútalo, zaujalo, ... ale nič takéto sa nedostavilo. Hodina a pol uplynula a ja som bol stále v tom istom rozpoložení ako na začiatku filmu. Proste nič si nezískalo moju pozornosť natoľko, aby to pozitívne ovplyvnilo môj celkový pocit. Dej je veľmi priamočiary, veľa sa rozpráva o ničom a čas plynie. Emma Stone je síce veľmi zaujímavý typ herečky, ale len to mi nestačilo. Prívrženkyne Gilmore girls sa na to budú pozerať síce inými očami, ale mňa si tento snímok nezískal sňáď ničím. Film skončil a ja som sa pýtal sam seba: "Kde je ten film, ktorého trailer som videl ?" Už dnes poobede naň zabudnem. [2 a pol*] ()

LihO 

všetky recenzie používateľa

Podobné "high school" komédie sú väčšinou suché, bez nápadu s nepríjemným obsadením a lacným scenárom. Čo sa však tohto filmu týka, tak som rád, že sa od tejto predstavy vzďaľoval ešte viac ako som dúfal po tom, čo som videl trajler. Priznávam, že tento komentár je trochu subjektívny hlavne kvôli sympatickej Emme Stone, na ktorú by mi nevadilo pozerať ani keby išlo o presne takú komédiu ako som opísal na začiatku. Keď sa však k tomu pridá vtipný scenár plný skvelých nápadov a dialógov, ktoré nie sú len nejaké umelé a prázdne kecy, tak to fakt stojí za to. Taktiež strih a celkové spracovanie filmu na veľmi dobrej úrovni... striedanie zrýchlených a spomalených záberov a podobné detaily. Celkový dojem, ktorý mám z tohto filmu je niekde medzi 90 - 95 % a som si istý, že ten film si opäť rád pozriem znovu :) ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Nestává se každý den, abych se setkal s komedií originální, vtipnou, neotřelou a s naprosto fajnově vtipnou holkou v hlavní roli. Nebudu to zapírat. Emma Stone byla úžasná. Předvedla mi naprosto průměrnou studentku, naprosto průměrné školy, která se ale i přesto všecko naprosto dokonale vymyká stereotypům a ukazuje americký studentský život z té druhé stránky. Panna nebo orel mě nesmírně bavila, ani jednou jsem se nedočkal trapné chvilky, ani jednou jsem se nesetkal s nějakou ubohou postelovou scénou, který tyhle americký komedie shazuje. Film Panna nebo orel mi totiž ukázal, že to také může fungovat jinak a funguje to neskutečně dobře. Sakra, kam tvůrci na tyhle fajnový nápady chodí. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Film radím do kategórie Šumienka - rýchlo vyšumí z hlavy. Všetko sa točí okolo ohovárania v spojení so snahou o vtipné scénky. Niečo vyšlo, väčšina však nie, umelo kvôli dcére pridávam jednu hviezdu. Žeby to predurčovalo cieľovú skupinu pod 12 rokov? Pravdepodobne... Neriešim, pretože tak ako som spomenul už v úvode, film šumí a šumí, o pár dní po ňom na mojej pamäťovej jednotke nezostane ani stopa. 50/100 ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Velmi sympatický zábavný film - především díky Emmě Stone a jejím rodičům v podání Stanleyho Tucciho a Patricie Clarkson. Rozumná stopáž, zajímavý děj, žádné velké drama... Na odpočinek přímo ideální snímek, jenž má s Juno (navzdory všem srovnáváním) společnou asi jen vyřídilku hlavní hrdinky a animace v menu DVD. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (30)

  • Barbara Bush High School bolo meno školy figurujúce v pracovnej verzii scenára. (beso74)
  • Na jedné z protestujících cedulí se píše "Exodus 20:14", což je jedno z 10 přikázání hlásící „Nemáš se dopouštět cizoložství“. (hellstruck)
  • V původní verzi scénáře zaznělo slovo "fuck" 41x, "shit" 13x a "cunt" 3x. Pro dosažení ratingu "PG-13" (přístupno od třinácti let) byl nakonec počet neslušných výrazů znatelně snížen. (Karlos80)

Súvisiace novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (viac)

Reklama

Reklama