Reklama

Reklama

Noční směna

  • USA Last Shift (viac)
Trailer

VOD (1)

Jessica Loren (Juliana Harkavy) je bežná, radová policajtka, ktorá dostáva počas prvej nočnej služby pomerne jednoduchú úlohu. Do nasledujúceho rána má postrážiť jedno z prázdnych policajných oddelení v mestečku Sanford, ktoré je úplne odpojené od núdzovej linky "911". Keď už sa zdá, že splnenie daného rozkazu od nadriadeného bude obyčajnou rutinou, nečakane zazvoní telefón, v ktorom mladá žena v ohrození žiada o pomoc. Rozkaz pre Loren znel ale jasne a stručne: policajné oddelenie nesmie za žiadnu cenu opustiť. Ani keby ožili "steny", ktoré boli svedkami mnohých, niekedy až krutých zverstiev. Odbitím polnoci sa mladá policajtka ocitne vo väčšom nebezpečí, než by bola ochotná sama sebe pripustiť. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (140)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Psychologická zívačka s několika cool momenty a šíleným rozuzlením. SPOILER → Šílená a poměrně ošklivá kravka, která si nedávno prožila trauma, hlídá opuštěnou budovu. V hlavě se jí honí spousty šílených myšlenek a vidin, které se snaží potlačit, chovat se jako velká holka a cosi si dokázat. Nakonec zešílí až do té míry, že na závěr postřílí několik uklízečů. ← SPOILER Osobně bych to s hodnocením úplně nepřeháněl. Hodně zoufalá hvězda za pár výše zmíněných cool momentů. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Loren je bežnou, rádovou policajtkou, ktorá dostáva počas prvej nočnej služby pomerne jednoduchú úlohu. Strážiť do nasledujúceho rána jedno z prázdnych policajných oddelení v mestečku Sanford, ktoré je kompletne odpojené od núdzovej linky "911". Keď už sa zdá, že splnenie daného rozkazu od nadriadeného bude obyčajnou rutinou, nečakane zazvoní telefón, v ktorom mladá žena v ohrození žiada o pomoc. Rozkaz pre Loren znel ale jasne a stručne. Policajné oddelenie nesmie za žiadnu cenu opustiť. Ani keby ožili "steny", ktoré boli svedkami mnoha, niekedy až krutých zverstiev. Odbitím polnoci bude mladá policajtka vo väčšom nebezpečí, ako by si pôvodne mohla myslieť. Ja osobne milujem duchariny. Tento subžáner je pre mňa z pohľadu hororových snímkov proste TOP. Kuuuurva, komentár "milovaného blízkeho priateľa" ricci.s-ho má riadne navnadil! Ja totiž zbožňujem lakačky, mrazivé napätie, prízraky, vznášanie postáv, pretiahnuté ksichty ako v "G.E.", či iné hororové prvky, ktoré by mali byť povinnou výbavou tohto hororového odvetvia. A tak som sa s odhodlaním a radosťou pustil do sledovania tohto snímku v domnení, že sa konečne po dlhom čase, pred spaním - poseriem. Bohužiaľ, každý z nás zrejme videl "iný" film. 100 ľudí, 100 chutí, no napriek pár sympatickým nápadom ako udržať diváka v napätí, či záverečnej 20 minútovke, ma "Last Shift" nijak mimoriadne neprekvapil, a už vôbec, nevystrašil - 60%. ()

Reklama

heyda 

všetky recenzie používateľa

Nesmírně napínavá duchařina, kde nebudete tušit, co je skutečnost, co přelud a kdo je vlastně dobrý a kdo zlý. Paní důstojnice je navíc neskutečně sexy, takže jsem neměl žádný problém to dokoukat. Místy jsem měl docela naděláno. Přece jenom koukat v úplné tmě sám posune tento hororůrek ještě o level výš, přestože je plný klišé a chybí mu lepší scénář. 70% ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

No jo. Ono když se to umí, tak stačí fakt málo. Třeba malá zaprděná stanice, jedna sympatická herečka a pár lidí do vedlejších rolí. DiBlasi sice dobrou polovinu filmu jen bouchal, skřípal a posouval nábytek, ale dělal to takovým způsobem, že jsem měl oči navrch hlavy a když do důkladně vybudované atmosféry nabité napětím a prokládané strašidelnou písničkou začal vypouštět přízraky, málem mi ty bulvy vypadly. Přesně takhle má vypadat správná duchařina. Jsem spokojen až unešen. 90% ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Jessica (Juliana Harkavy) dostane ako prvú úlohu u polície, do ktorej vstúpila, doslúžiť poslednú službu na starej policajnej stanici. Po chvíli strávenej na stanici osamote sa okolo nej začnú diať podivné veci, ale ona si myslí, že ide o žarty, ktorými ju chcú kolegovia vystrašiť. Čoskoro sa ale presvedčí, že sa o žiadne vtipy nejedná, ale že sa pre ňu začína najhoršia noc jej života, počas ktorej bude musieť čeliť hrozbám, ktoré si nedokázala predstaviť ani v najhoršej nočnej more. - Bezpochyby jedna z najlepších nekomerčných ducharín posledných rokov. V popredí vyčnieva očarujúca nádherná herečka, ktorá v podstate utiahla celý horor sama. Ďalej je tu úplne brutálny soundtrack, ktorý je pre mňa velmi zapamätatelný. Masky duchov sú pre mňa fascinujúce. V rámci priestorov si celý horor vystačil len s niekolkými miestnosťami, čo je doslova neuveritelné. Atmosféra bola miestami fakt brutálne hustá a nevedel som odkial čo vyskočí. Koniec ma tiež dostal, aj keď viem, že tento štýl záveru sa mnohým luďom v hororoch nepáči, mňa vždy zaujme. Opäť som sa presvedčil že pozeranie hororov bez akýchkolvek predošlých informácií je proste to najlepšie čo môžem robiť, hlavne kvôli takýmto prekvapeniam. Pri prezeraní filmografie hlavnej herečky som si uvedomil, že už by som mal konečne vidieť seriál The Walking Dead. Minimálne kvôli nej. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Příjmení rodiny Paymonů je odvozeno od jména démona Paimona. Podle středověkého grimoáru Göetia se jedná o jednoho z pekelných králů, který je poslušný Luciferovi, a pod svým velením má dvě stovky démonských legií. (NiWi)

Reklama

Reklama