Reklama

Reklama

Tajomstvo jej očí

  • Slovensko Tajomstvo ich očí (viac)
Trailer 4

Dvojica zohraných vyšetrovateľov FBI Jess (Julia Roberts) a Ray (Chiwetel Ejiofor) je zo dňa na deň rozorvaná vo chvíli, keď sa obeťou jednej vraždy stane dcera Jess. Obaja navyše s hrôzou sledujú ako je hlavný podozrivý prepustený a jeho stopy miznú v neznáme. Po trinástich rokoch hľadania nejakého vodítka nájde Ray stopu, ktorá by mohla priniesť vyriešenie prípadu a spravodlivosť. Na šokujúce tajomstvo, ktoré sa objaví, však nie je nikto z nich poriadne pripravený. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (21)

Trailer 4

Recenzie (201)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Napriek neustálemu prelínaniu dvoch časových období, musím uviesť, že žiadny chaos divákovi počas sledovania tohto thrilleru nehrozí. Samotný príbeh pomerne uveriteľný, avšak od tohto žánru očakávam omnoho viac, ako len nápadité rozuzlenie. Atmosféra nulová pričom akcie bolo taktiež pomenej. Každopádne, pozerať sa to dalo a vyslovená nuda nehrozí. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Dobře natočené krimi drama, které je možná trochu pomalejšího rázu, ale hodně rychle vtáhne. Julii Roberts, která bez make-upu vypadá jak naše uklízečka na úřadě, jsem tu skoro nepoznal a skoro těžko uvěřit, že zrovna ona byla před lety supreme leader pomalu všech hollywoodských romantických slaďáků. Finální odhalení je sice hodně neprůhledné, ale osobně jsem asi čekal ucelenější, logičtější a ne tak praštěné rozuzlení. Řada motivů ve finále vyšuměla úplně do prázdna. ()

Reklama

troufalka 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem plně nepochopila důvod remake. Pokud je nějaký film dobrý a úspěšný, proč někdo cítí potřebu natočit ho znovu? Zde se stejným názvem a pouze s kosmetickými úpravami. Osobně mě nebaví dívat se na něco, u čeho vím, jak to dopadne. Zcela mizí moment překvapení, což je zde zcela zásadní. Proto nedokážu lépe ohodnotit. Kdo neviděl původní film z roku 2009, může být mnohem spokojenější. ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Určite si tento film zaslúži viac ako 60%, pretože šľape ako rozbehnutý stroj až do záverečných tituliek, nehovoriac o finálnom dupľovaní, keď po momente priznania nešťastnej matky prišiel nový okamih prekvapenia. Mám rád N. Kidman a stále viac si získava moju priazeň aj postaršia J. Roberts, ktorá zo sladkých romantík, výborne presedlala na dramatické účinkovanie. Takže herecké výkony a celé spracovanie takejto životnej situácie pôsobilo ozaj slušne, ale dosť rušivé bolo príliš opakované skákanie z minulosti do prítomnosti a opačne. 70% ()

gegina31 

všetky recenzie používateľa

Konec byl dobrý, hodně dobrý. Ale jinak to bylo celkem vlažný. Pouštěla jsem si to nadvakrát a do druhého dne jsem jaksi vypustila, že se tam prolíná minulost s přítomností. Takže to pro mě bylo celkem zmatečný. Mohli trochu víc rozlišit mladší a starší já hlavních postav. Jenže Ejiofor měl trošinku prošedivělé kotlety, Kidman o něco kratší vlasy, no a Roberts... tak ta byla hnusná předtím a hnusná potom. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (9)

Reklama

Reklama