Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (206)

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

The Christmas Chronicles je překvapivě zábavnou rodinnou podívanou do času vánočního, která stojí na skvělém Kurtu Russellovi coby "cool" Santovi. Pokud hledáte něco trochu jiného a oddechovějšího na předvánoční večery, pak dál hledat nemusíte. I přes slabší triky a nepříliš originální příběhovou stránku je tenhle kousek dostatečně zábavný na to, abyste mu jeho neduhy rádi odpustili. Pro někoho možná i nová vánoční klasika. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bolo príjemné prekvapenie, na predvianočný a vianočný čas ako stvorené. Vianočný príbeh plný pohody, dobrodružstva, úsmevných situácií a samozrejme i nejakého toho morálneho poučenia. Moje dcéry sa pri pohľade na tých škriatkov celé rozplývali... Rodinný vianočný snímok, ktorý dokáže dôstojne sekundovať tým tradičným. Nadpriemer. 75/100 ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tie hysterické deti mi sem tam vadili. Pardon, že deti. Toho chlapca nemohli dať mladšieho? Pomaly budú do filmov o Santovi dávať dredatých tridsiatnikov z antify, aj tak sú väčšinou nezamestnaní, tak nech si privyrobia. Ale inak Russelovi rola výborne sadla a v súvislosti s ním bolo veľa vtipných situácií. Ale na moje počudovanie nedostal toho priestoru toľko, zbytočne to pokazili škriatkami a inými rozprávkovými bytosťami. Možno som príliš chcel, aby to bol Santa pre dospelých, ale ono to bolo orientované skôr na deti. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Columbusov vplyv z producentského kresla cítiť a pre deti to bude zrejme fajn. Prvá polovica sa zdala fajn aj mne. Vtedy sme mali len 1 fantasy prvok vsadený do reálneho sveta a film nebol vyslovene štylizovaný pre dospelých ani pre deti. Po tom ako sa pozrieme do vreca, Santa odhalí XY svojich vychytávok a trikov a zaspievame si vo väzeňskej cele, je jasné na ktorú stranu sa film prikloní. Russell ako Santa Claus obstojný, film má vianočnú atmosféru a je dostatočne hravý a živý aby sa pri ňom detská cieľovka nenudila. Na mňa však tieto moderné rozprávky-nerozprávky nie sú a záver bol už tak sladučký a detský, že som ani nemal chuť ho dopozerať. 40% ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Keď Santovi pokazíte sane a svedomie vás núti zachrániť Vianoce. Herecké obsadenie: Deti neboli vyslovene otravné a odpudivé, čo je v podobných filmoch skôr pravidlo ako výnimka. Čo sa týka Kurta Russella ten sa v role Santa Clausa vyslovene našiel. Prevedenie: Páčilo sa mi zobrazenie Santu, ktorý je dobrý ale nepreháňa to a tak nepôsobí dojmom starého úchyla. Ďalej sa mi páči šedá brada a vlasy, ktoré vyzerajú reálne čo je super. Santovi pomocníci tiež potešili, nakoľko nepôsobili úplne infantilným dojmom a prinášajú do deja trocha humoru. Pocity: Ak by som bol dieťa do 12 rokov asi by som to žral viac, takto som sa musel uspokojiť s pár vtipnými a pár zaujímavými scénami. Jedná sa o lepšiu vianočnú adaptáciu Santa Clausa a tomu nasvedčuje aj moje hodnotenie. Pridaná hodnota: Opäť si myslím že sa nebude jednať o povinnú vianočnú každoročnú jazdu ale rád si tento príbeh pozriem znova. 83% ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (6)

  • Na konci závěrečných filmových titulků je věnování pro Peggy. (Rominator)
  • Prvé meno na Santovom zozname mesta San Francisco je Ryder Robinson. Rovnako sa volá aj skutočný syn Kurta Russella a Goldie Hawn, ktorí si tu zahrali Santa Clausa a Pani Clausovú. (Astonko)

Reklama

Reklama