Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená Mary Kee je vystrašená telefonáty od neznámé ženy. Když neznámá sdělí, že je z minulosti, Mary se pokouší kontakt ukončit. Volající se však nedá odbýt a chystá děsivou pomstu. (LIVINGDEAD)

Recenzie (63)

MareT. 

všetky recenzie používateľa

Pro mě naprosto příjemné překvapení. Nevím, jestli to bylo především proto, že jsem o filmu nevěděl zcela nic dopředu, ale napětí by se dalo příjemně krájet. Jen je škoda poslední scény a některé věci byly ve scénaři až moc předvídatelné. Být váma, tak si nečtu žádné komenty, žádné obsahy a skočit po tom po hlavě. Myslím si, že nebudete litovat. ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Na prvý pohľad vcelku originálny hororový thriller... naozaj však iba na prvý pohľad, lebo to, čo sa spočiatku javilo ako ďalšia z nekonečnej plejády novodobých duchárin sa po chvíľi vyvinulo v jasnú vykrádačku výbornej Hoblitovej Frekvencie z roku 2000, v ktorej sa James Caviezel prostredníctvom starej vysielačky rozprával so svojím, 30 rokov mŕtvym otcom a tým, že spoločnými silami menili minulosť sa pozmeňoval aj vzhľad prítomnosti, pričom na päty im šliapal nebezpečný šialenec. The Caller je de facto presne to isté, len v trochu inom obale, pričom sa tu objavujú aj niektoré takmer navlas rovnaké (okopírované) momenty, ako je napríklad hlavná hrdinka, rozprávajúca sa cez aparát so sebou samou v detskom veku. Napriek nulovej osobitosti a invencii mi však The Caller v danej chvíľi padol celkom vhod a objektívne vzaté ide o jeden z najlepších hororov roku 2011. ()

Reklama

verbal 

všetky recenzie používateľa

Haló? To je Parkhill? Tady verbal, debile! Volám z roku 2000. Sáhnout takovým hovadským způsobem na můj oblíbený film, tos neměl, vole, dělat! Zrovna se ti zato chystám multiotvorově zprznit matku! Ještě jeden takový amatérský, brutálně nelogický plagiát něčeho z mé topky a vrhnu se ti na labradora! ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Komorne a tajomne začínajúci thriller, sa zmení v prekombinovanú ( kto vie či ) ducharinu, mixnutú s ( kto vie či ) sci-fi? Dopozeral som to s určitým divným výrazom v tvári, ktorý mi naznačil, že nad dve hviezdy nepôjdem. Tu sa nápad minul s účinkom a nakoniec sa z toho stal nesúrodý, príbehový bordel. ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Filmový plagát pekný, prvé čo ma napadlo bolo, že by mohlo ísť o prekvapivý, napínavý thriller typu Telefónna búdka, ale to by som chcel mnoho...že? Prvá tretina napínavá, mysteriózna a nič nenasvedčovalo tomu, že by som dal nejaké nízke hodnotenie...Ale, to čo nasledovalo potom ma nepríjemne odrovnalo. Čistý chaos ,už sa mi ani nechcelo tipovať kto tu je vlastne "živý".. Akosi som to celé nepochopil a popravde ani som už veľmi nechcel. Je pravda, že som pri tomto filme stiahol liter červeného vína, ale že by to bolo kôli tomu? Kto má rád "mysteriózno" s prvkami hororu a debilnou pointou..nech sa páči. Ja ďakujem neprosím ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (2)

  • S rolí filmové Mary Kee (Rachelle Lefevre) byla v počátcích spojována herečka Britany Murphy. (Conspi)

Reklama

Reklama