Reklama

Reklama

In a Violent Nature

  • Austrália In a Violent Nature (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Hororový slasher, který metodicky líčí záhadné vzkříšení, řádění a odplatu nemrtvého monstra v odlehlé divočině. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (76)

MrPierc 

všetky recenzie používateľa

U tohoto hororu jsem litoval, že jsem si film pustil. Šlo mi to pod kůži. Typický západní slasher z 80. let je rychlý, gore, detektivní a někdy vtipný. Tady sledujeme vraha neustále, nikam nespěchá, vraždy pomalé, zvrácené, nepříjemné, málo střihů, bez emocí, bez hudby. Anonymita, les, strach a konec stále bez jistoty. Takový typ filmu jsem ještě neviděl a už nechci vidět. Poznámka: jóga je smrtelná. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Hororová klasika samozřejmě ne, neobvyklý úhel pohledu do žánru hororového slasheru ale docela ano. Každopádně sekaná může být tou suchou neochucenou šlichtou ze školní jídelny, stejně jako pokrmem, po kterém se jen zapráší. Obrovitý Jason Voorhees nahradil hokejovou masku a místo cvičení s mačetou bere vše, co mu přijde pod ruku. Než ale někomu usekne hlavu, sledujeme ho v táhlých záběrech, jak se sune pokojnou kanadskou krajinou. A to už taková pecka není. Banda mladého masa na porážku totiž sebrala z požární hlídkové věže uprostřed lesů přívěsek, což z hlíny probudí jedno němé přerostlé hovado, které chce šperk zpátky. Děj to prakticky nemá, postavy jsou nezajímavé a ukecané finále taky dvakrát nepotěší. Násilí nápadité a v nejednom případě extrémní, protože třeba jedno z děvčat si z netradičního úhlu prohlédne vlastní dutinu břišní. ()

Reklama

maddy 

všetky recenzie používateľa

Najpomalší slasher v histórii hororu a film, ktorý v podstate klame telom. Celá tá premisa "natočili sme horor z pohľadu vraha" sa totiž vyskytuje iba v pár scénach, zvyšok je v podstate štandardná vyvražďovačka v lese, ale vyvražďovačka, ktorá je nesmierne pomalá (pokiaľ vás polovicu filmu nebaví pozerať na chodiaceho mutantíka pomedzi stromi), samotný vrah nie je nijako zaujímavý, ani ikonický, a celému tomu trestuhodne chýba akékoľvek napätie, takže sa všetky vraždy stanú úplne nevzrušivo, kde sa režisér snaží akurát tak šokovať pár komickým gore. Vo výsledku tak s prižmúrením všetkých očí akurát tak zaujímavé žánrové cvičenie, ktoré by však vystačilo na 15 minútový kraťas, no v celovečernej stopáži nemá okrem extrémnej nudy čo ponúknuť. CELKOVO: 3/10 ()

Deyw 

všetky recenzie používateľa

Ta kamera je fakt skvělá, 70-80s look filtr, format 4:3 LUXUS, takhle by to slo.. Gore a killy jsou prumer az luxus.. Nelibil se mi hlavni zaporak, vypadal jak gumovej nateklej krypl a stou svareckou maskou pusobil az vtipne.. postavy neresime, jen loutky na porcovani…pribeh 0 ale totalne, jakoby ani by to nevadilo, kdyby to skoncilo nejak normalne a uzavrelo se to nebo cokoliv, ale tenhle zvolenej konec je totalni WTF a nechapu co to melo byt.. 😀 Takze borec vyleze z hliny, neco par vet se o nem dovime, rozseka co potka a je upnutej na retizek.. 😀 jinak ja dam slabsi 3* za tu kameru,look a gore.. jinak nic..cekal jsem vic..ale ta skorpion fatalita byla top 😀 edit: ne ty vole sere me to, ten konec to uplne domrdal..davam 2max ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Konceptem se jedná o velmi originální dílo, které ale nemá divákovi moc co dalšího nabídnout. Mordů je tu totiž zoufale málo - najdeme zde spíše přehršel zádumčivých záběrů na krásnou krajinu, v níž se zabiják robotickými pohyby posouvá vpřed. Nastalé poměrně smutné situaci nepomáhají ani podivně šroubované dialogy, u nichž budete mít neutuchající dojem velmi nekvalitního hospodského přednesu. Je to vážně veliká škoda, jelikož onen koncept by si dozajista zasloužil o hodně lepší tvůrčí přístup. Tak snad příště! ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (4)

  • Pôvodne hral monster mana niekto iný, Chris Nash vysvetlil: "Urobili sme štyri týždne natáčania na úplne inom mieste s iným hlavným predstaviteľom, ktorý týždeň a pol po produkcii podľahol zdravotným problémom, takže sme museli nahradiť nášho hlavného herca „monster mana. Celý film je v kostýme, tak som si myslel, že ak nájdeme niekoho rovnakej veľkosti, zhruba rovnakej postavy, dotočíme to podľa pôvodného plánu. Je tu ale veľa dôležitých vecí, čo sa týka prejavu, chôdze a hmotnosti, a tak aj to bol jeden z dôvodov, prečo sme film pretáčali odznova." (Arsenal83)
  • Natáčanie sa pôvodne uskutočnilo v oblasti Kawartha Lakes v centrálnom Ontáriu v Kanade v roku 2021, lenže Chris Nash dostal neskôr pocit, že toto miesto "nebije na tú správnu notu". Film bol nakoniec natočený v Algoma District, Ontario, blízko Sault Ste. Marie. Nash potvrdil, že sa pretočilo asi 70% materiálu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama