Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušenie

  • Česko Nebezpečné pokušení (viac)
Trailer 1

Evan Weber je úspešný architekt, šťastne ženatý muž a otec dvoch detí. Jeden víkend zostane sám doma, aby mohol pracovať. Vonku prší a niekto klope na dvere. Keď Evan otvorí, stoja pred ním dve krásne mladé dievčatá Bell a Genesis, celé premočené a stratené. Chcú sa iba osušiť a použiť telefón. Ich nevinná návšteva sa však čoskoro zmení na peklo a nebezpečné zvádzanie vyústi do smrteľnej hry na mačku a myš. (TV JOJ)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (411)

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Jako hodně dobrej film, ale ty kurvy mě mega srali jak ubližovali Keanu Reevesovi. Ale abych to shrnul, Evan Weber (Keanu Reeves) zůstane na víkend sám doma a pomůže dvěma sexy kočkám. Ty jsou ze začátku milé a chtějí jenom sex, následně však Evan začne litovat, že je vůbec pustil do domu. Děvčata si totiž naplánovala vražednou hru. Ty holky byly mega šáhlý, ale zase díky nim byl ten film tak dobrý. Tohle se fakt povedlo. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Keanu dám ti radu. Vráť sa na natáčanie druhého dielu Johna Wicka a prestaň brať filmy, ktoré ťa tahajú dole s celou tvojou kariérou. Musím sa priznať, že spočiatku som bol so spracovaním celkom spokojný. Prvá tretina filmu je podľa mňa celkom okey. No potom čo milé baby Evana zvedú sa to zmení v absolútnu filmovú pohromu a začal som uvažovať, či bolo horšie toto, alebo tohtoročné Exposed. Oba filmy sú strašné, ale tak aspoň je treba priznať, že oba pre úplne iné dôvody. Som rád, že sa aspoň baby počas natáčania pobavili, lebo si myslím, že dokopy asi budú jediné. Lorenza Izzo aj Ana de Armas sú tak neskutočne otravné a tak strašne sa snažia dať svojim postavám hĺbku, ktorá im absolútne chýba a sú len šialené a kompletne mimo. Človek si asi ani nemusí prečítať anotáciu alebo vidieť trailer na to, aby pochopil kam film bude smerovať no to by mi až tak nevadilo. Keanu Reeves je tu podľa mňa celkom okey, no má málo priestoru na to, aby využil svoj talent napriek tomu, že je hlavný hrdina. Záverečná tretina je podľa mňa absolútna katastrofa a je tu toľko momentov, kde si naše baby protirečia, že je to celé úplne na hlavu. Myslím si, že tento film potreboval mať nejaký zmysel, ktorý mu tu jednoznačne chýba a výsledne to vychádza ako kompletný bordel a stávka na herca v hlavnej role. Nebudem to skrývať, tento film je podľa mňa fakt hrozný. A doteraz mám stále pocit, že sa oplatí asi vracať k Hard Candy. Ten film totiž pointu mal a serióznosť, ktorú tam Ellen Page dala bola oveľa zaujímavejšia, než dve baby likvidujúce všetko okolo a rehotajúce sa ako šialené. Takže odporúčam si pozrieť viac ten film, než túto kopu bordelu. Hodnotenie: D ()

Reklama

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Zápletka, jak z porna, ale vyvine se to a fakt mě to bavilo. Megajsem se gebil, jak to Keanu Reeves kupuje a je bezmocnej. Když tam už na konci hystericky řve, že to bylo jak pizza zadara, tak už to byla fakt komedie. A ten finální like byl fakt super. Keanu Reeves je tam dost prkenej, ale je to jedno. Alespoň působí jako ještě větší vocas. ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Sex s takovýma holkama je snem snad většiny chlapů včetně mě, ale po tomhle filmu asi budu věrný až za hrob :-D Není to bůhví jaká bomba, ale uteklo to rychle. Škoda jen, že to nemělo ten správný výchovný charakter, protože Keenu byl fakt dobrák. Myslím si, že kdyby to myslely ty holky s moralizováním vážně, tak by měly trestat jiný chlapy. Chlapy záletníky... 60% ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Thriller/Horror? Tohle?? Někomu koukám docela dobře jebe. Nepříliš vtipná komedie? To spíš. Proč nepříliš vtipná? Protože Reeves hraje tak pitomýho osla, a ještě k tomu tak pitomě, že to ani není vtipný. Docela jsem fandil těm dvěma flundrám, když už jsem definitivně pochopil, že scénář je monstrózně retardovaný/psaný s obří porcí nadsázky, vyberte si. Z přehršle debilit mi v palici zůstala asi jen ta, jak ony dvě děvčata se smíchem kopou ca dvoukubíkový hrob a jedna u toho má ještě v hubě žváro, tuhle scénu musel psát někdo fakt hodně odtržený od reality. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (8)

  • Prvá úloha pre kubánsku herečku Anu de Armas vo filme natočenom v angličtine. (beso74)

Súvisiace novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (viac)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (viac)

Reklama

Reklama