Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Dotkni sa temnoty a pohltí ťa... Dlho očakávaná štvrtá séria fenomenálneho kriminálneho seriálu sleduje dve problémové policajtky, drsnú Evangeline Navarrovú v podaní boxerskej šampiónky Kali Reisovej a Liz Danversovú v podaní Jodie Fosterovej, držiteľky dvoch Oscarov, troch Zlatých glóbusov a šesťdesiatich ďalších filmových ocenení. Intenzívne vyšetrovanie a pátranie po ôsmich zmiznutých výskumníkoch v zamrznutej a zasneženej aljašskej usadlosti privedie svojráznych vyšetrovateľov na pokraj síl. (HBO Max)

(viac)

Diskusia

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

Slasher

Na imdb má E01 7,7/10 z 1,1K hlasov, to je asi lepšia vzorka, ako RT. :)

Ale tak pozri si to a posúď sám. Ja som to ešte nevidel, ale podľa niektorých prečítaných recenzií z imdb išli tvorcovia presne tou cestou, ako som očakával = veľmi sa to chce hrať na S1.

joker30

joker30 (hodnotenie, recenzie)

Sepp37

7% coho konkretne myslis? Gay ludi v spolocnosti?  alebo coho? Lebo ok povedzme ze 5-10% populacie je gay v zmysle ze ich pritahuje cisto rovnake pohlavie ako sexualne tak aj citovo.  Co sa tyka trans ludi, tam je to este ovela menej, resp tam nejde ani o otazku orientacie, kedze trans ludia mozu byt aj hetero./ tu by som mozno suhlasil, ze tato skupina ludi je spolocensky zvelicovana ako v ramci tvorby v prospech nich, tak aj hejterskej voci nim, lebo proste je to minimalna cast populacie a casto do nebies nafuknuty problem/. Lenze dalej mas napriklad dalsie percento populacie bisexualnej, ci uz ide o ludi, ktori maju aj bisexualne vztahy alebo iba ludi, ktori maju bisexualne spravanie resp. ze sa nebrania skusenostiam s rovnakym pohlavym. Dalej mas urcitu cast populacie asexualnu alebo naopak cast s vysokou mierou sexuality, uvolnenosti, ochoty skusat alebo celkovo sa nezaraduju do ziadnej skatulky sexualnej orientacie. Cize aby som to zhrnul, tak podiel cisto "neheterosexualov" v populacii bude isto viac ako 7%. 

na príspevok reagoval chozze008

joker30

joker30 (hodnotenie, recenzie)

Sepp37

Ano trend to je, pretoze je trend zobrazit spolocnost roznorodo, lebo taka realne je.  Suhlasim s tebou, ze nie vzdy to tvorcovia zvladnu idealne. To samozrejme aj zalezi od kvality snimku. Ci sa mi to paci alebo nie? Nejak extra to neriesim, mam k tomu skor neutralny postoj. Nemam problem si pozriet gay film, ani film, kde ide o cisto heterosexualnu zapletku ako co ja viem Marriage story alebo Kramerova vs Kramer. Co sa komu paci je subjektivna vec a kazdy ma moznost pozerat co len chce. Je toho na vyber az az..

na príspevok reagoval Sepp37

Sepp37

Sepp37 (hodnotenie, recenzie)

joker30

Či sa ti to páči alebo nie, mať dnes vo filme LGB postavu je trend, ktorý filmom skôr škodí, pretože to tvorcovia nevedia uchopiť a často sú tam takéto postavy len aby tam boli...

na príspevok reagoval joker30

BIG.NINE.CF

BIG.NINE.CF (hodnotenie, recenzie)

jim_clark65

A někdo tam pro jistotu bude i bukvičák, nebo nejistý svým pohlavím 🤣🤣🤣 A pak by jsme tam už měli všechno, aby všichni byli spokojení...

na príspevok reagoval joker30

Uživateľ BIG.NINE.CF zmazal svoj príspevok.

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

Sepp37

S3, ako kopírovanie = s tým súhlasím, ešte by som dodal, že aj koniec bol dosť "desatisfakčný".

S2 nebola až taká priemerná, mám ju radšej, ako S3, ale viac-menej áno, najmä, keď to nasleduje po takom skvoste, ako je S1, tak sa to môže zdať, ako veľmi priemerné. :)

Mne ide o to, že aj toto celkom vyzerá, ako kópia S1 ale s tým, že už nemáš Nica absolútne angažovaného, a namiesto neho najali nejakú úplne neznámu tvorkyňu, ktorá ani nemá renomé v takomto žánri. 

Sepp37

Sepp37 (hodnotenie, recenzie)

jim_clark65

Nalejme si čistej Whisky, druhá séria bola priemerná kriminálka a tretia bola kopírka prvej aby si zachránili zadok. A to bol ešte plne angažovaný Nic Pizza.

na príspevok reagoval jim_clark65

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

ComicBookGuy

Čo mali za sebou? - Nica Pizzolatta :D , drvivú väčšinu epizód z druhej/tretej série písal práve on a tí, ktorých si vymenoval len "spolu-písali" jednu/dve epizódy. Ak by na tomto robil taktiež spolu s danou neznámou režisérkou/scenáristkou, tak to je o niečom inom, ale toto podľa traileru vyzerá, ako "gender-swappnutá" prvá séria s tým, že namiesto juhu USA sa nachádzame na severe.

na príspevok reagoval JUWA, Sepp37

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

Čo konkrétne má tá autorka za sebou, že ju vybrali do tak viacmenej prestížneho detektívneho seriálu?

A nechcem byť hneď z kraja negatívny, ale keďže sú protagonistky dve ženy a ešte je aj zachovaná diverzita tým, že jedna z nich černoška, tak tipujem, že ten zlý zloduch danej série bude biely hetero muž :D , budem veľmi rád, ak sa mýlim. :)

na príspevok reagoval ComicBookGuy, BIG.NINE.CF, BIG.NINE.CF

Deyw

Deyw (hodnotenie, recenzie)

tyjo no..ta jodie strasne zestarla..kurva jsem uz taky starej.. 🥹😀

Sepp37

Sepp37 (hodnotenie, recenzie)

No ja neviem. Vyzerá to že atmosféra bude ale to inkluzívne duo ma vôbec nezaujalo.

Súvisiace novinky

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (viac)

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (viac)

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

28.03.2023

Kabelovka HBO se nedávno rozloučila s první sérii seriálového hitu The Last of Us, už nyní ale diváky přivítala závěrečná sezóna oceňovaného dramatu Boj o moc, ještě v letošním roce nás pak čeká… (viac)

Reklama

Reklama