Reklama

Reklama

Pomsta

  • Česko Pomsta (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bohatí a milujúci oteckovia rodín sa tak ako každý rok stretnú uprostred púšte, aby posilnili svoje mužstvo a vybili stres poriadnym lovom. Tentoraz si ale jeden z nich privezie milenku, neuveriteľne sexi Jen (Matilda Lutzová), o ktorú sa veľmi rýchlo začnú zaujímať aj ostatní. Udalosti sa rýchlo vymknú spod kontroly a chlapi nechajú vysilené, dobité a umierajúce dievča uprostred púšte. Nepokon sa jej však podarí zozbierať posledné sily a vyrazí za pomstou. Chlapský výlet sa zmení na nemilosrdný lov, kde sa však frajerskí lovci sami stanú lovnou zverou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (278)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Chcete sa za jednu noc stať rambom? Stačí ak si dáte kúsok peyotla a môžte ísť robiť nájomného vraha. A dokážu to aj blonďavé pipinky... Ten príbeh sám o sobe nebol bohviečo, len rádoby ďalšia revenge odplata s nudnejšou a opozeranou dejovou schémou a s minimom napätia. No to, na čom snímok jednoznačne stavia je absolútne perfektné spracovanie po formálnej stránke - špičková kamera, šikovná réžia, ktorá sa prejavuje najmä v detailoch, využívanie svetla, jasné farby, slušná muzika, ktorá strieda tichšie pasáže.... No proste je to pastva pre oči, ktorá dokáže držať pozornosť celý čas. Tiež nechápem, prečo nemá film nálepku horor, pretože krvavých záberov tu bolo pomerne dosť, ba čo viac, boli celkom slušne nasnímané, čo sa o mnohých ďalších žánrovkách nedá vôbec povedať. Fajn prekvapenie a spokojnosť. Blbé, ale výborne predané. Lepší priemer. 65/100 ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Zábavný francúzsky exploitation úlet z kalifornskej púšte. Formálne atraktívny, splatterovsky brutálny a hlavne s labužníckym soundtrackom ako z talianskych hororových video-nasties. Forma je v ňom ale uprednostnená až príliš. Scenár mohol pracovať nápaditejšie s prostredím a nemusel strácať čas s pre príbeh zbytočnými a hlavne nezmyselnými scénami (podpálenie stromu, neurotické stavy jednoho z násilníkov atď.). [Sitges FF] ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Faktem je že se to zasloužila jak ta coura tak ti 3 ocasy. Dalším faktem je, že film nabízí spoustu nelogických momentů. Za všechny jmenuju aspoň tyto : pád z útesu, kterej prostě nemohla přežít, zázračné uzdravení, změna barvy vlasů a krev, které na můj vkus měli všichni herci víc než jakejkoliv smrtelník. I přeze všechny neduhy, který film obsahoval se mi na něj celkem dobře koukalo. O level výš tenhle kousek totiž povyšuje parádní kamera. Sice né originální, ale zato krvavej exploitační / Rape and Revenge průměr. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Francúzi definitívne ožili, po Ghostland ďalší parádny nárez. Množstvo krvi, prekrásna hlavná hrdinka, humor, takže splatterová komédia ako vyšitá. Pripomenula mi môj obľúbený "Savaged", akurát s vyšším rozpočtom. Znechutiť to síce nedokáže, ale cieľ režiséra bol podľa mňa v pobavení, a to vyšlo. Film vysielali na festivale vo Viedni, a všetci sa bavili, Rakúšania sa mnohokrát schuti zasmiali a pri záverečnej scéne dokonca celé kino tlieskalo. Nie ako niektorí zaostalí našinci, ktorí tomu dokážu dať odpad a ešte vám aj urobia odbornú analýzu, aká to bola sračka. Hanba! Scény ako vyberanie črepiny z nohy, samotetovacia schopnosť tej krásavice, či záverečná motanica po dome sú pre mňa kultové a tak skoro na ne nezabudnem. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Fuj, tak hnusnejších násilníkov som už dávno nevidel. Režisér si dal ale poriadne záležať na detailoch a už z prvého zoomovaného pohľadu na žerúceho tlustoprda mi prišlo nevoľno skoro viac ako zo samotného znásilnenia (ktoré naopak mohlo byť ukázané, priestor tu na to bol). Samotné detaily považujem za to, čo u mňa film povýšilo do červených čísel. Jednoduchý, otrepaný nápad, nelogickosť konania tu je jav pomerne častý, ale to spracovanie je možno ešte lepšie než Plivu na váš hrob. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (7)

  • Režisér řekl, že ve filmu bylo tolik krve, že jim často docházela falešná krev. (Polgedney)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2017 na filmovém festivalu v Torontu v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama