Reklama

Reklama

Triler Vražedná hra je pokračovaním filmovej série, ktorej predchádzali snímky Ako Pavúk a Zberateľ bozkov. Príbeh nás zavedie do čias, keď Alex Cross (Tyler Perry) pracuje ako detektív policajného oddelenia v Detroite spoločne so svojim dlhoročným priateľom Tommym Kaneom (Edward Burns) a detektívkou Monicou Asheovou (Rachel Nichols). Práve ona sa dostane do rúk sériového vraha  prezývaného Picasso (Matthew Fox). Avšak jeho hlavným cieľom je dostať priemyselného magnáta Gilesa Merciera (Jean Reno). Vrahove kroky sú nepredvídateľné. Cross sa pokúsi preniknúť do jeho násilníckej mysle, aby odhalil prekvapenie, ktoré si preňho nachystal tentokrát. (TV Markíza)

(viac)

Videá (41)

Trailer 1

Recenzie (201)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Dlho som sa tomuto akože thrilleru vyhýbal a vedel som prečo. To je prachmizerná práca všetkých zúčastnených - od scenáristu, režiséra, hercov až po kameru. Dej nemá logiku, napätie sa odsťahovalo do Humpolce, kamera je niečo príšerné a Perry v hlavnej úlohe je ako päsť na oko, tomu chlapovi neveríte ani prd. Toto by sa malo vyučovať na filmárskej škole na predmete ako sa nemá točiť thriller. ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

Uber-nigga-shit, ve kterým se Tyler Perry snaží o seriózní herectví. Což je zhruba stejně úchvatné jako Foxovo koulení očí, znázorňující jeho mentálně vyšinutý stav. Vlastně ani nevím, co jsem čekal. Cohenův poslední koukatelnej film je Rychle a zběsile, přičemž Alex Cross jasně ukazuje, že aktuálně tenhle stárnoucí plešoun nezvládne ani základní úkony jako vedení herců a gradace akční scény. Něco tak směšného jako finální souboj, v němž by podobně obézní fízl dostal nakládačku, že by se z ní vzpamatovával ještě druhé vánoce, jste neviděli. A neuvidíte do dalšího Cohenova fláku. DODATEK: Další potrvzení pravidla, že filmy s Edou Burnsem jsou vždy akorát sračky. ()

Reklama

StarsFan 

všetky recenzie používateľa

Kriminálka, která zamrzla někde mezi tvorbou počátku 90. let a tím nej(pod)průměrnějším dílem nej(pod)průměrnějšího televizního seriálu. Dílko, na kterém se můžete učit, jak nemá vypadat film, a to nejděsivější utrpení pro ty, kteří od něčeho, co se promítá v kině, očekávají alespoň slušný příběh, nebo hezkou audiovizuální stránku, nebo dobré obsazení. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Osobne ani omylom netuším, prečo dávam najnovšiemu až 2*, ale akosi ma to nižšie nepustí. Film s tak neoblomne tupým scenárom som naposledy videl asi pre dvoma-tromi mesiacmi a bol to Schumacherov Krvavý potok. Cohen, Moss a Williamsonová by sa mali hanbiť za to, aké monštrum stvorili, a to nielen z filmu, ale aj zo samotného Matthewa Foxa, ktorý je tu narozdiel od Nezvestných či Uhla pohľadu (kde bol mimochodom taktiež výborný) nechutne chudý a vôbec, vyzerá, akoby ho aspoň rok mučili a držali v podzemí takmer bez jedla. Zato Jean Reno pekne krásne pribral a stáva sa novým Gérardom Depardieuom (pravdepodobne ho museli Francúzi po tom, čo sa s G.D. stal rusomil, niekým rýchlo nahradiť), a tiež kandidátom na najohavnejšiu celebritu roka. Že Tyler Perry príliš talentu nepredvádza, netreba ani spomínať, rovnako ako ďalší herci z nulovým potenciálom pozdvihnúť kvalitu snímku (Edward Burns a spol.). "Sečteno a podtrženo" - my sme to videli za vás a vravíme vám, vy si pozrite niečo lepšie. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Tyler Perry svoju hviezdnu kariéru neodštartoval, skôr by som povedal, že pochoval značku a sériu, ktorá niesla meno detektíva Alex Cross. Nahradiť pána Freemana práve ním bol zúfalý čin, ale nakoniec Rob Cohen je rutinér od špiku kosti, takže si myslím, že jedinou podmienkou pre obsadenie herca do hlavnej úlohy bola správna farba kože. Každopádne je to škoda, pretože postava tohto (pôvodne) charizmatického detektíva mala naozaj čo ponúknuť, ale k tomu bolo za potreby mať dobrú predlohu a s tou ako zisťujem nemá pôvodný spisovateľ takmer nič spoločné. Film totiž postráda takmer všetko. Našťastie na ostatných hercov sa dalo ako-tak pozerať, akcia nebola zlá, ale chýbalo napätie, atmosféra a nejaký poriadny príbeh, zvrat, rozuzlenie, niečo, čo by diváka prekvapilo. Lebo inak je to celé len klišé a zas len klišé a v dialógoch zas fráza za frázou. 45%. ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (7)

  • V knihách býva Alex Cross (Tyler Perry) vo Washingtone D.C., kým vo filme je obyvateľom Detroitu. (beso74)
  • Matthew Fox kvůli své roli držel přísnou dietu a pravidelně cvičil, aby tak nabral dostatek svalové hmoty a ztratil velké množství tělesného tuku. (Miuri)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Reklama

Reklama