Reklama

Reklama

Odobrať z priateľov

  • Česko Odebrat z přátel (viac)
Trailer 3

Laura Barns bola obyčajná stredoškoláčka, pokiaľ sa na internete neobjavilo video, ktoré do nechutných detailov prezentovalo, ako sa opila na jednom večierku. Predtým všetkými obletovaná kráska verejnú potupu nezniesla a spáchala samovraždu. V deň výročia jej smrti sa partia jej spolužiakov ,, stretne" na videochate, kde riešia obvyklé teenegerské problémy, pokiaľ sa do ich skupiny nenabúra užívateľ s prezývkou Billie227. Okrem toho, že ho nejde zo súkromnej diskusie vyhodiť, je na tomto užívateľovi zvláštne, že sa zaujíma, kto nahral na internet to nelichotivé video. A potom sa do diskusie zapojí aj ich mŕtva spolužiačka.... (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (440)

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Fakt bych to nenazval hororem, ale jako thriller docela slušné, začátek mě vážně nudil, ale jakmile se začala hrát hra, bylo dost zajímavé jak dokážou lidi v takový situaci reagovat. Opravdu jsem si to užíval a nudnější začátek se odpustit dát. Jenom mě opravdu mrzelo a to je asi to nejhorší,že smrti postav prakticky nebyly vidět kvůli zasekanému Skypu. To byla velká škoda, dramatičnosti to spíš ubíralo a také kreativitě na smrti. Ale slušný průměr. ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Poměrně originální počin. Celý děj vidíme skrz monitor v počítači. Atmosféra je dobrá, ale možnosti omezené. Mladá holka spáchá sebevraždu a její duch terorizuje na Skypu lidi, kteří s tím měli něco společného. Jeden po druhém odpadávají. Je zajímavé, jaké tajemství na sebe prásknou. Je tam pár dobrých momentů, ale jinak průměr. "Zahrajeme si hru." ()

Reklama

Radko 

všetky recenzie používateľa

Nápadné, originálne svedectvo o voľnočasových zábavách teenagerov. Chcel som napísať o prežívaní voľného času, no to v kontexte deja celkom nesedí (myslím prežívanie). Skvelé je i matné vysvetlenie tajomnej identity, ktorá sa nabúra do komunikácie a fb profilov partičky mladých ľudí. Technické a personálne vykonanie exekúcií je možné od sledovať tiež len na základe pár zmätených, rýchlych záberov. Jednoducho dobrý pocit z toho, že gruzínsky režisér sa rozhodol rešpektovať tajomstvo a nevykvákal cez sociálne siete v závere úplne všetko. Takýto postup tajomnej identity bol úplne logicky v priamom protiklade tomu, ako sa správala skupina - o sebe aj iných odhalila úplne všetko až do najintímnejších detailov. K negatívam - miestami zbytočne veľa preklikávaní, spôsob komunikácie s políciou a vôbec s vonkajším okolím (rodina, susedia, známi) absurdný. Celkovo však výživná a odporúčania hodná jednohubka. 70% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $1miliónTržby USA $32,482,090Tržby Celosvetovo $62,882,090Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,019,480 //počet predaných kusov 51,423Tržby za predaj DVD v USA $1,407,964 //počet predaných kusov 89,809║ jednoznačne ide o dobrý námet, s ktorým sa troška dalo viac pohrať, lebo dialógy a schéma pomsty fungovala, patričné vydesenie skype-júcich(alebo postupne skapajúcich) a napätie bolo dosiahnuté, len to duchovno tam až tak moc nesedelo ale aj tak výsledok uspokojivý /50%/ ()

Othello 

všetky recenzie používateľa

Unikátnost formy paradoxně nevynikne natolik v kinosále jako doma na monitoru, kde zpracovává jednu z nejděsivějších hororových premis, tedy že mám na obrazovce Apple rozhraní. Jinak se jedná o vskutku zajímavou exotiku, která sice více snímků neunese, nicméně nyní se jí perfektně daří dostat onen průser až do vašeho pokoje, nehledě na to, že ústřední partička je banda úplných čuráků a mstící se duch není ani tak strašidelný, jako spíš parádní troll dokazující letitou pravdu, že Peklo je 4chan. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (14)

  • Na monitore patriacom Blaire si je možné všimnúť otvorenú stránku Teen Wolf. Herečka Shelley Hennig, hrajúca postavu Blaire, si zahrala práve v tomto seriáli. (beso74)
  • Vraždy vo filme boli inšpirované skutočnými samovraždami Amandy Todd a Audrie Pott. (Game90)
  • Keď bola Courtney Halverson (Val Rommel) na premiére tohto filmu, v kine niekto stlačil požiarne tlačidlo a celá sála musela byť evakuovaná. Diváci neskôr žartovali, že to musel byť duch Laury Barns. (Marceloo)

Reklama

Reklama