Reklama

Reklama

Krúdovci: Nový vek

  • Česko Croodsovi: Nový věk (viac)
Trailer 1

Najslávnejšie praveká rodina sa vracia! V pokračovaní úspešnej animovanej komédie Krúdovci zistia, že hrdinovia doby kamennej to vskutku nemajú jednoduché. Nestačí, že im na každom kroku hrozí zožratie od hladných potvor. Oni navyše museli stretnúť rodinu, ktorá je lepšia ako tá ich. Teda aspoň to tak vyzerá. (Cinemart SK)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (143)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Na pokračovanie (celovečerného) príbehu Croodsovcov sa čakalo dlhých sedem rokov. A áno, vyplatilo sa to! Dvojka sa nesnaží žiť len z úspechu prvého diela. Z určitého hľadiska je odvážnejšia, dynamickejšia a rozširuje príbeh s novými postavami. To všetko tak, že z humoru nič nestráca (možno aj trochu pridáva). Príbeh síce dá vložiť do určitej škatuľky, predsa len obsahuje len také prvky, ktoré skúsením (aj neskúseným) divákom sú dobre známe. Takže sú tu nejaké klišé momenty, ale tie sú veľmi dobre kompenzované nápadmi, ktoré ponúka to prostredie (veľmi farebné a pestré), vytvorené tvorcami (napr. „moderná domácnosť vs. moderný život“, parochňa starej matky, reč opíc, atď.). Samostatnú kapitolu by zaslúžila skupina „Thunder Sisters“, podobne ako „spider-based vlci“ (len na prvý pohľad pôsobia trochu divne). „The Croods: A New Age“ je rozhodne vydareným pokračovaním prvého diela (to sa väčšinou nestáva), ktorá veľmi dobre využíva tie možnosti, ktoré má. Šanca toho, že po jeho videní budete sklamaný, je veľmi malá. P.S.: Nevadilo by mi, keby sme sa dočkali aj tretieho diela – ale len vtedy, keď tvorcovia (a producenti) si dajú čas na to, aby pozbierali čo najviac kreatívnych nápadov pre ich realizáciu. Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Už jednotka bola dosť cielená pre deti. Ale toto pokračovanie mňa neupútalo. Čakal som aj trochu viac. Taká pikoška, tušim to išlo v kine celé leto a dokonca aj x mesiacov. Ale pochybujem žeby krudovci viedli v sledovanosti. Zároveň ide o 11.500 hodnotenie, uvidíme na 12k si už tento rok veľmi netrúfam. 3* ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Jednotka zostáva jednotkou. Ide o jeden z najlepších animákov za poslednú dobu, skrátka TOP. Takže z tohto pohľadu to dvojka veruže nemala ľahké. Latka je veľmi vysoko. No nemôžem ani tvrdiť, že by išlo o nejaké sklamanie. Také horšie, no dôstojné pokračovanie roztomilého príbehu, plného úsmevných situácií, napätia a pekného poučenia pre deti v závere. Nadpriemer. 75/100 ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Zase naprostá paráda. Jen je škoda, že to trvalo tak dlouho. Croodsovi byli jedním z mých nejoblíbenějších animáků a to, že ve svém žánru patří k tomu nejlepšímu vůbec, platí pořád. A o dvojce nejen, že lze říci to samé, ale ona je snad ještě lepší, než originál! Jasně, u animáků to není zas až taková výjimka, ale přesto to potěší. Bavil jsem se naprosto neskutečně, od začátku až do konce. Promakanější a propracovanější zápletka, mnohem lepší fóry a zábavné situace, hromada nových zajímavých nápadů a stejně zajímavé jsou i nové postavy. Špica. Animák roku. Případné trojce bych se samozřejmě nebránil. 95%. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $65miliónov║Tržby USA $58,568,815║Tržby Celosvetovo $215,905,815▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $15,138,599║ Tržby za predaj DVD v USA $13,672,907║ Už len tieň bravúrneho predchodcu, ktorá mám vo veľkej obľube. Tu to je už tak trochu moc na silu nastrelené. Áno niektoré gagy sa vydarili ale od polovici to už je dosť úmorne, tou prílišnou modernou a lásky plnými vzťahmi medzi postavami, tak to teda riadne dávajú dole. To komunikačné bitie, vypychovanie očí a iné podvratné blbiny si fakt mohli odpustiť. /55%/ ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (7)

  • Pri finálnej bitke s obrovskou príšerou postava meno Tank hodí do oka príšery papek, čo spôsobí vypichnutie oka. Lenže v nasledujúcej scéne už príšera má obe oči. (peetrejr)
  • V novembri 2016 bolo pokračovanie zrušené z dôvodu výrobných problémov. Druhý impulz vo výrobe prišiel v septembri 2017. (WalterIK7)

Súvisiace novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (viac)

Poslední letošní snímky byly odloženy

Poslední letošní snímky byly odloženy

06.11.2020

Tak už je to víceméně oficiální. Ve zbývajících měsících letošního roku se nových filmů v kinech – tedy v případě, že by se vůbec nějaká otevřela – nedočkáme. Studio 20th Century Studios vlastněné… (viac)

Pixarovka Duše dorazí o Vánocích na Disney+

Pixarovka Duše dorazí o Vánocích na Disney+

09.10.2020

Tak už došlo i na Duši. Animovaný snímek studia Pixar měl původně dorazit ještě letos do kin, a to i po nedávných změnách ve svém kalendáři, které studio Disney provedlo. Jenže to se teď mění. Duše… (viac)

Reklama

Reklama