Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Zklamání a to docela velké. Podle toho co jsem četl a slyšel jsem čekal slušnou gore jízdu, kde ocením kvalitní gore a nápaditý příběh. Jediné co oceňuji je právě ten příběh a pouhý casting. Gore bylo odporné, předigitalizované a jediná práce maskérů, která byla ve snímku vidět byl rozklad mstící se děvuchy. Záporáci fajn, jen mohli být více odpornější a nechutnější. K tomu nehorázně krátkej a nudnej rape, který vlastně ani tak rapem nebyl. Na béčko hodně slabé. ()

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

U Savaged by se mohlo prostřídat hodnocení ve škále od 1* do 5* v závislosti na úseku, který právě sledujete.. na začátku jsem si říkala, že už už aby to přešlo z fáze jedna (rasistická šovinistická hovada plení co můžou) do fáze dvě (pomsta oko za oko, krev za krev..hmm, i když v tomto případě tam figurovaly jiné orgány..), protože přece jen jsem trochu jemnocitná a mám radši, když se ubližuje "těm špatným". Fáze dvě překvapivě dodala snímku grády, ducha a červíky, ale protože jsem si začala klást onu věčnou diváckou otázku, a sice- "to mysleli vážně, nebo si z nás dělají legraci?", hodnocení šlo dolů. Celkově není horor vůbec špatný, takovou tu zábavnou část bych hodnotila spíše pozitivně, takže nakonec za 3*. ()

Reklama

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Absencia žánrových prídavkov nedokáže ani v tomto prípade vyvolať nadšenie, aj keď sa jedná o ničím ( myslím ale úplne ničím) obohatený príspevok. Vlastne na "lowbud" to bolo ukážkové. A osobne by som sa skôr znepokojovala nad implikovaním fatazmagorických šplechov do R&R žánrovej odnože ako definovať nejakú základňu so svojím čelom, alebo vztýčené pentilky. P.S. Vynechaním zhuleného apača by to bola jazda, ktorej by som pridala bodík. Zoe však mala asi iné plány a Mišo ich schválil - škoda. ()

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Taková mysteriozní variace holky co plive na hroby a upřímně i podařená. Je fakt, že ta nažloutlá kamera bo jak to laicky nazvat, je něco co fakt nemusím, ale film sám o sobě vůbec špatnej nebyl. Buď silnější tři nebo slabší čtyři. Budu hodnej a dám 4* . Jinak místní drsňáci udělali velikou chybu, že se rozhodli hrdinku kuchnout. Ta sice exne, ale potom co jí šaman přivede zpět a s ní nechtěně i ducha toho apačského válečníka (Vinnetou to nebyl) se z holčiny stane kráčející zkáza a za svou pomstou si jde opravdu krvavě - incident v baru, jehelníček, totální vybíjená a pak finále, kde se střetne nůž a tomahawk s motorovou pilou. Hlavní záporák měl celkem koule, ale jeho brácha West je ten nejukázkovější bad ass v tomto filmu a ze šmejdů měl nejlepší grády. Romantická, smutná linie mezi Zoe a jejím přítelem se nečekaně povedla a tak dávám celkově palec hore. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

No konečne pekný masakrík. Vlastne si ide v šľapajách tradičných exploitation hororíkov. Skupinka hajzlíkov znásilní, umučí, a zabije mladú ženu, avšak jej telo objaví starý šaman a pomocou rituálu ju opäť vzkriesi - avšak do jej tela sa prevtelí duch indiánskeho bojovníka, ktorý podobne ako ona túži po krvi. Takže aj keď je vlastne mŕtva, pekne hnije a rozkladá sa, napriek tomu masakruje jedného násilníka po druhom. Myslím, že každému je jasné, čo sú najväčšie prednosti tohoto nárezu - AKCIA, KRV, GORE. Všetko tu je a keďže sa režisér trafil presne do môjho vkusu, s hodnotením nemám problém. Škoda, že nie je takýchto kúskov viac. FUGAZI!!! Ja som vedel, že si rýpneš, keď si mi po takej dlhej dobe opäť očumoval profil. Som neskutočne šťastný, že sa na CSFD konečne našiel niekto, kto sa zaujíma o to, kedy mi stojí péro. Ďakujem za poklonu! :-D ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama