Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyzerá to tak, že Buck (John Candy) už navždy zostane neskroteným mužom, ktorý sa manželstvu bude vyhýbať "zoširoka-zďaleka". Ale až do momentu, kedy mu Russelovci nezveria na pár dní svoje deti. Nemajú totiž inú možnosť a Buck je predsa len ich strýko a momentálne najdostupnejší a najbližší príbuzný v jednej osobe. Stredoškoláčka Tia (Jean Louisa Kelly), deväťročný Miles (Macaulay Culkin) a päťročná Maizy (Gaby Hoffman) by boli ťažký oriešok aj pre školeného pedagóga, ale strýčko Buck si vie poradiť v každej situácii. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že najbližší týždeň bude pre Bucka hotové peklo, opak je pravdou a až na vzdorujúcu Tiu v puberte si Buck poradil bez zaváhania. Tia je však zdatný protivník, a keď ju Buck chce ochrániť pred niečím, čo by jej neskôr bolo ľúto, pomstí sa mu s typickou ženskou rafinovanosťou. Vstúpi do jeho vzťahu s milenkou Chanice (Amy Madigan) a zariadi, aby sa pohádali. Bič však plieska na konci, a to Buck veľmi dobre vie. Ale nie až tak dobre, aby nebol sám zo seba prekvapený. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (102)

cab 

všetky recenzie používateľa

Slusne podany pribeh chlapa, ktery se navzdory svemu veku porad chova jako nactilety skolak, ktery vede svevolny zivot bez zavazku. Ponevadz ma bratra, ktery nenajde nikoho lepsiho na opatrovani svych malych rozverncyh ratolesti, zavola prave svemu bratrovi Buckovi, aby se v jeho a manzelcine absecni o ne postaral. Zprvu prokazatelne nerozvazny krok prinese benefit vsem zainteresovanym. Predpovidatelny prubeh se drzi v rodinnem duchu jedoucim po umerne vtipne namazanych kolejich bez vetsich zadrhelu i prekvapeni az do titulku. 55% ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Klasická pripomienka dobovej atmosféry, ktorá mi je veľmi milá, naviac tu hrá John Candy, ktorého ako herca mám veľmi rád. Ale to je asi tak všetko. Dejová linka je ako stvorená na upršané nedeľné neskoré ráno, prípadne ako kulisa k domácim prácam. Moc ma to nenadchlo, aj keď záver priniesol so sebou pekné detské poučenie. Len škoda, že to bolo tak hrozne otravne klišovité a stereotypne podané. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

Sarkastic 

všetky recenzie používateľa

Taková pohodová, rodinná oddechovka na jedno použití. Humor sice chvílemi skřípe, ale díky přesnému Candymu se pořád bavíte. Děti se chovaly překvapivě přirozeně a vcelku nestrojeně, a tak jediná postava, která mi vadila svojí trapností byl Brouk. A ikdyž se sem tam nějaké to klišé objevilo, pořád to zachraňují dobře napsané dialogy a již zmíněný John Candy, takže ve výsledku lepší průměr. ()

Lorge 

všetky recenzie používateľa

Ještěže ta matka vypadla ze záběru hned na začátku, jinak bych to nedokoukal. Oprotitomu John Candy spolu s roztomilým Culkinem si skvěle padli do noty ("Nemáš náhodou rekord v kladení otázek?" "38"), šílená sousedka se ukázala taky naštěstí jen tak akorát a Bug pro kterého byl Buck horší než Terminátor byl taky solidní slizák. Příjemná rodinná komedie :-) ()

Psycho.R 

všetky recenzie používateľa

Johna Candyho je škoda. Ještě jsem s ním neviděl špatný film. Na jeho vrchol asi Kokosy na sněhu, protože tam měl něco jako hlubší charakter, jinak jsou jeho hrdinové prvoplánově vymýšlení, aby sedli roli. Což ovšem není nic špatného, pokud jste komik a to on byl. Strýček Buck je taková ta pohodička, kterou vysílala ve svých začátcích Nová v sobotu večer. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (7)

  • Zvuk z rozbitého výfuku u auta Johna Candyho dělá ve skutečnosti výstřel ze zbraně. (Rafik)
  • Buckovo auto [kterému říkal "The Beast" (Bestie)] bylo 1975-78 Mercury Marquis kupé. (c.tucker)

Reklama

Reklama