Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bažanti sa snažia zachrániť Emilov obchodík s potravinami a bistro pred konkurenciou supermarketov, ktoré ovládli trh a prevalcovali malých obchodníkov. Keď sa priamo oproti usídli veľký supermarket, vyrážajú do neho štyria priatelia na pravidelné nájazdy, aby jeho majiteľovi trochu znepríjemnili život... (STV)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (255)

neoBlast 

všetky recenzie používateľa

Zrovna nedávno jsem znovu zkoukl úvodní trilogii s "Bažanty" a i přes mé nostalgické city k prvnímu filmu je Velký bazar rozhodně tím nejvtipnějšším a pravděpodobně nejlepším filmem co Charlots se Zidimm či bez něj stvořili. Pokud Bazar neznáte dejte mu šanci. Je rozhodně krásnou vzpomínkou na dobu kde se všichni chtěli hlavně pobavit, vtipy mohly být velmi dada a v tomhle snímku, 50 let starém, dokonce narazíte i na trochu té kritiky kapitalismu. 85 % ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Legendárna scéna s ďalekohľadom ma vždy dostane. Snímka, na ktorú som narazil len nedávno a mrzí ma, že som ju nevidel v televízií, keď som sledoval snímky ako Fantozzi a podobné podarené francúzske komédie prevažne zo 70.rokov minulého storočia. Obsahuje veľké množstvo bláznivých, ale zároveň výborne premyslených scénok. Hercov som v ničom inom hrať nevidel, no majú veľký talent a možno sú to aj známi herci vo Francúzsku. Snímka je od začiatku až do konca vyplnená hŕbou vtipných scén, mnohé sú nezabudnuteľné, niekedy ale aj prehnané. Rozhodne ak si plánujete niekedy dať repete so všetkými filmami s Ugom Fantozzim, po nich sa pustite na túto legendárnu francúzsku snímku. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Môj prvý film s Bažantmi, takže ešte nie som úplne adaptovaný na ich štýl humoru, v ktorom sa pojem bláznivá komédia dostáva ešte na vyšší level. Štylizované situácie absolútne vytrhnuté z reality, ale založené práve na situáciach v realite ukotvených. Občas to vychádza dokonale, občas je to vtipné menej a občas vôbec. Ako by vyzeral modernzovaný upgrade, keď je viac obchodných stredísk ako obytných domov, si nechcem predstaviť, ale vôbec by som sa nečudoval, keby som dnes v Boroch bol svedkom súťaže o chytenie prasaťa. S pripevneným mobilom na chrbte ako hlavnou cenou. Mám tam namierené... ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Prvni pul hodiny to Bazanti rozjedou ve velkym, spousta skvelejch napadu, vtipnejch scen, proste bomba. Problem je, ze po pul hodine se vse zacne tocit okolo supermarketu, celej film se stava vic ukecanej a uz to tak vtipny neni. Ale presto se tu najde par slusnejch scen. Velkej klad jsou samozrejme hlavni hrdinove, ale tentokrat tu je jeste Galabru a ten je fakt super. Je to fajn komedie, ale Bazanti natocili lepsi. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Ako malí chlapci sme sa išli z tejto komédie odvysielanej ešte za komunistov zblázniť a v škole medzi školskými lavicami sme donekonečna rozoberali všetky hlášky a scénky. Komédia má od úvodu neuveriteľné tempo a vždy sa tu niečo deje. Jasné, že to už nie je tak šialene zábavné ako za detských čias, ale stále musím uznať, že vtipy tu majú poriadnu kadenciu. Po mnohých rokoch som si to opäť rád pripomenul, zaspomínal a celkom slušne som sa zabavil. Z dnešného pohľadu dospelého človeka silné štyri hviezdy, ale nostalgia a spomienky na detské časy to dvíhajú na plný počet. 100%. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (30)

  • Tím rozpůleným policejním autem je vůz Renault model 8 vyráběný od roku 1962. (Stocki)
  • Jean přinesl do dvanáctého patra tři přepravky s láhvemi, dvě žluté a jednu šedou, když ovšem vyleze lev ze dveří, jedna žlutá přepravka chybí. (Stocki)
  • Když Émile (Michel Galabru) půjčí Gérardu (Gérard Rinaldi) „vyladěnou“ motorku na vyzkoušení, začne se o něco málo později nahánět se dvěma policisty. Při tom narazí bokem do domu a ulomí pravý blinkr. V následujícím záběru, a po zbytek honičky, je však blinkr v pořádku. Na konci honičky je blinkr opět uražen, přesto že už k žádné odpovídající nehodě nedošlo. (pjotri)

Reklama

Reklama