Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karibské more roku 1668 nebolo určite bezpečné pre žiadnu loď, najmä ak viezla vzácny náklad drahých kovov či vzácnych surovín. Tu sa zdržiava a svoju „prácu“ vykonáva aj odvážna a hrdá mladá pirátka Morgan Adamsová (Geena Davis), ktorá po svojom otcovi zdedila časť mapy k zlatému pokladu! Morgan však nie je jediná, kto chce poklad získať, a tak sa cesta za ním mení na smrteľne nebezpečné dobrodružstvo. Proti Morgan totiž stojí nielen jej strýko Dawg Brown (Frank Langella), ale aj chamtivý guvernér Ainslee (Patrick Malahide) - a dokonca aj časť jej vlastnej posádky! Po jej boku našťastie stojí niekoľko verných priateľov a spolubojovníkov, medzi ktorými vyniká najmä šarmantný podvodník William Shaw (Matthew Modine). ktorého Morgan kedysi vykúpila z otroctva – a ktorý je odvtedy jej oddaným obdivovateľom... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
01:45

Súvisiace novinky

Piráti bez kostlivců a hlášek?

Piráti bez kostlivců a hlášek?

20.05.2008

Studio DreamWorks na to šlo chytře. V klidu počkalo, až dozní kanonáda z Černé perly a hromobití nad obrovským vírem na konci světa, a teď, když už se na kapitána Sparrowa a jeho kumpány začíná… (viac)

Dvanáct úkolů pro Harlina a Cenu

Dvanáct úkolů pro Harlina a Cenu

18.02.2008

Renny Harlin se z béčkového bahna, v němž uvízl kdysi dávno díky propadáku Ostrov hrdlořezů, už asi nikdy nevyhrabe. A přitom jeho nový projekt 12 Rounds, který začne natáčet v New Orleansu přesně za… (viac)

Reklama

Reklama