Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4

(séria)
Trailer
Veľká Británia, 2017, 5 h 50 min (Minutáž: 41–77 min)

Tvorcovia:

Charlie Brooker

Scenár:

Charlie Brooker

Hrajú:

Rosemarie DeWitt, Owen Teague, Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson, Michaela Coel, Andrea Riseborough, Andrew Gower, Kiran Sonia Sawar (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

V příbězích o zdivočelé technologii se fantazie vymyká kontrole, vševidoucí zařízení odhalují ponurá tajemství a žena utíká před nelítostným lovcem. (Netflix)

Zaujímavosti (57)

Černé zrcadlo - USS Callister (2017) (epizóda) (S04E01)

  • Aaron Paul je veľký fanúšik seriálu a vedomý si toho, že v ňom len zriedkakedy účinkujú herci dvakrát, súhlasil s poskytnutím hlasu pre túto epizódu pod podmienkou, že mu to nebude brániť v tom, aby sa objavil vo významnejšej úlohe v ďalšej epizóde. Paul neskôr stvárnil hlavnú úlohu Cliffa Stanfielda v epizóde 6. série Beyond the Sea (2023). (Arsenal83)

Černé zrcadlo - Arkangel (2017) (epizóda) (S04E02)

  • Epizóda má v niečom podobnosť s osobným životom režisérky Jodie Foster. Aj ona sa stala herečkou už v troch rokoch, tiež bola stále pod drobnohľadom kamier už od tohto útleho veku a tiež si prežila svojho stalkera. (Arsenal83)

Černé zrcadlo - Arkangel (2017) (epizóda) (S04E02)

  • Na scéne v triede sa diskutuje o gréckom mýte o Oidipovi, čo je mytologický príbeh priamo súvisiaci s dejom tejto epizódy. (Arsenal83)

Černé zrcadlo - Krokodýl (2017) (epizóda) (S04E03)

  • Táto epizóda sa odohrávala na Islande. Až do roku 1968 jazdili Islanďania na ľavej strane cesty ako Briti a Íri. (Arsenal83)

Černé zrcadlo - Krokodýl (2017) (epizóda) (S04E03)

  • Hlavná rola bola pôvodne napísaná pre muža, až kým neprišla Andrea Riseborough a pred producentmi neprečítala jednu z častí epizódy, čím ich presvedčila, aby z hlavnej postavy urobili ženu (Miu Nolan). (Arsenal83)

Černé zrcadlo - Železná vůle (2017) (epizóda) (S04E05)

  • Táto epizóda je čiernobiela, pretože najdôležitejšou „rasou“ na Zemi sú teraz v tomto postapokalyptickom scenári psy, ktoré majú byť farboslepé. Toto je však bežný omyl. Psy vidia farby, len ich vidia tlmene. (Arsenal83)

Reklama

Reklama