Reklama

Reklama

Pod

Trailer

Obsahy(1)

Brat so sestrou sa po dlhom čase stretnú. Dôvodom pre stretnutie je správa od ich známeho. Hoci je v nej vyslovene napísané, že nemajú chodiť k odosielateľovi, súrodenci sa napriek tomu rozhodnú navštíviť jeho dom. Ich známy však celý dom zabarikádoval a tvrdí, že skrýva tajný objekt v pivnici. Oni si myslia, že je to len výplod jeho fantázie, ale muž im dokáže, že sa mýlili. To, čo sa skrýva v pivnici, im ale spôsobí obrovské problémy. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (50)

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Hned několikrát jsem si ze začátku vzpomněl na Brouka, až mi to podivné přišlo (paranoia, alobal, škrábance, zuby). Předváděné madness Larryho Fessendena je sice hodně nepříjemné, překvápko v suterénu taky ujde, bohužel zakončení a výsledný efekt mi nepřišel moc uspokojivý, takže hodnotím za skoro čistý dvě a pevnej v kramflecích říkám, že dřívější letošní příšerka mě bavila i přes svou nataženost mnohem víc. 49% ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Jak já zbožňuju tyhle šílený nízkorozpočťáky za pár doláčů... No i když kravská porce koksu pro hlavního týpka musela stát majlant. Ale investice se vyplatila, ten chlápek to sehrál božsky, tak skvělýho a uvěřitelnýho magora jsem už fakt dlouho neviděl! I druhý brácha fajn, jen sestra Lyla tu svou "husičkovitost" na můj vkus dost okatě přehrávala. Co dál - k zápletce toho mnoho prozradit nemůžu, snad jen tolik, že to probíhalo a dopadlo přibližně tak, jak jsem doufal že by mohlo. A filmu za pár babek (a hrst koksu) můžu snad odpustit i všelijaké to blikání a nervní kameru. Silné čtyři. ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tento kousek mi už dlouho ležel na disku (no ostatně jako další hromada filmů), ale konečně přišla na něj řada při náhodném výběru a já můžu jen konstatovat, že jde skutečně o zajímavý počin (to však neznamená, že by to byla nějaká nezapomenutelná pecka). Během sledování jsem pořádně nevěděl, co si o tom všem mám myslet. Vážně mu tak hrabalo, nebo za vším bylo něco mnohem zlověstnějšího? Režisér nás docela dlouho nechal tápat a tak nějak spoléhal na divákovu fantazii. Což bylo samozřejmě jen a jen dobře.    Trojice sourozenců nepatřila a dozajista ani patřit nebude mezi velké oblíbence pro většinu diváků. Zatímco Ed byl ještě jakžtakž snesitelný, ti zbylí dva…Lyla poleze většině lidí na nervy svou uřvaností a nepříliš velkou inteligencí, ale za to Martin – jo tak to byl dobrý psychopat a magor. Alespoň jsem si to většinu děje myslel. Brian Morvant podal excelentní výkon a ať nikdo netvrdí, že na něčem nejel. Buď na drogách, nebo chlastu. Čekal jsem, co se z toho nakonec vyklube a ono se v tom sklepení vážně cosi vyklubalo…   Cosi co sice nemělo zrovna okouzlující visáž, ale svůj účel to splnilo. Vládní experiment nebo mimozemský tvor? Jo tak to se nechte překvapit. V závěru se na scéně objeví i starý známý Larry Fessenden. Tento film nám nabídne několik vskutku povedených momentů, atmosféra rovněž není špatná, ke konci se i přitvrdí, ale jako celek to prostě v mých očích i tak byl spíš jen průměrný kousek. Neskutečně mi lezla na nervy ta uřvaná kráva. 50% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Dvaja súrodenci žijúci vo veľkomeste, prichádzajú po zmetenom odkaze svojho brata na chatu do neďalekých hôr, aby mu dopomohli k opätovnému postaveniu na vlastné nohy. Martin totiž trpí schyzofréniou, pričom bol nejeden krát hospitalizovaný na psychiatrii. Tento krát sa ale súrodenci presvedčia, že nie vždy je vidina človeka s chorou mysľou naozaj milná. Neviem. Uznávam snahu tvorcov o počiatočné vykreslenie psycho drámy, kedy spolu vzájomne komunikuje človek zdravý, s osobou narušenou. Scény pôsobia pomerne realisticky, pričom pomerne solídne zvládol svoju úlohu najmä "Martin". Bohužiaľ od hororu predsa len očakávam viac. Posledná 20 minútovka mi napriek slušnej atmosfére príde proste málo, aby ma "POD" i pri tak krátkej stopáži uspokojil. Gore takmer žiadne, rozuzlenie bolo naznačené omnoho skôr ako sa môže bežnému divákovi zdať, takže akýže to šok zo záveru? Tuctovka za - 45%. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

PODpriemerný film. Amatérska epizóda Aktov-X natiahnutá na celovečernú stopáž, ktorú očividne nemá čím vyplniť. Film má iba 76 minút, ale dobrú hodinu sa tu nič nedeje, iba tri postavy na seba hystericky kričia v jednom dome, chvíľami je ich (ne)herecký prejav až neznesiteľný (hlavne Lauren Ahsley Carter apeluje na tú najotravnejšiu osobu vo filme) a keď už divák dostane pocit, že by sa aspoň v záverečných minútach mohlo niečo diať, tak po otvorení pivnice v ktorej sa ukrýva mimozemšťan to je celé tak neprehľadne a zmätene natočené, že tu ani zďaleka nemôže byť reč o nejakom strachu, napätí, tobôž atmosfére. Ako nejaký „fan-movie“ na YouTube by som to bol ochotný akceptovať, ale inak je Pod len zúfalým pokusom o mimozemský horor. Sci-Fi? Ani za mák! Horor? Asi ťažko. Hororom je akurát tak konanie postáv, ktoré rozčuľuje do takej miery, že keby tam ten mimozemšťan nabehol už v tretej minúte (bohužiaľ nestalo sa), všetkých ich zakilloval a skončilo to, tak aj to by bolo neskoro. Ale pokiaľ nemáte dosť kriku doma pod oknami, tak je Pod ideálna voľba, uvrešťanejšie dialógy inde nenájdete. CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama