Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ona miluje chaos, on poriadok. Ako spolu vydržia v jednom byte? (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (82)

klokyn odpad!

všetky recenzie používateľa

Otrasne zahraté, vtipy bez pointy, škaredý smiech v pozadí je tam počas každého hlúpeho zaksichtenia hercov.... Proste nenormálna debilita pri ktorej sa cítim každú jednu sekundu pozerania trápne. Tvorcovia by sa mali hanbiť, pretože toto je aj na slovenské pomery nevídaný odpad a vyprodukovať niečo také chce poriadnu dávku antitalentu... ()

haffen odpad!

všetky recenzie používateľa

Sorry, ale toto fakt nie. Za týmto seriálom sa čoskoro zapráši, že oň o dva mesiace ani pes neštekne. Podpriemerné herecké výkony ktorým kraľuje Krajčiová s Cinkotom. Ani ostatní nie sú na tom o moc lepšie. To tu fakt máme len cca 10 hercov-nehercov, ktorí neustále rotujú po všetkých "sitkomoch", seriáloch a príšerných filmoch ala "made in Slovakia"? Celé sa to tvári ako sitkom na ktorom by som sa mal zasmiať, ale skôr ma z toho berú mdloby a dostavuje sa frustrácia. Neviem na ktorú vekovú skupinu a na aký IQ kvocient bol stavaný tento seriál, ale svojím obsahom a vtipom sotva niekoho zabaví. Sotva niekoho normálneho. Cieľová skupina sú fanúšikovia televízie Markízka, takže je asi všetko na poriadku. Ani som nemal žalúdok dopozerať jeden jediný diel (Mama). U mňa istých 5% a hodnotenie Odpad! Preč s brakom! P.S. podotýkam, že tv Markíza nezapnem ako je rok dlhý. Sledované na webe zo zvedavosti. ()

Reklama

Janega 

všetky recenzie používateľa

Aj vám pripadali kulisy z tohto seriálu akoby ich ukradli z Priateľov a dali len novú sedačku? A o podobnosti sitcomu Dharma a Greg ani nehovoriac. Čo sa týka hereckého obsadenia, tak za najväčší omyl považujem Cinkotu, ktorý o herectve nemá ani zdanie. Krajčiová je síce dobrá herečka, ale kedže v ten večer šla ešte dvoch seriáloch začína byť nie na krku, ale po krk. V podstate jediný, ktorý tam zapadá je Kostelný. Žeby som sa válal od smiechu, tak to nie, ale párkrát som sa uškrnul. Príde mi to natočené v americkom štýle na slovenský spôsob a výsledok nič moc ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Náhodou, v času vzniku to bol v telke celkom hit. A mna niektoré časti naozaj bavili a rád som si kvôli tomuto sadol pred telku. Legendarný Duško Cinkota tam bol tiež. Určite sa nejedná o takú katastrofu aj keď dnes by ma seriál asi nezaujal a na slovenské pomery seriál neprekonal ani výborných susedov. 3* ()

cervenican odpad!

všetky recenzie používateľa

Samozrejme že je to trápne - a nič originálne... Tento tzv. ,,Supersitkom,, je otrasný, nie je tam žiadny humor, otrasné ksichty. Dušan Cinkota nepatrí vôbec pred kameru. On bude pre mňa vždy ten kto úžasne daboval Chandlera Binga z Priatelov :) Alebo Semir Gerkhan z Kobry 11 :) Tento sitkom je naozaj odpad. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (4)

  • V jednej z častí sa objavil aj dnes už zosnulý, legendárny slovenský hokejista Pavol Demitra, ktorý stvárnil samého seba. (Patrik200s)
  • Jana Oľhová si už starostlivú matku Heleny Krajčiovej zahrala, a to v seriáli Profesionáli (od r. 2008). V jednej epizóde tohto seriálu si Krajčiová zahrala aj s Dušanom Cinkotom. (matthew.17)

Reklama

Reklama