Reklama

Reklama

Laurie Strodeová (Scout Taylor-Comptonová) zastrelila sériového vraha Michaela Myersa (Tyler Mane), pričom sama utrpela ťažké zranenia. Po roku od tragických udalostí býva u šerifa Bracketta (Brad Dourif) s jeho dcérou Annie (Danielle Harrisová) a prenasledujú ju desivé sny. Netuší, že Myers, ktorého telo v osudnú noc zmizlo, ožil, a pri potulkách mestom pokračuje vo svojom krvavom diele. Blíži sa Halloween a do svojho rodného Haddonfieldu v Illinois vkročí brutálny vrah s obhorenou maskou a dlhým nožom. Nezastaví sa pred ničím, veď musí dokončiť neuzavreté rodinné záležitosti súvisiace s jeho pochmúrnou minulosťou. Od tých čias síce vyrástli v meste noví a odvážni hrdinovia, ale podarí sa im dnes prežiť dosť dlho na to, aby zastavili neživého a nezastaviteľného démona? (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (400)

Wacoslav1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Co to do píči bylo?! První remake ještě překvapivě nebyl vůbec špatnej, ale tohle je naprostá katastrofa a totální urážka. Od začátku jsem tu nepobíral jak může sérii Haloween někdo takhle zprasit, ale fakt se jim to povedlo. tenhle film mě neskutečně nasral. Tohle si můj oblíbený masový vrah rozhodně nazasloužil.0% ()

pan Hnědý 

všetky recenzie používateľa

Michael Myers předvádí slušnou vyvražd'ovačku, totálně psychedelický scénář, který celkem funguje a po druhém zhlédnutí (nyní v prodloužené verzi) dodám lepší hodnocení. I když je to film jen o likvidaci lidí a k závěru upadá tempo, ale (nejen) celý Hollywood si zakrývá oči a zděšením nedýchá. Násilí po celou stopáž není úplně můj šálek kávy, musí mít nějaký širší význam. Jedna z nejoblíbenějších slasher sérií. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

Troufnu si říct, že úvod má Zombie opět vynikající. Z každé druhé scény solidně mrazí, mordy jsou fyzicky nepříjemné, do první hodinky sice musíme přetrpět docela nezáživnou vatu (problémy s psychikou, propagace knihy, Michaelův návrat, snové sekvence), ale Zombie ví, jak udeřit!! I přes zmíněnou rozvleklost některých scén mu nelze upřít zejména originalitu. Do svých filmů vždycky protlačí něco s přidanou hodnotou, z čeho milovníci žánru ucvrkávají do kalhot. Jeho druhý Halloween klade důraz hlavně na realističnost. Zombie kašle na propracovaná úmrtí á la série Final Destination, prostě obrovitý Michael chodí a jeho dlouhý nůž se ani chvíli nenudí. Jenže i děsivý obr potřebuje nějaký ten děj, depresivní atmosféra za něj holt všechno neudělá. Ale jinak docela spokojenost, i když musím přiznat, že trojku novodobého Michaela Meyerse bych vlastně mohl postrádat. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Zombie svoju dvojku ozvláštňuje Laurienými snami a víziami a Loomisovou propagáciou svojej knihy. Uňho sa ešte zameriavame aj na otázku jeho podielu viny na Myersových vraždách. Zvláda to však iba sčasti, Loomis občas pôsobí ako komická figúrka a dievčinine vízie sú na hranici metalového gýča. Vraždy nie sú detailnejšie zaberané, čiže ide skôr o atmosféru, než krv a hnus. Tá ale intenzívnosti málo krvavého originálu predsa len nedosahuje. Pozerateľný sequel, kde si to najviac užíva Dourif, pretože jeho postava dostáva dostatočný priestor a nepôsobí iba ako obligátny typ. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Danielle Harris hrala v dvoch častiach halloweenskej série - tu a v štvorke - a na tieto dve časti mám zhruba rovnaký názor: Priemer. Absolútny a ničím nevýrazný, aj keď obe sa snažili byť niečím viacej (štvorka tým nápadom s malou Danielle, zombieho reboot-pokračovanie halucináciami), kvalitatívne sú v podstate obe rovnako chabé a bez napätia. A McDowell je tu už totálny šašek. Škoda, že nakoniec nešlo o remake naozajstnej H dvojky, ako to spočiatku vyzeralo. 50%   Môj osobný rebríček halloweenskej série: H7 (H20), H1, H2, H9, H5, H1 (reboot), H4, H2 (reboot), H3, H8, H6 ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (22)

  • Při psaní scénáře přistupoval Rob Zombie k postavě Sama Loomise (Malcolm McDowell) z pohledu jeho egoistické a sebestředné osobnosti, přičemž si za inspiraci vzal i talk show Dr. Phil (od r. 2002). (Takeshi666)

Súvisiace novinky

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (viac)

Reklama

Reklama