Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 9

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 9

Recenzie (156)

JustMeeKatie 

všetky recenzie používateľa

Addamsovu rodinu mám moc ráda, ale musím říct, že tahle animovaná verze se teda moc nepovedla. První půlka mě moc nebavila a myslela jsem si, že filmu dám jen dvě hvězdičky. Druhá už naštěstí byla o něco lepší a hodně to, alespoň u mě, zachraňovala Wednesday s hlasem Chloe Grace Moretz, která, spolu s Charlize Theron, podala asi nejlepší "hlasový výkon". Za zhlédnutí to určitě stojí, ale je to jen další pohádka, která zapadne, a ke hraným filmům, co patří k televizním klasikám, si ani nečuchne. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bolelo a hodně (viděl jsem oba předchozí filmy ani ty nebyly světoborné, ale dalo se na ně dívat) . Pamatujete Loraxe? https://www.csfd.cz/film/293571-lorax/komentare/ tak tento film je na podobné brdo máme zde rodinu podivných lidí a proti nim stojí rodina ´´dokonalých lidí´´ a jejich život do toho kamery na každém rohu a šmírování sousedů . Účesy postav jsou hodně podobné chování a závěrečná pointa úplně. V celém filmu jsou zhruba 3 vtipné scény (oživení mrtvých, žáb, závěrečný vtip o chybějících končetinách a dál si nevzpomenu) jinak je to přehlídka grotesek, které se hodí tak maximálně do seriálu o délce třeba 10 minut navíc jsem nepochopil proč jedna z postav zde chodí skoro pořád nahá. 20 procent a i to je moc. Je smutné, že to tolik vydělalo, ()

Reklama

helraiser 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle se tedy vůbec nepovedlo. Udělat animák na téma Addamsovic rodiny není zrovna moc dobrej nápad a v tomto případě je to znát a vůbec se mi to nelíbilo. Oproti hrané verzi, slušnej propadák a i přes pár dobrých nápadů strašné zklamání. Příště prosím hrané pokračování, tohle nepobaví ani malá děcka. ()

Patw 

všetky recenzie používateľa

Velmi příjemné animované překvapení. Nic jsem od tohoto snímku neočekával a byl jsem mile překvapený. Animace této strašidelné rodince rozhodně přidává protože jsou zde věci, které by v opravdovém světě nebyli možné a přeci jen snímek jednou nohou (nebo aspoň jednou patou) stojí v reálném zasazení. Opravdu příjemná animovaná podívaná během líného dnu. Mrzí mě, že si film nevedl v kinech líp, ale jsem rád, že pokračování již bylo oznámeno. Určitě se do tohoto světa rád vrátím. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Pre stále ešte osemročnú dcérku to nebolo zlé, resp. sa jej to páčilo, bolo to uletené a vtipné vraj, ale ja som zvyknutý na lepšie animáky, ktoré zaujmú celú rodinu ála Encanto, prípadne akčné jednohubky, ako naposledy DC Liga Superzvierat. Toto šlo trochu mimo mňa, čo je škoda, lebo námet tejto rodinky skrýva ohromný potenciál a poznám ich roky od klasického čiernobieleho seriálu až po dva hrané filmy. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (14)

  • Ku koncu snímku, keď celé mesto príde na prestavbu domu Addamsovcov, časť domu je ružová. V seriáli The Addams Family (1964) bola veľká časť scén natretá práve ružovou farbou, aby sa získali tie správne odtiene čiernej, bielej a šedej pre čiernobiele premietanie. (belinko)
  • V tomto snímku je Vec (ruka) ľavá, na rodziel od predošlých filmov, kde je to pravá ruka. V originálnom seriáli The Addams Family (1964) ale tvorcovia občas ruku pre zábavu striedali. (belinko)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)

Reklama

Reklama