Reklama

Reklama

Triler Vražedná hra je pokračovaním filmovej série, ktorej predchádzali snímky Ako Pavúk a Zberateľ bozkov. Príbeh nás zavedie do čias, keď Alex Cross (Tyler Perry) pracuje ako detektív policajného oddelenia v Detroite spoločne so svojim dlhoročným priateľom Tommym Kaneom (Edward Burns) a detektívkou Monicou Asheovou (Rachel Nichols). Práve ona sa dostane do rúk sériového vraha  prezývaného Picasso (Matthew Fox). Avšak jeho hlavným cieľom je dostať priemyselného magnáta Gilesa Merciera (Jean Reno). Vrahove kroky sú nepredvídateľné. Cross sa pokúsi preniknúť do jeho násilníckej mysle, aby odhalil prekvapenie, ktoré si preňho nachystal tentokrát. (TV Markíza)

(viac)

Videá (41)

Trailer 1

Recenzie (201)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Pamatuju si, jak reagoval můj kamarád, když dorazil na Anděla a my ho s =woodym= lanařili do kina. "Já toho mám teď hodně zkouknutýho, kluci" varoval nás. "Neboj, tohle jsi určitě ještě neviděl" vrtal jsem do něj netušíc, jakou nadčasovou pravdu mám, protože tohle, tohle vážně nikdo z nás ještě neviděl, a to už máme prosím pěkně film za sebou... Tuhle jsem u snídaně sledoval předpověď počasí, kde hlásili hustou vánici po celém našem území již od dopoledních hodin a soused si přitom vesele odhrnoval sníh před barákem. Ani to mi však zpětně v porovnání s Cohenovou srajdou nepřišlo tak zbytečné. Když vezmu v potaz bonusové disciplíny, jakými jsou bravurní překlad názvu, neméně výsostný výkon Jeana, který snad už dočista zapomněl na to, že film by krom jeho peněženky měl přinést něco i divákům, a v neposlední řadě brilantně zvládnuté akční scény, při niž jsem sahal do batohu pro Kinedryl, může být celá tahle Vražedná hra ráda, že jsem ji za ty hříšné prachy dohrál až do konce. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Osobne ani omylom netuším, prečo dávam najnovšiemu až 2*, ale akosi ma to nižšie nepustí. Film s tak neoblomne tupým scenárom som naposledy videl asi pre dvoma-tromi mesiacmi a bol to Schumacherov Krvavý potok. Cohen, Moss a Williamsonová by sa mali hanbiť za to, aké monštrum stvorili, a to nielen z filmu, ale aj zo samotného Matthewa Foxa, ktorý je tu narozdiel od Nezvestných či Uhla pohľadu (kde bol mimochodom taktiež výborný) nechutne chudý a vôbec, vyzerá, akoby ho aspoň rok mučili a držali v podzemí takmer bez jedla. Zato Jean Reno pekne krásne pribral a stáva sa novým Gérardom Depardieuom (pravdepodobne ho museli Francúzi po tom, čo sa s G.D. stal rusomil, niekým rýchlo nahradiť), a tiež kandidátom na najohavnejšiu celebritu roka. Že Tyler Perry príliš talentu nepredvádza, netreba ani spomínať, rovnako ako ďalší herci z nulovým potenciálom pozdvihnúť kvalitu snímku (Edward Burns a spol.). "Sečteno a podtrženo" - my sme to videli za vás a vravíme vám, vy si pozrite niečo lepšie. ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Oveľa menší prúser ako som čakal. Fox je super záporák. A niektoreé časti filmu sú dobre natočené. Čo je najdôležitejšie film ma nenudil. Hlavný problém filmu je ale Tyler Perry. Ktorý idiot mu dal tú úlohu??? Wtf. Tučné prasa s nulovou schopnosťou hrať. Keby je miesto vo filme Idris Alba ako sa pôvodne počítalo, pridá sa trochu akcie a vylepšia sa niektoré detaily mohla to byť štvorhviezdičková záležitosť. Perry ale zráža film tvrdo dole. 50%. Do riti. Hlavne, že Dredd a Bullet to the head u nás do kín nejdú a túto vec hrali. Distribútori by si mali dať poriadnu facku. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Tyler Perry a Rob Cohen se hledali tak dlouho, až se našli. Jeden je totální herecký dřevo, který je bez dámských šatů ještě víc trapnější než s nimi a ten druhý už spadnul do tak špatného režisérského podprůměru, až mi je ho skoro líto. Oba ale neumějí zhola nic. Přiblbý scénář, nulové napětí, nechtěně vtipný Jean Reno...prostě všechno špatně. I ten Matthew Fox, který se jako jediný evidentně snaží, je zde ale díky stupidně napsané postavě chvilkama k smíchu. Tohle je vražedný film a ne vražedná hra. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Je tu Rob Cohen, čo točil Denné svetlo, Dračie srdce alebo Rýchlo a zbesilo a xXx. Priznám sa, že som to čakal nabušenejšie, ale aj tak má film svoje dobré a horšie miesta spôsobené predovšetkým režijnou nevyrovnanosťou. Kto má rád rýchlejšie tempo príbehu asi neocení pasáže osobných životov postáv, ale nie sú na škodu a pre celkovo výborný dojem robia veľmi dôležité vyfarbenie príbehu, ktorý navyše nie je vôbec hlúpy. Matthew Fox bol ako psychopatický zabijak maximálnym ťahúňom. Príbeh svižne ubieha, všetko dokresľuje parádny soundtrack a finálny súboj bol ukážkou perfektnej choreografie. A nakoniec, čo ma na filme trochu zamrzelo, bola trochu nedoriešená minulosť psychopatického vraha. Neviem prečo má tento film tak zlé hodnotenie od niektorých užívateľov. Mne sa to páčilo a myslím že to bola veľmi podarená kriminálka. ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (7)

  • Alexov (Tyler Perry) najlepší priateľ a partner sa v knižnej podobe volá John Sampson. Vo filme ho nahradil Thomas Kane (Edward Burns). (beso74)
  • Luxusní vila na ostrovech Bali, kde se po předstírané smrti Leon Mercier (Jean Reno) skrývá, ve skutečnosti patří režiséru Robu Cohenovi. (Conspi)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené