Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Dráma
  • Animovaný

Recenzie (63)

plagát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

Pilot za 5, no potom to už pomaly išlo z kopca. Som zvedavý na druhú sériu.

plagát

The Winning Season (2009) 

Najs, očakával som americkú šablónu ( často so skvelou kamerou), v ktorej sa z úplne neschopného teamu vyklubú profesionáli. Namiesto toho som dostal celkom reálny a humorne gradujúci snímok.

plagát

Interview (2014) 

Obstojné, ale pri polhodinovom Youtube traileri/výsluchu celebrít som sa pobavil viac :)

plagát

Strážcovia Galaxie (2014) 

Komediálne scifi na takejto úrovni tu ešte nebolo. Chce to štipku nadhľadu a občas aj tolerancie a potom to už ide samo.

plagát

Interstellar (2014) 

Aby to celé klaplo, chce to diváka s istou dávkou inteligencie a hlavne veľmi širokým zmyslom pre fantáziu, podobne ako Enderova Hra. Avšak na rozdiel od Enderovej Hry to Interstellar myslí vážne a snaží sa každý jednoznačný a bláznivý scifi prvok (ktorých je v druhej polke neúrekom) ospravedlniť reálnym riešením skrz astrofyziku. Nolanovi dávam hlbokú poklonu za neuveriteľný nápad (hlavne spôsoby prepojenia časových osí) a napriek nekonečnej stopáži, priam nereálnemu šťastiu postáv, zopár chaotickým a zbytočným scénam a miestami príliš dramatickej hudbe radím film medzi tie najlepšie z tohto roku.

plagát

Lucy (2014) 

Krásny audiovizuál a myšlienka potiahnutá do hodnôt, kde sa vyžaduje predstavivosť a viac, než 10 percentné využitie potenciálu. Mne osobne dosť prekážali úvodné prvky dokumentárneho filmu, no neskôr sa už zladili harmonicky s dejom. A čo sa týka samotnej Scarlett, tej niet čo vyčítať, obzvlášť rola drsňáčky jej padne.

plagát

Na hrane zajtrajška (2014) 

Je to už zopár hodín po premietaní a ešte stále som v miernom úžase. Myšlienka opakujúcej sa časovej šmyčky tu bola už neraz, ale v tomto prípade je scenár tak prepracovaný, že to imho pôsobí ako novinka. Až doteraz netuším, ako by sa dal samotný film vylepšiť. Neobsahuje takmer žiadne hluché scény a nedá vám veľa času na rozmýšľanie a aj to je dôvod, prečo som sa poslednú polhodinu skrúcal v sedačke, len aby som nemusel ísť na wc a stratiť stopu, chcel som si to vychutnať až po záverečné titulky. Moja Emily rozkošná ako vždy a Cruise ešte stále dokáže prekvapiť. Zavolajte prosím niekoho z oddelenia MiB, aby mi mohol mierne zablysnúť pred očami a ja by som si to mohol celé vychutnať znova.

plagát

Na ulici po opici v žltých šatách (2014) 

Walk of Shame, avšak nie pre Meghan Miles, ale pre diváka, ktorý sa rozhodol obetovať 90 minút svojho života tomuto filmu. Počas celého filmu nepadne z úst tejto blondínky jediná relevantná veta, ale naopak iba tvorcami premyslené nesprávne slová, ktoré môžu viesť iba k ďalším nedorozumeniam. Jediná hviezda patrí samotnej Elizabeth, na ktorú sa dobre pozerá a to obzvlášť v tých šatách, ktoré si mohla počas filmu xkrát prezliecť.

plagát

X-Men: Budúca minulosť (2014) 

First Class u mňa zostáva TOPka, ale kvôli tomu nebudem degradovať Days of Future Past. X-Menovka podľa mojich predstáv.