Reklama

Reklama

Je takmer nemožné nájsť dvoch tak odlišných hrdinov, ako sú legendárny superšpión Lance Sterling  a geniálny vynálezca Walter Becket. Agent Lance je kultivovaný, elegantný, nonšalantný, skrátka dokonalý za každých okolností. Naproti tomu Walter… taký nie je. On je prosto geniálny. Náročnú Univerzitu doštudoval v pätnástich rokoch, a práve teraz pracuje na tajných výskumných projektoch pre ešte tajnejšiu vládnu službu. To, že sa títo dvaja dajú dokopy, si nedokázali predstaviť  ani najväčší zločinci. Spojila ich spoločná úloha. Musia  zachrániť celý svet pred Kellerom Killianom,  zlosynom  číslo 1. Walter je vynálezcom biodynamického obleku , ktorý  špiónom zabezpečí dokonalé maskovanie. Alebo skôr prevtelenie. A tak sa vďaka tomuto vynálezu Lance premení na statočného, divokého, majestátneho a dokonale nenápadného tvora… holuba. Nečakané, ale v postate fantastické. Holuby sú všade, nikto si ich veľmi nevšíma a vedia lietať. Od tej chvíle musia Walter a Lance spolupracovať v dokonalej harmónii, ako zohraný team, inak sa celý svet ocitne v smrteľnom nebezpečenstve. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (14)

Trailer 6

Recenzie (133)

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Mike Lowrey vymenil Martina Lawrenca za Spider-mana, pričom za pomoci najškaredších zvierat na svete bojuje proti svjomu Gemini manovi, ktorý sa nápadne podobá na Vincenta Cassela. Je to také viac pre deti a animácia je niečo ako vlastné emotikony, ktoré si môžete vytvoriť na iPhonoch. Zlé to určite nebolo, ale ako som písal, cieľovka boli deti a nejaká väčšia originalita a odvaha by tomuto filmu neuškodila. 7/10. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Solídna rodinná jednohubka s dôrazom na slovo rodinná. Ono totiž sa tu zabavia úplne všetci, čo sa síce stále opakuje pri recenziách podobných animákov, ale popravde málokedy jedna z generácií v kine nezaspáva. Očakával som možno viac humoru, i keď zopár vtípkov určite potešilo (napr. 50 shades of great). Film má rozhodne šmrnc a spád, bohužiaľ však má prešpekulované a neprehľadné finále, aké roztomilo nazývame v hraných komiksovkách digibordel. Je to trochu škoda, keď sme predtým kráčali, behali a skákali v nóbl oblekoch ako Bondovia po Benátkach a opaľovali sa v ležérnom Mexiku... ()

Reklama

TaNya_ 

všetky recenzie používateľa

Naprostý průměr. V poslední době jsem si od animáků navykla očekávat i něco víc než jen vtipy cílené na děti a jednoduchý příběh. Bohužel tady se mi ničeho víc nedostalo. Na začátku jsem si ještě říkala, že ten otravný arogantní agent trochu vypadá a hodně mluví jak Will Smith. No nebylo to milé překvapení si to jméno přečíst v úvodních titulcích. Asi můj nejneoblíbenější herec vůbec. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Upútavky ma veľmi neupútali, ale samotný film zabavil omnoho viac než som čakal. Fungovalo to výborne vlastne na všetkých úrovniach - od špiónskej macho akcie v úvode cez humory s holubmi až po explozívne finále s tonou gadgetov. Dobrý príbeh so slušne predaným morálnym posolstvom (hoci odkaz “nezabíjajme ľudí, lebo nám to ich priatelia budú chcieť vrátiť” je skôr pre vlády ako pre cieľového diváka). Zábavné postavy, kopa vtipných situácii (a len málo z nich vyslovene infantilným spôsobom), ten film jednoducho šlape. Nečakané a o to príjemnejšie prekvapenie. 8-/10 ()

megajalec 

všetky recenzie používateľa

Začiatok fajn, premena agenta na holuba bola hrozná a infantilná, po nej prišlo strašne hluché minúty. Až v zhruba druhej polovici sa konečne začne niečo zaujímavé a vtipné diať a prestal som sa nudiť. Tvorcovia vtedy začali využívať nápad s agentom holubom na podarené vtípky spojené s vynálezmi mladého detského hrdinu. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (6)

  • První animovaný film společnosti Chernin Entertainment. (ČSFD)
  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)

Reklama

Reklama