Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 3

  • Česko Král Škorpion - Bitva osudu (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď vražedná epidémia, ktorá ho pripravila i o jeho životnú lásku, vyženie hrdého Mathayusa (Victor Webster) i z jeho domoviny, stane sa osobným strážcom egyptského kráľa Hora (Ron Perlman). Odmenou za jeho služby má byť ruka princeznej Sildy (Krystal Vee) a magický medailón, ktorý svojmu nositeľovi prepožičia nadprirodzené schopnosti. Má to však malý háčik – Mathayus najprv musí nájsť spôsob, ako krásnu princeznú oslobodiť. Tú totiž väzní Horov brat Talus (Billy Zane)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (94)

lobo87 

všetky recenzie používateľa

Kým jednotka bola veľmi zábavným béčkom s výborným Rockom, dvojku a trojku môžeme hodiť do jedného vreca (na odpadky?). Reiné sa snažil o vtip a nadhľad, ale príliš sa mu to nepodarilo. Rovnako ani obsadenie hlavného hrdinu. Záporák Zane ušiel, ale najväčším pozitívom bola fešná Krystal Vee, na ktorú sa príjemne pozeralo. Inak bieda... 30% ()

Kryton odpad!

všetky recenzie používateľa

Neuvěřitelné jak se neustále znásilňuje spin-off Mumie. Neuvěřitelně tupý děj, tupé herecké výkony, tupá vypráva a tupé jsou snad i meče. Pokud si vemete průměrnou epizodu ze seriálu Hercules s Kevinem Sorbem, tak je to stále zábava. Tohle je příšerná DEBILITA! (jsem masochista a trápím se rád totálním brakem) Hodnocení OST: Totální nic. 1/10 ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

WTF? Robia si zo mňa srandu? Áno. Kráľ škorpión je film na ktorom sa testuje, aký výsmech sa dá robiť s divákov. Billy Zane chápe v akom filmé hrá a robí si z toho totálny holubník. Ústredný duo je tiež výsmech. Hlavný hrdina hneď stratí rešpekt, keď si nedokáže poradiť s prerostlým Jackom Blackom. Ako ústredné dve postavy by sa lepšie hodili do paródie. Celý film majú len bavia o tom ako kto grgá a smrdí prípadne dajú nejakú najklišoidnejšiu hlášku. Bitky armád vyzerajú trápne. Ron Perlman moc asu na placi nestrávi a aj keď tam je tak len s nadhľadom a s iróniou prednáša hlášky, ktoré by neobstály ani v rozprávke pre deti. aby to nebolo málo tak vo filme sú prosím pekne nindžovia. Kimbo je v celom filme len chvíľu a to len vrieska trochu sa pobije a potom ho zapália. Bautista sa tvári ako keby hral v najväčšej koko*ine na svete (a nemá ďaleko od pravdy). Sú len dve možnosti A) dáte odpad B) prijmete hru a budete sa baviť sa hlavnými hrdinami. To som spravil ja a tak dám dve hviezdičky. Proste jedna obrovská fraška. Aspoň, že hlavná hrdinka je sexi (mohla ukázať viac). Prirovnal by som to ku kategórií Herkules, Xena a Conan s Ralfom Moellerom. :-D ()

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu jsme se dočkali výrazného zlepšení, oproti předchozímu dílu. Přesto však ne takovému, aby se opět nejednalo o silně podprůměrný snímek s nelogickým dějem a s mizernými herci. Scénář opět úplně mimo mísu, je pojatý velmi jednoduše a děj jako takový je absolutně bez spádu, či nějaké atmosféry. Herecké obsazení o poznání lepší, přesto zde není snad ani jediná postava, která má nějaké charisma. Dialogy či nějaký humor je zde buď velmi špatný nebo velmi násilně protlačený až nevkusný. Souboje celkem ujdou, celkový dojem kazí špatná kamera a střih. Jako zlepšení tu jednoznačně je, o tom žádná. Snad budou tvůrci touto vzestupnou tendencí pokračovat a další díly Krále Škorpiona budou už jen lepší a lepší. 2/10. ()

DJ Rocco iNc 

všetky recenzie používateľa

Ešte akceptujem prítomnosť Rona Perlmana v tomto filme. Ale Billy Zane a Victor Webster??? To je čo za blud? To sú tí najnesympatickejší herci, akých mohli dosadiť do toho filmu. Podobne ako Jason Momoa v Conanovi. Otras. Celý film má tým pádom iný nádych, pripomínajúci hrozné béčko. Chýbal tam už len Chuck Norris s čelenkou na čele, v šortkách a gumeným mečom a film by sa nevolal kráľ škorpión ale kráľ šašo. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (5)

  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)
  • Původně se mělo točit na blíže nespecifikovaném místě v Evropě (pravděpodobně v Maďarsku nebo Bulharsku), ale nakonec se štáb rozhodl pro Thajsko (filmovalo se v Bangkoku a okolí). (fiLLthe3DD)
  • Rozpočet činil zhruba 5 až 6 milionů amerických dolarů. Při natáčení v Thajsku pak štáb udájně musel čas od času pozastavit natáčení, jelikož se v záběru objevil nějaký turista a filmaří na turistických místech filmovali bez oficiálního povolení. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené