Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hviezda sociálnych sietí vycestuje s priateľmi do Moskvy kvôli novému obsahu pre svoj úspešný vlog. Keďže on sám a aj jeho kamaráti radi posúvajú hranice a snažia sa uspokojiť rastúci počet divákov, zapoja sa do vražednej hry plnej záhad, extrémov a nebezpečenstva. Hranica medzi skutočným životom a životom na sociálnych sieťach sa stiera, a partia kamarátov musí preto bojovať s cieľom uniknúť a prežiť. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (86)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Konečne som sa dostal ku správnemu snímku - Follow me. Tento námet mám veľmi rád - skupinka ľudí a pred nimi úlohy, ktoré treba plniť, aby sa zachránili. Neskôr však z toho vznikol akýsi krimi mišmaš. Ja som skôr za jednoduchosť a osvedčenú schému na báze nejakého psycho týpka. Záver ale celkom prekvapil. Ale keď si to tak človek spätne prehrá, aj tak príde na to, že to bola len taká nelogická konina. No v tom prvom momente fajn. Privítal by som však drsnejšie gore. Priemer. 60/100 ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

No tak Hra môže byť aj bez Douglasa a v o niečo modernejšom prevedení pre mladšiu generáciu. Neviem, čo všetci proti tomuto filmu majú, postavy sú sympatické, priebeh je v poriadku, má zmysel a pri neznalosti pointy a teda originálu, je to veľmi napínavé. Lepšie tri hviezdy a kvôli prehnane nízkemu priemeru zaokrúhlim nahor. –––– Je to síla, ale je to jenom hra. ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Cole Turner je nesympatický frajer, který ve své namyšlenosti přijme nabídku účastnit se únikovky v Moskvě. To samo o sobě by mělo být varující. Půl hodiny se vedou žvásty a Turnerova tlupa si užívá nočního života. Se vstupem do hry to začne být napínavé, hlavně když dojde na střeva ven. Bohužel poměrně brzy se mi podařilo odhalit pointu, kterou mi závěr potvrdil, a tak mi nakonec film nepřišel tak dobrý, jak jsem očekával. 2,5* sice zvedám na celkové 3*, ale jsou opravdu slabé a snímek bych doporučil jen tomu, kdo v podobném žánru nic neviděl. V rámci únikovek je řada daleko lepších snímků, protože... SPOILER - film ze všeho nejvíce připomíná Hru (1997). To jsem si uvědomil v momentě, kdy se železná panna neuzavřela a hrot nevnikl do oka oběti. Pak už si stačilo jen všímat, že gore v přímém záběru se nekoná a krvavé mučení je vždy nějak divákovi skryto, a tak slyší hlavně křik ubožáků. To už by mě bavil kterýkoliv díl SAW více a závěrečná nakládačka na tom moc nezměnila, byť jsem kvůli ní zaokrouhlil hodnocení nahoru. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z radu Escape roomov, ktoré i keď majú prijateľnú stopaž, stačilo keby mali 20 minút. Skôro hned od začiatku som vedel kam film speje a tak ten záverečný zvrat má nemal šancu prekvapiť. Veľmi dlho sa tam len vykecava a až keď prídu na rad ruský protagonisti to ma aspoň nejaké to napätie. Ale videl som toľko podobných filmov a aj lepších, že nič vo filme ma nemohlo ani prekvapiť tobôž nie šokovať. Aspoň keby nešetrili gore omáčkou alebo aspoň ukážkovým múčením. No, ale ani to tu nedokázali naplniť. Len čistý priemer. ()

mickyreed 

všetky recenzie používateľa

Novodobá variace na moje milovaný Fincherovo masterpiece The Game. Bohužel v tomhle případě se karty odkrývaj po většinu času až příliš a někdy je to tak průhledný, že hlavní postava by musela být po menší lobotomii, aby nevěděla, o co tu jde. Škoda ... kdyby se ta pointa udržela na uzdě jako v originálu, mohlo to dopadnout o moc líp. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a Moskve (Rusko). Natáčalo sa od 29. augusta 2018 a skončilo 1. októbra 2018. (Arsenal83)
  • 10. júla 2020 boli pre film zriadené účty na sociálnych sieťach ešte pred jeho uvedením v austrálskych kinách. (Arsenal83)

Reklama

Reklama