Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Britská výzvedná služba, konkrétne jej oddelenie MI 7, získala v agentovi Johnny Englishovi (Rowan Atkinson) skutočne jedinečnú posilu. Veď ani James Bond, pripravený vždy a všade na všetko, sa s ním nemôže merať. Prichádza práve včas, pretože z londýnského Toweru niekto ukradol korunovačné klenoty a Británia čelí vážnej kríze. Johnny, spolu so svojím oddaným a všetkého schopným asistentom Boughtom (Ben Miller), sa ihneď ujíma vyšetrovania, ktoré vedie naozaj nezvyčajnými a svojráznymi spôsobmi. Podozrivým číslo jeden je nenásytný a despotický francúzsky obchodný magnát Pascal Sauvage (John Malkovich). Najcennejší symbol moci ostrovného kráľovstva nemá len obohatiť jeho zbierku, ale priamo jeho - doteraz nekorunovanú - hlavu. Budúci samozvaný kráľ má však v zálohe ešte desivejší plán. Chce tú nádhernú, láskavú, zelenú a prívetivú anglickú krajinu zmeniť na najväčšie väzenie na svete. Aké šťastie, že Johnnymu vo chvíli, keď je už takmer všetko stratené, prichádza na pomoc krásna agentka Interpolu Lorna Campbellová (Natalie Imbruglia). Alžbeta sa môže pokojne vrátiť na trón a panovať ďalej. A Johnny? To sa ešte uvidí... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (624)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Rowan Atkinson je výborný a ako agentovi mu to sekne, Natalia Imbruglia je pôvabná a vítaným spestrením, John Malkovich veľa prehráva, ale ako zloduch typovo sadne. Čakal som však viac. Hlavne čo sa humoru týka. Niektoré scény sú trochu nedotiahnuté a väčšina vtipov neuveriteľne predvídateľných, až hocikedy vyznievajú trápne. Veľmi som sa nebavil a u obrazovky ma držali snáď len svižne natočené akčné scény, podporené vynikajúcou hudbou Edwarda Shearmura. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Celkom príjemná záležitosť, ktorá nedokáže spadnúť do trápnosti, aj keď sa o to miestami snaží. Ide tu skôr o celkovú pohodu ako nejaké výnimočne komické scény. Na pár veciach sa dá schuti zamiať, ale inak je to len "pohodovka"... ktorá poteší, ale mietsami aj pripomenie nevydareného Martinovho RUŽOVÉHO PANTERA... ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $28,082,366Tržby Celosvetovo $160,583,018║ Trošku kolísavá komédia, kde sa striedajú lepšie momentky s tými poslabšími, Rowan Atkinson spraví svoje, keď je pri chuti v svojej "tupej" podobe agenta, trošku hluché miesto tu je John Malkovich. taký priemer /60%/ ()

Legas 

všetky recenzie používateľa

Jako komedie s Rowanem Atkinsonem OK, jako parodie na bondovky KO. Pár narážek na 007 tu najdete: Aston Martin, MI7 a hudbu - téměř absolutní výčet snahy parodovat už i tak sebeparodického agenta. Když už z Atkinsonových úst neuslyšíte ani "English, Johny English", pak je jasné, že ta pravá parodie se nekoná. Nicméně se můžete těšit na zhruba 4 výtečné komické kousky, pár klasických beanovských grimas, jednu fekální nechutnost a pár trapností. Ááááááá, málem bych zapomněl - výtečný, opravdu výtečný John Malkovich jako padouch od "frantíků". ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Uf, 84 minut trapného pokoušení se o (nefunčkní a neexistující) humor na 4 (slovy čtyři) minuty zábavy je docela tristní. Obzvláště v něčem, co se tváří jako parodie. Že je hlavní postava nesympatická a krajně odpudivá byl zřejmě záměr, leč chybou je, že film postrádá cokoliv, co by to vyvážilo alespoň do příjemné polohy. Natalie (která zde není nic více než jen ozdoba), to sama nezvládne. Existuje tak je jeden jediný důvod, proč půjdu do dvojky, naneštěstí, s tímto filmem to nemá nic společného. ()

Galéria (85)

Zaujímavosti (34)

  • V úvodních i závěrečných titulcích zazní píseň „Man For All Seasons“ od Robbieho Williamse. (SONY_)
  • Při záběrech "skryté kamery" z Johnnyho (Rowan Atkinson) koupelny se při každém záběru mění pozice zubní pasty v pravém dolním rohu, a to aniž by se jí Johnny dotkl. (Mr.Hudson)

Súvisiace novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (viac)

Reklama

Reklama