Reklama

Reklama

Breathe

  • Kanada Breathe
Trailer

Obsahy(1)

Matka a dcera z východního Flatbushe, které sotva přežívají ve světě bez kyslíku, se musí spojit, aby se navzájem ochránily, když se objeví vetřelci, kteří tvrdí, že znají jejich zmizelého otce. (FunDinDung)

Recenzie (7)

pornogrind odpad!

všetky recenzie používateľa

Mám celkem rád postapo filmy a Milla Jovovich je mojí oblíbenkyní. Navíc už delší dobu jsem s ní nic neviděl. To mi stačilo aby mě film nalákal. Víc jsem si o snímku nezjišťoval ale v tomhle případě jsem možná měl. Mohl jsem se vyhnout těžké nudě kterou nezachrání ani Milla Jovovich natožpak nějakej barevnej filtr. Děj je úplně triviální a nezajímavej. Nejlíp by bylo kdyby jim došel kyslík hned na začátku. Měli by klid jak oni tak i já a hlavně by mě ušetřili těch 93minut který jsem u tohoto filmu promarnil. Marně jsem hledal něco za co bych dal aspoň tu 1hvězdu. Ale nic jsem nenašel. Takže to letí do odpadu. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak nič, Grétka neuspela. Toľko plachetnicovala a planéta predsa len zhorela. Pán režisér oficiálne potvrdil, že ide o agitačný film, pretože on sa už dlhšiu dobu schováva s tromi boostrami a dvomi rúškami pod posteľou, aby statočne čelil klimatickej kríze. A aj z toho dôvodu je jasné, prečo sa v takom biednom filme objavili pomerne veľké mená. Tiež sú zrejme schovaní pod posteľou, možno rovno v periňáku, ale chcú ešte z plných síl ľudstvo varovať, čo ho čaká, pokiaľ každý povinne nezaparkuje svoj od Schwaba požičaný elektromobil pred svojou zemľankou na úver s akontáciou "nebudete nič vlastniť a budete šťastní". Ale keďže to asi fakt nevyjde, lebo osvietený grín díl nepraktikuje okrem libtardskej časti Európy nikto a atmosféra je len jedna, tak planéta definitívne zhorí - potvrdené, podpísané a patentované Thunbergovou a všetkými deťmi, čo nechodia do školu. Film však poskytuje veľkú úľavu. Ľudstvu ani po týchto útrapách nebude koniec, pretože v poslednom vzopätí intelektuality sa objaví nejaký múdry černoch a dá to všetko do poriadku. Radosť z tejto vízie mi zastrelo poznanie, že väčšina černochov pochádza z Afriky a tá teda ten grín díl nikdy nedodržiavala a predsa to budú oni, ktorí sa budú hrdiť puncom spasitelia sveta, žiadna Grétka, žiadny šváb, žiadna straka Uršuľa. Život býva nespravodlivý, ale nezrobíš nič, prežijú len tí najmúdrejší a to sú nepochybne potomkovia Maasajov a Zuluov. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Největším pozitivem filmu je, že Miloš Jovović má skoro celou dobu na xichtě masku, takže se na něho nemusíte dívat. Ale bohužel ještě mnohem strašnější je muset se dívat na Zoru a její extrémně nesympatickou matku. A poslouchat jejich primitivní až vulgární dikci. Ale digitální ruiny města se docela povedly a scénáristicky to překvapivě zase až tak hrozný průser není, s jiným obsazením a jiným režisérem by to mohlo být slušné postapo scífko minimálně na tři hvězdy. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Ultra lacné kvázi post apo s Millou Jovovich ako záporáčkou, kde sci-fi prvok predstavuje akurát to, že film má hnusný žltý filter (akože Zem bez kyslíka) a kde nezaujímavé postavy po sebe v tak dvoch lokáciách akurát celú stopáž vreštia a hádajú komu z nich sa dá veriť. Koncept by síce nemusel byť zlý, ale prevedenie absolútne nezáživné. Vo výsledku tak ani žiadne poriadne post apo sci-fi, ani náhodou akčný film a iba veľmi chabý thriller. CELKOVO: 2/10 ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

dobře obsazené, ale jinak dost nudné a oranžové postapo béčko o jehož kvalitách dost vypovídá to že jsem ho viděl cca týden zpátky a pamatuji si z něj jen tolik že na Zemi došel před 4 lety z nějakého důvodu kyslík (a díky tomu vypadá většina města jako kdyby byla opuštěná sto let) a že je tu Milla Jovovich v záporné roli. Víc nic...40% ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Sci-fi (proč to není vůbec v žánru napsané?)  o hodném černouškovi (už tam chyběla jen vlajka blm)  co jednou předpověděl, že na Zemi bude nedýchatelno. Nikdo mu nevěřil, ale mu to nevadilo postavil  si kryt a se svojí rodinou se připravil na to a v roce 2039 se to stalo. Pak mu jednou zemřel děda a on se rozhodl ho pohřbít na rodinném hřbitově tak tam šel a zemřel taky zůstala manželka a  dcera  pak se jim před krytem objevily 3 lidé co tvrdily, že znaly toho otce a chtějí pomoct. Milyna kariéra jde od Monstera Huntera (2020) do háje a tady v tom sešupu pokračuje Worthington taky zbytečný  a kromě tématu není moc co chválit. Kdyby ty 3 byly chytřejší tak stačilo nahoře vypojit tu trubku a hlídat ji ty uvnitř by ji musely zapojit kdyby chtěly žít a tak by se tam dostaly a úplně nejlehčí možnost byla jim zničit ten přístupový automat , ale jelikož nebyly dopadlo to takhle. Ponaučení z filmu elektromobil bez nabíjení je pořád pojízdný stačí ho zakrýt hadrou i pokud má nabito jen 5 procent dojede v klidu 170 kilometrů. 20 procent za Milu a téma. ()

lubosco 

všetky recenzie používateľa

Dávno som nevidel Millu Jovovich vo filme, ale ono som ju vlastne poriadne nevidel zasa, lebo takmer celý čas má na sebe masku. Keďže zápletka filmu je o tom, že vzduch je nedýchateľný a vonku sa nosí maska. Idylka rodiny v hi-tech bunkri naruši banda prichádzajúca si po know-how a zvrtne sa to na taký indoor-outdoor survival. Počínanie postáv je však nelogické až dementné. Sranda vidieť Sama Worthingtona v úlohe záporáka, ale išlo mu to. Dalo sa to pozrieť, ale výstavný kus to teda nie je. Fanúškovia týchto post-apokalyptických si ale môžu prísť na svoje. P.S.Keď vidím vo filme niekoho s maskou na ksichte, alebo v skafandri a v tme sa mu zapnú svetlá ožiarujúce tvár, ide ma poraziť. Človek musí vidieť hovno a konkrétne v tomto prípade Milla Jovovich vyzerala jak keby vykúkala upečená z trúby. ()

Reklama

Reklama