Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

mirec88 

všetky recenzie používateľa

Môj názor je presne taký ako tu každý hovorí, na Jednotke to bola perfektná zábava, na každú časť som sa tešil a aj keď to reprízovali, pri každej repríze som sa zabával. Keď to prišlo na Markízu, tak som videl len dve časti a ďalej som radšej nepozeral. Preto dávam 5 hviezdičiek. A skupina Krímeš mohla kľudne vydať viac albumov - dodnes si rád pustím ich perfektné paródie :-D ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Najstarší a zároveň aj najlepší televízny počin dvojice - Andy Kraus a Peter Marcin. Takmer hodinová relácia, v podobe javiskového kabaretu, bola svieža, originálna a naozaj zábavná. Humorné scénky striedali známymi piesňami s vtipne upraveným textom, do programu dokázali zapojiť aj svojich hostí a spolu s nimi v "Uragáne" účinkovala aj šikovná Zuzana Šikulová. Vôbec to nebolo zlé. Ďaľšie ich projekty, či už spoločné alebo aj tie sólové, mali výrazne klesajúcu tendenciu. *** ()

Reklama

Creator 

všetky recenzie používateľa

Relácia založená na minime vlastných nápadov a maximálnom vykrádaní dávno známych vtipov z netu ako aj u Kameňáku. Každá studnica však musí raz dôjsť a ako klesala hladina v pomyselnej studnici internetových vtipov tak klesala aj úroveň jednotlivých častí a u mňa skončili vo svojej trápnosti až na samom dne. Dávam 20% za prvé časti. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Svojho času top zábavný program, ktoré jeho pokračovania v podobe Hurikánu už nepredčili. Malého Mirka som nemusel, ale pošovník Stromokocúr a skupina Krímeš boli vrcholom zábavy. Zakomponovanie známych osobností veľmi dobre sadlo. Škoda humoristickej dvojice, ktorá sa neskôr rozdelila. Následne to šlo s Marcinom dolu vodou a Krausa ako scenáristu radím do odpadových záležitostí. ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

Spoznal som ich cez reprízy na estévečke. Bolo to výborné, veľmi vtipné, skvelé postavičky, skvelé scénky, dobrí hostia, malo to nápad a netrčala z toho slama zo všetkých strán konštrukcie. No a potom prišla zmluva s Markízou a... hádajte ako to dopadlo :( Štyri hviezdičky za množstvo vynikajúcich dielov vyrobených pre STV, všetko čo sa vysielalo v Markíze bola už len obyčajná skurvená sračka pre polointeligentov ktorí sa dokázali zasmiať aj na takých trápnostiach ktoré potom Kraus s Marcinom predvádzali (a to nie len v Uragáne). ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Spolu s reláciou vznikla skupina Krímeš v zložení Peter Marcin a Andy Kraus, ktorej vystúpenia dopĺňali šou. Skupina parodovala známe lokálne aj zahraničné skladby so svojimi vtipnými textami, niektoré narážali aj na originálny text a z niektorých bola vybraná len inštrumentálna verzia piesne. (PATWIST)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • Relácia vznikla na základe úspešného rozhlasového cyklu Twister, ktorý sa vysielal na Rádiu Twist. (PATWIST)

Reklama

Reklama