Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenásť ľudí sa zobúdza na lúke uprostred lesa. Nepoznajú sa, nevedia, kde sú, ani ako sa tam dostali. Netušia, že boli vybratí na špeciálny účel… stali sa lovnou zverou. Kto a prečo na nich poľuje? Skôr ako si stihnú odpovedať, niektorí z nich padnú mŕtvi na zem. Tí, ktorí prežili prvú salvu, začínajú tušiť, že ide o život, a že neznámi strelci neprestanú, kým ich všetkých nezlikvidujú. Normálny člověk, by takúto situáciu nezvládol, lenže Crystal (Betty Gilpin) našťastie celkom normálna nie je. Nechystá sa zomrieť a urobí všetko pre to, aby prežila. Dokonca sa môže stať, že z lovcov budú obete.. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 3

Recenzie (422)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Skvelé, dokonca som uvažoval o plnej paľbe. Partia elitárskych liberálnych všeobjímajúcich buzíckych snowflakes usporiada poľovačku na skupinu rôznorodých "amerických prakokotov" (aby som voľne parafrázoval jednu z postáv: "negramotných, bigotných, konšpiračných, homofóbnych, rasistických, držbu zbraní podporujúcich imigračných hysteriek") a... je to nečakane zábavné a očakávane ultrabrutálne. Čakal som spotrebné béčko, ale je to jazda, na ktorú sa len tak nezabúda, s famóznym záverečným súbojom ("Sklo už druhýkrát nie!"). Len som nevedel, komu vlastne fandiť, vy si to upravte podľa toho, ku ktorej skupine sa prikláňate viac. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Skvostné. Jeden plottwist za druhým. Človek sa snaží ani raz neskočiť na lep. Ale to nejde. Úžasná "Uma Thurman" v podaní Betty Gilpin. Asi prvý dobrý snímok, v ktorom hrala Hilary Swank. Možno jej životný film a životná rola. Treba poznamenať že je stále aj na svoj vek "použiteľná". Trochu škoda, že "strelci" nedostali tak veľa priestoru, pretože tiež vyzerali zaujímavo. Škoda niektorých kladných postáv ktoré mali potenciál (Staton Island, Tucker).. Ale asi najlepší bol Gary. "Každý rok títo liberálni pracháči čo v pozadí ťahajú za nitky...". Ámen chlape. Smrť liberalizmu. Smrť Serešovi. ..Tento rok sa len rozbehol, ale zatiaľ asi to najlepšie čo bolo tento rok vyprodukované. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Satira na všetko a všetkých, ktorých názory ovplyvňujú dianie v súčasnej spoločnosti. Lov sa nakoniec ukazuje niečím iným, než sa zdal od začiatku a pred vyvrcholením ste nútení prehodnotiť, komu vlastne držať palce, ak vôbec niekomu. Možno aj preto je tu ešte zvrat záverečný, aby aspoň niekto bol vyhodnotený ako "nevinná" obeť, či nakoniec lovec, ako chcete. Dostávajú to liberálni slniečkári alias samozvaní "nadľudia", prihoretí rednekovia s fóbiami snáď na všetko a všetkých a otázkou tak zostáva, či sa dnešná (nielen americká) spoločnosť skladá vôbec ešte z "normálnych" ľudí. Ako akčné cvičenie Lov funguje slušne, ale nie je tu nič, čo by sme už inde nevideli. No a Lindelof ako scenárista urobil výnimku a ponúka na prvotné otázky aj dostačujúce odpovede. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Nechvalně kontroverzní snímek, který jsme málem vůbec neviděli (ale spíš jen PR stunt), přitom jiných vyvražďovaček je každý rok spousta. Co hůř, ohlasy nejen recenzní byly prachbídné a stačilo málo a film jsem úplně vynechal. Což by mě teď docela mrzelo, jelikož jsem se od začátku dobře bavil a skoro až satirický styl Lovu mi hezky sednul. Ano, nad politickými kecy jsem jen zvedal obočí a mnoho z nich ve filmu vůbec nemuselo být. Ale jinak takový Zombieland bez zombíků, což je ta největší pochvala...7/10 ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Nepřekvapivě prvoplánová satira, ale překvapivě zábavný béčkový akčňák. Fórky na adresu amerických sluníčkářů a konspirátorských slušnoamíků mě nebraly, ale jako lidská vybíjená je to hravé, napínavé, šlape to, závěrečný souboj je cool a hlavní (akční) hrdinku v poloautistickém podání Betty Gilpin jsem si rychle zamiloval. Klidně bych si s ní dal dvojku. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (12)

  • Kvůli zavření kin, v březnu 2020, po vypuknutí COVID-19 pandemie Universal ohlásil, že film bude dostupný online za určitý poplatek. (TheEvilTwin)
  • Studio Universal Pictures oznámilo 10. srpna 2019, že ruší premiéru filmu v USA poté, co došlo k dvěma masovým střelbám v daný měsíc. (hansel97)

Súvisiace novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (viac)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (viac)

Reklama

Reklama