Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 3

  • Česko Král Škorpion - Bitva osudu (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď vražedná epidémia, ktorá ho pripravila i o jeho životnú lásku, vyženie hrdého Mathayusa (Victor Webster) i z jeho domoviny, stane sa osobným strážcom egyptského kráľa Hora (Ron Perlman). Odmenou za jeho služby má byť ruka princeznej Sildy (Krystal Vee) a magický medailón, ktorý svojmu nositeľovi prepožičia nadprirodzené schopnosti. Má to však malý háčik – Mathayus najprv musí nájsť spôsob, ako krásnu princeznú oslobodiť. Tú totiž väzní Horov brat Talus (Billy Zane)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (94)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Napriek čistej béčkovosti film zaujal, aspon čo sa týka zábavnosti, hlavne toho pupkatého Germána. Hl. hrdina neurazí svojou postavou, bohužial Perlman je velmi starý a vo filme radšej nič nepredviedol. Zane ako vždy v pohode, hudba takisto nie je zlá, akurát že je dost často nevhodná na dané scény. S tými ninja-chlapčekami a dievčatkami je to riadna somarina, ale čo som aj mohol čakať, vždy ma to ale znechutí. Ženy-bojovníčky trepat do takých filmov je vždy trápne, o mrtvych superbojovníkoch radšej pomlčím. Súboje boli velmi otrasné (hanba na rok 2012), tie s ninjami ešte otrasnejšie. Trochu ulahodili spomalené scény či exotické prostredie. Hodnotenie: 40% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednu hviezdicku davam za vypravu, lebo vzhladom na rozpocet to nevyzera uplne zle. Lenze spracovanie je mizerne. Od debilneho pribehu cez nevtipne hlasky az po fadne spracované akcne sceny. Proste slabota a jednoznacne najhorsi diel. P.S. Aj tá najtuctovejsia epizoda Xeny je ovela zabavnejsia a lepsie natocena. ()

Reklama

lobo87 

všetky recenzie používateľa

Kým jednotka bola veľmi zábavným béčkom s výborným Rockom, dvojku a trojku môžeme hodiť do jedného vreca (na odpadky?). Reiné sa snažil o vtip a nadhľad, ale príliš sa mu to nepodarilo. Rovnako ani obsadenie hlavného hrdinu. Záporák Zane ušiel, ale najväčším pozitívom bola fešná Krystal Vee, na ktorú sa príjemne pozeralo. Inak bieda... 30% ()

dragonian 

všetky recenzie používateľa

pohoda..pohoda az na to, ze tvorcovia pouzili do vyzbroje armad vysokostredoeke trebuchety miesto katapultov..avsak pohoda, len necela polka zaberu..pohoda..pohoda, ze pri Akkadanovi je Teuton..aj ked sa objavili az v roku 200..a dej sa odohrava v roku -1000..to uz nie je fakt vtipne..avsak pohoda..*zaujimavy pribeh* preto hviezda..sucitim s hlavnym hrdinom, velikany to vzdy mali tazke, este viac, ked bojovali za ideal, ktory bol prakticky len v ich hlave..sam proti vsetkym..pohoda..druha hviezda..:) ()

GOREGASM odpad!

všetky recenzie používateľa

Kapánek lepší než Mulcahyho Vzestup říše, pořád ale jde o hodinu a půl dlouhou torturu, při níž se možná přistihnete se škodolibým úsměvem při pohledu na bahnem se brodící kariéru Billyho Zanea. Zarážející je i účast Rona Perlmana, který letos zaválel v Refnově Driveu a podobně znuděné exhibice nemá zapotřebí. Ale kdo ví, jak je v New Yorku drahé bydlení :-). Odvaha tvůrcům nechyběla, talent rozhodně ano. 5% ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (5)

  • Ve filmu se objevilo zhruba 400 komparzistů. (fiLLthe3DD)
  • Původně se mělo točit na blíže nespecifikovaném místě v Evropě (pravděpodobně v Maďarsku nebo Bulharsku), ale nakonec se štáb rozhodl pro Thajsko (filmovalo se v Bangkoku a okolí). (fiLLthe3DD)
  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)

Reklama

Reklama