Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená Mary Kee je vystrašená telefonáty od neznámé ženy. Když neznámá sdělí, že je z minulosti, Mary se pokouší kontakt ukončit. Volající se však nedá odbýt a chystá děsivou pomstu. (LIVINGDEAD)

Recenzie (63)

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

I když námět sliboval celkem originální hororovou podívanou, rozhodně jsem čekal větší zábavu. Víc než půlka filmu je nudná výplň, kterou jsem prozíval. Obzvláště bych ze scénáře vyškrtal všechny výstupy s tyranizujícím exmanželem, které tu byly jenom proto, aby se stopáž natáhla do celovečerní délky. Naopak výborných je posledních 10 minut. Konečně nakopnou to bídné tempo a gradují do skvělého, překvapivě úderného finále. Právě za to přidávám hvězdu navíc, jinak když snímek vynecháte, o nic nepřijdete. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Pekný hororík. Neviem síce, či najoriginálnejší, pretože som v ňom objavil prvky z viacerých kúskov (napr. When a Stranger Calls / The Resident / Stir of Echoes), ale ako celok to funguje veľmi dobre. Námet je jasný: Hlavná hrdinka sa nasťahuje do nového bytu, no okrem jej expriateľa ju terorizuje záhadná ženská na telefóne, a tak musí odhaliť pár vecí z minulosti. Je to dostatočne napínavé a atmosferické, herečka v hlavnej úlohe je kosť, pochváliť môžem aj výbornú hudbu a pár krát som sa slušne zľakol, takže tá štvorka to musí byť. ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Čo to kameraman používa za filtre, že aj červená vyzerá ako šedá? Hudba je tak zameniteľná, že ju v podstate ani nepostrehnete, a väčšina hercov charizmu nevidela. Je to vlastne umenie, natočiť film aby doslova všetko pôsobilo tuctovo a zaprášene, že vás to uspáva aj pri napínavých scénach. Párkrát som nad treťou hviezdou uvažoval, pretože nápad je to vskutku vynikajúci, ale zrealizovaný je taaaak strašne moc nezáživne. ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Filmový plagát pekný, prvé čo ma napadlo bolo, že by mohlo ísť o prekvapivý, napínavý thriller typu Telefónna búdka, ale to by som chcel mnoho...že? Prvá tretina napínavá, mysteriózna a nič nenasvedčovalo tomu, že by som dal nejaké nízke hodnotenie...Ale, to čo nasledovalo potom ma nepríjemne odrovnalo. Čistý chaos ,už sa mi ani nechcelo tipovať kto tu je vlastne "živý".. Akosi som to celé nepochopil a popravde ani som už veľmi nechcel. Je pravda, že som pri tomto filme stiahol liter červeného vína, ale že by to bolo kôli tomu? Kto má rád "mysteriózno" s prvkami hororu a debilnou pointou..nech sa páči. Ja ďakujem neprosím ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Tak tento mysteriózní horor má opravdu velmi zajímavou myšlenku. Film je chvílemi dost mrazivý a určitě není nezajímavý. Najdou se i hluchá místa, která trochu kazí dojem, ale jinak si film určitě zaslouží pozornost alespoň hororových fandů, kteří mají rádi trochu mystery. Mezi ty já právě patřím a tak jsem si film užil více než dobře. Trochu to vypadalo jako nějaká epizoda z Věřte nevěřte. Druhé zhlédnutí by bylo asi na místě. 60% ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (2)

  • S rolí filmové Mary Kee (Rachelle Lefevre) byla v počátcích spojována herečka Britany Murphy. (Conspi)

Reklama

Reklama